İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi, 15 yaşındaki motokurye Mehmet Akif Zengin'in otomobil çarpması sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu. Zengin, Kayseri Kocasinan'da gece saat 00.30 civarı sipariş götürdükten sonra çalıştığı çiğ köfteciye dönerken kaza geçirdi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı.
26 Haziran 2023

Adana'nın Karataş ilçesinde, ailesiyle sahil kenarında vakit geçiren 11 yaşındaki Aydın Kılınç, rastgele ateş eden bir kişinin tabancasından çıkan kurşunla boynundan vurularak ağır yaralandı. Karataş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kılınç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından emniyet ekipleri, ateş eden H.Ş. isimli 44 yaşındaki şüpheliyi gözaltına aldı.
4 Temmuz 2023

Kayseri'nin Talas ilçesinde 15 yaşındaki zihinsel engelli bir çocuk, anahtarı üzerinde unutulan halk otobüsünü kaçırdı. Otobüsü çalıştırıp sürmeye başlayan çocuk, polisin 'dur' ihtarına uymayarak yaklaşık dört kilometre ilerledi. Hulusi Akar Bulvarı'nda orta refüje çarpan otobüs maddi hasara uğradı. Polis tarafından yakalanan çocuk, Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü ve otobüs sahibine teslim edildi.
4 Temmuz 2023

Yozgat'ta M.T. isimli bir erkek, boşanma sürecinde olduğu eşi R.T. ile tartıştıktan sonra onu bıçaklayarak öldürdü ve kayınvalidesi G.G.'yi ağır yaraladı. Olay, R.T.'nin ailesinin evinde gerçekleşti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri R.T.'nin öldüğünü tespit etti ve G.G. hastaneye kaldırıldı. Şüpheli M.T. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
28 Mart 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir evde üç kardeş ölü bulundu. Cinayeti itiraf eden baba Murat K. gözaltına alındı. Polis, çocukların boğularak ve kesici aletle öldürüldüğünü belirledi. Çocukların annesinin bir süre önce Erzurum'a gittiği öğrenildi.
29 Mayıs 2024

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde dört çocuk, bir çocuğu öldürme suçlamasıyla tutuklandı. Olay, 17 Ağustos'ta Ayazağa Mahallesi'nde bir kavga ihbarı üzerine polisin müdahalesiyle ortaya çıktı. Kavgada yaralanan Emir K., hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Polis, kavgaya karıştığı tespit edilen dört çocuğu gözaltına aldı ve sosyal medyada yaşanan atışmaların kavgaya neden olduğunu belirledi.
21 Ağustos 2024

Tokat-Sivas kara yolunda yoğun kar yağışı nedeniyle bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada, otobüs muavini Mert Balcı hayatını kaybederken, 15 kişi yaralandı. Kaza sonrası AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
1 Şubat 2023

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir kişi, N.A, tabancayla bacağından vuruldu ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıyla yapılan görüşmede, olayın yağma suçundan aranan M.A. tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Polis, M.A'ya ulaştığında, zanlı polisin 'dur' ihtarına uymayarak silahını başına doğrulttu ve evine gitti. Polisin ikna çabalarına rağmen M.A, evinde silahla intihar etti ve hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.
20 Eylül 2023

Erzurum'un Tortum ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelanda, Suriye uyruklu Mohamad Tarek Mhabbek'in kullandığı araç akarsuya sürüklendi. Araçta bulunan anne hayatını kaybederken, sekiz aylık bebeği kayboldu. Sürücü ve diğer üç kişi kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı. AFAD ve sağlık ekipleri kayıp bebeği arama çalışmalarına devam ediyor.
14 Temmuz 2024

İzmir'in Urla ilçesinde bir alışveriş merkezinde 'omuz atma' meselesi sebebiyle çıkan tartışma, bıçaklama olayıyla sonuçlandı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.B. isimli kişi, Semih Köse'yi bıçakladı. Köse, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili S.B. ve kardeşleri S.B. ve T.B.'yi gözaltına aldı ve üç zanlı daha sonra tutuklandı.
16 Ekim 2023

