Real Madrid, La Liga'nın 35. haftasında Granada'yı 4-0 yendi. Maçta Real Madrid adına goller; Fran Garcia, Arda Güler ve Brahim Diaz tarafından kaydedildi. Arda Güler bu maçta sezonun üçüncü golünü atarak takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. Bu sonuçla Real Madrid puanını 90'a yükseltti.
11 Mayıs 2024

Arif Kızılyalın, Portekiz ve Türkiye arasındaki futbol maçını değerlendiriyor. Portekizli oyuncuların teknik ağırlıklı olduğunu ve Cristiano Ronaldo'ya destek sağladıklarını belirtiyor. Maçın, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler arasında bir kapışma olarak görülebileceğini ifade ediyor. Ayrıca, Çek takımının da zorlu bir rakip olduğunu vurguluyor.
22 Haziran 2024

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, takımın Milletler Ligi maçları için Amerika'ya ekonomi sınıfında seyahat etmesine tepki gösterdi. Karakurt, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, diğer takımlar için özel uçak tahsis edilirken kendilerinin ekonomi sınıfında yolculuk yapmasına dikkat çekti. Takım, Amerika'da oynanacak ikinci hafta maçları için yola çıkmıştı. Eda Erdem de Karakurt'un ardından benzer bir paylaşımda bulundu.
26 Mayıs 2024

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki Bosna Hersekli ön libero oyuncusu Rade Krunic, Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibine transfer oldu. Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan Krunic, sarı-lacivertlilerde 22 maça çıkmış ve bir asist yapmıştı. Fenerbahçe, Krunic'in kalıcı transferi konusunda Kızılyıldız ile anlaşmaya varıldığını ve oyuncuya kariyerinde başarılar dilediklerini açıkladı.
3 Eylül 2024

Arjantin'in Buenos Aires şehrine bağlı Necochea kasabasında futbolseverler tarafından 'Fernebahce' ismiyle yeni bir futbol takımı kuruldu. Takımın formaları, Türkiye'nin Fenerbahçe takımının sarı-lacivert çubuklu formalarından esinlenerek tasarlandı. 'Fernebahce' takımı, amatör ligden yerel lige geçiş yapmayı hedefliyor ve oyuncuları düzenli antrenmanlar yaparak çeşitli turnuvalarda yer alıyor.
7 Şubat 2024

Arsenal, Fenerbahçe'nin sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmeye yaklaştı. Arsenal'in, Oleksandr Zinchenko'nun geleceğiyle ilgili spekülasyonlar nedeniyle savunmayı güçlendirmek için Kadıoğlu'nu alternatif olarak düşündüğü belirtiliyor. Arsenal gözlemcisi Romain Poirot, Kadıoğlu hakkında kapsamlı bir rapor hazırladı ve 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu da Arsenal gözlemcilerinin nisanda Kadıoğlu'nu izlemeye geldiğini duyurmuştu.
16 Mayıs 2024

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, milli oyuncu Melissa Vargas'ı kadrosuna yeniden kattı. 24 yaşındaki pasör çaprazı, son olarak Çin'in Tianjin Bohai Bank takımında oynamıştı ve 2023-2024 sezonunun kalan bölümünde Fenerbahçe için oynayacak. Vargas, geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Sultanlar Ligi şampiyonluğu kazanmış ve A Milli Kadın Voleybol Takımı ile FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu gibi önemli başarılara ulaşmıştı.
6 Şubat 2024

Borussia Dortmund taraftarları, kulübün silah üreticisi Rheinmetall ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını protesto etmeye hazırlanıyor. Taraftar grupları, kulübün bu anlaşma ile kendi değerlerinden vazgeçtiğini ve bir silah şirketinin imajını iyileştirmeye çalıştığını belirtti. Protestoların, Borussia Dortmund'un Eintracht Frankfurt ile oynayacağı sezonun ilk maçında gerçekleşmesi planlanıyor. Taraftarlardan döviz ve pankartlar hazırlamaları istendi.
21 Ağustos 2024

Aydın'ın Germencik ilçesinde düzenlenen 28. Geleneksel Çamköy Boğa Güreşi Festivali'nde elde edilen gelir, SMA Tip-2 hastası Linda Pekşen'in tedavisi için kullanılacak. Festivale 5 bine yakın kişi katıldı ve 54 çift boğa güreşti. Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, festivalin bu yıl Linda'nın yararına yapıldığını belirtti. Linda'nın babası Ahmet Pekşen, kampanyayla gerekli paranın üçte birini topladıklarını ve destek verenlere teşekkür etti.
5 Ağustos 2024

ABD ve İngiltere gibi zorunlu askerliğin olmadığı ülkelerde, orduların personel ihtiyacını karşılamak amacıyla çocuk ve gençleri hedef alan video oyunları üzerinden yapılan reklam kampanyaları giderek artıyor. İngiltere ordusu, 1990'ların ortalarından itibaren video oyun dergilerine reklam vererek bu yöntemi kullanmaya başladı. 21. yüzyılda, özellikle 'bitmeyen savaşlar' nedeniyle artan asker ihtiyacını karşılamak için video oyunları üzerinden gençlere yönelik daha kapsamlı kampanyalar düzenleniyor. 'Asker olmayı düşün' kampanyası gibi girişimlerle gençler, oyunlar aracılığıyla askerliğe teşvik ediliyor.
18 Şubat 2024
İşaretlediklerim