Kocaeli'nin Köseköy Mahallesi'nde babalarına ait iş yerinde Y.G. ile ikiz kardeşi E.G. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.G. kalp krizi geçirerek yere yığıldı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak genç birey, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak Y.G. polis tarafından gözaltına alındı ve daha sonra tutuklandı.
30 Ağustos 2023

İstanbul Gaziosmanpaşa'da, ev sahibi E.D.Ö ile kiracısı Hüseyin Asar arasında kira artışı konusunda çıkan tartışma sonucunda Asar, ev sahibi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay, ev sahibinin kiracıyı telefonla arayarak zam talebinde bulunması ve kiracının bu teklifi reddetmesi üzerine yaşandı. Saldırı sonrası ağır yaralanan Asar, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
18 Temmuz 2023

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, tarlada uyuyan bir bebek, geri manevra yapan bir kamyonetin altında kaldı. Bebek, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyonet sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
4 Eylül 2023

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir teleferik direğinin devrilmesi sonucu bir kabinin parçalanmasıyla bir kişi hayatını kaybetti, ikisi çocuk olmak üzere yedi kişi yaralandı. Kazada, 25 kabinde bulunan 184 kişi saatlerce mahsur kaldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kurtarma çalışmaları için gece görüşlü helikopterlerin bölgeye gönderildiğini açıkladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kazayı araştırmak üzere bir heyetin bölgeye gönderildiğini ve ilgili belediye başkanları ile koordinasyon halinde olduklarını duyurdu.
12 Nisan 2024

Bursa'nın Keles ilçesinde Mehmet Arslan, kalp krizi geçiren annesini hastaneye yetiştirmeye çalışırken direğe çarptı. Kazada sürücü Mehmet Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. Annesi Emine Arslan ise kaldırıldığı Keles Devlet Hastanesi'nde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
17 Ekim 2023

Adana'nın Seyhan ilçesinde akraba oldukları belirtilen iki grup arasında çıkan ve nedeni henüz belirlenemeyen silahlı kavgada Adnan Omay ve Aydın Daş isimli iki kişi yaralandı. Polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen her iki yaralı da kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde yaklaşık 30 kovan bulan polis, olayla ilgili soruşturmayı devam ettiriyor.
6 Temmuz 2023

Malatya'nın Darende ilçesinde, Fikret Zaif yönetimindeki kamyonun şarampole devrilmesi sonucu yedi kişi yaşamını yitirdi. Kazada, kamyon sürücüsü ve araçtaki altı kişi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenler arasında sürücünün ufak oğlu ve beş işçi de bulunuyordu.
9 Mart 2023

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, kimlik kontrolü sırasında çocuklarını öldürdüğünü ima eden M.R isimli şahıs, polis tarafından şüpheli davranışları üzerine gözaltına alındı. Polis ekipleri, şahsın evine giderek 13 yaşındaki Yağmur R. ve 10 yaşındaki Emre R. isimli kardeşleri hareketsiz buldu ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde her iki çocuğun da hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
23 Mart 2023

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir camide imamlık yapan D.K., caminin yakınlarında sağ omuzundan okla vurularak yaralandı. Saldırgan M.F.G.'nin, bir kişinin şortla namaz kılmasına sinirlenerek bu saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. Görgü tanıkları, saldırganın imama 'şortlu kişinin namaz kılmasına neden izin veriyorsun?' diyerek saldırdığını ifade etti. İmam D.K. hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi.
26 Temmuz 2024

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Akyarlar Mahallesi'nde bir otomobil denize düştü. Kazada, araçtan kendi imkanlarıyla çıkan 19 yaşındaki Saadettin Sabırlı hayatını kaybetti. Alkollü olduğu tespit edilen sürücü S.K. ise yaralandı ve tedavisinin ardından gözaltına alındı. Olay yerine 112 Acil Servis, jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi ve otomobil vinç ve dalgıç yardımıyla denizden çıkarıldı.
12 Ocak 2023
İşaretlediklerim