Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) E grubu ikinci maçında Slovakya, Belçika’yı 1-0 yendi. Maçın tek golü, yedinci dakikada Ivan Schranz tarafından atıldı. Belçika’dan Romelu Lukaku’nun 86’ncı dakikada attığı gol, VAR incelemesi sonucunda el gerekçesiyle iptal edildi. Gruptaki bir sonraki maçlarda Slovakya, Ukrayna ile; Belçika ise Romanya ile karşılaşacak.
17 Haziran 2024

EURO 2024'te son 16 turu maçında İsviçre, İtalya'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen ilk takım oldu. Maç Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynandı ve İsviçre'nin gollerini 37. dakikada Freuler ve 46. dakikada Ruben Vargas kaydetti. İsviçre'nin çeyrek finaldeki rakibi, İngiltere – Slovakya eşleşmesinin galibi olacak.
29 Haziran 2024

Paris Saint-Germain (PSG) kulübü, İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos'un sözleşmesinin yenilenmeyeceğini ve sezonun son maçının ardından takımdan ayrılacağını açıkladı. Ramos, 2021 yılında PSG'ye transfer olmuş ve takımıyla iki kez Ligue 1 ve bir kez Fransa Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı. 37 yaşındaki deneyimli oyuncu, PSG formasıyla 57 maçta 5 gol atmıştı. Ayrıca, takım arkadaşı Lionel Messi'nin de takımdan ayrılacağı daha önce duyurulmuştu.
3 Haziran 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1'inci eleme turu, yedi maçın sonucunda tamamlandı. Rövanş karşılaşmaları sonucunda Olimpija Lübliyana, Kİ Klaksvik, Karabağ, Astana, Ludogorets, Slovan Bratislava ve HJK Helsinki, 2'nci eleme turuna yükseldi. Maçların sonuçları ve skorları da belirtildi.
20 Temmuz 2023

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, 2023-24 EuroLeague Play-off turunun üçüncü maçında Monaco'yu 89-78 mağlup etti. Bu galibiyetle seride 2-1 öne geçen Fenerbahçe, Final Four'a katılma yolunda önemli bir avantaj elde etti. Eğer Fenerbahçe, 3 Mayıs'ta İstanbul'da oynanacak dördüncü maçı da kazanırsa, 24-26 Mayıs tarihlerinde Berlin'de düzenlenecek Final Four'a katılmaya hak kazanacak.
1 Mayıs 2024

Galatasaray futbol takımı, Avrupa Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Sparta Prag takımına 4-1 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Galatasaray, Avrupa Ligi'ne veda etti. Maç, Galatasaray'ın Avrupa arenasındaki bu sezonki performansının sonunu işaret etti.
23 Şubat 2024

Türkiye, EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup oldu. Polonya'nın gollerini Swiderski ve Zalewski kaydederken, Türkiye'nin tek golü Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Maç, Polonya'da oynandı ve Türkiye, 90'ıncı dakikada yediği golle mağlubiyeti kabul etti.
10 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) A grubu ikinci maçında Almanya, Macaristan'ı 2-0 yendi. Almanya'nın gollerini Jamal Musiala ve İlkay Gündoğan kaydetti. Macaristan, turnuvadaki ilk maçında İsviçre'ye de yenilmişti ve henüz puan alamadı. Almanya, A grubundaki üçüncü maçında İsviçre ile karşılaşacak, Macaristan ise İskoçya ile mücadele edecek.
19 Haziran 2024

Türkiye'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcileri Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe, 3'üncü eleme turunda rakiplerini eleyerek Avrupa'daki yollarına devam etti. Adana Demirspor, Osijek'i eleyerek Belçika ekibi Genk ile eşleşti. Beşiktaş, Netfçi'yi eleyerek Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşti. Fenerbahçe ise Maribor'u eleyerek Hollanda ekibi Twente ile eşleşti. Play-off turu maçları 24 ve 31 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
18 Ağustos 2023

Fransa 1'inci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris-Saint-Germain (PSG), Portekiz'in Benfica takımından 22 yaşındaki forvet Gonçalo Ramos'u satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı. Ramos, geçen sezon Benfica formasıyla 47 maçta 27 gol, 12 asist kaydetti. PSG, transferi resmi olarak duyurdu.
8 Ağustos 2023

EURO 2024'te D grubu son maçında Fransa, Polonya ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Fransa, grup liderliğini Avusturya'ya kaptırdı. Maçın ardından Fransa'nın performansı eleştirilirken, Avusturya'nın gruptaki başarısı öne çıktı. Fransa'nın bir sonraki turdaki rakibi henüz belli değil.
25 Haziran 2024

Manchester City, Premier Lig'de lider konumda bulunan Arsenal'ı kendi sahasında 4-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj kazandı. Maçın ilk golü Kevin de Bruyne'den gelirken, John Stones, tekrar de Bruyne ve Haaland'ın golleriyle maç sonuçlandı. Arsenal'ın tek golünü Holding kaydetti. Bu sonuçla Manchester City puanını 73'e yükseltti ve lider Arsenal ile arasındaki puan farkını azalttı.
27 Nisan 2023

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun beşinci haftasında kendi sahasında Manchester United'ı ağırladı. Zorlu geçen mücadelede Galatasaray, geriden gelerek maçı 3-3'lük skorla tamamladı ve bir puan kazandı. Maçın detaylarına dair ek bilgiler daha sonra paylaşılacak.
29 Kasım 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan'a konuk oldu ve Puskas Stadyumu'nda oynanan maçta 1-0 mağlup oldu. Maçın tek golü, Macar oyuncu Szoboszlai tarafından 48. dakikada penaltıdan kaydedildi. Bu sonuçla birlikte Macaristan'ın yenilmezlik serisi 12 maça yükseldi.
23 Mart 2024

İsmail Kartal ve Alexander Blessin'in takımlarının çeyrek final öncesi stratejileri ve maçtaki performanslarına dair görüşleri aktarılmıştır. Kartal, ilk maçın farklı kazanılmasına rağmen çeyrek finali garantilemediklerini belirtirken, rotasyon yaparak farklı oyuncuları sahaya sürmüştür. Blessin ise oyuncularına anın tadını çıkarmalarını söylemiş, maçın sonucuna bakmaksızın yarını kutlayacaklarını ifade etmiştir. Maç, her iki takımın da tempolu oyunu ve stratejik hamleleriyle dikkat çekmiş, ancak ilk yarı golsüz sona ermiştir.
15 Mart 2024

Paris Saint-Germain (PSG) takımının yıldız oyuncusu Lionel Messi, Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı Al-Nassr ve Al Hilal'in karma takımıyla Riyad Sezon Kupası'nda karşılaşacak. Bu maç, iki futbol efsanesinin belki de son kez bir hazırlık maçında karşı karşıya gelmeleri anlamına geliyor. Karşılaşma, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Uluslararası Kral Fahd Stadı'nda oynanacak ve beIN SPORTS 4 kanalından canlı yayınlanacak. Ronaldo, Al-Nassr ile imzaladığı rekor maaşlı sözleşme sonrası yeni takımıyla ilk maçına çıkacak.
18 Ocak 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C grubu ilk maçında Danimarka ile Slovenya 1-1 berabere kaldı. Stuttgart Arena'da oynanan maçta Danimarka, 17. dakikada Christian Eriksen'in golüyle öne geçti. Slovenya ise 77. dakikada Erik Janza'nın golüyle eşitliği sağladı. C grubundaki ikinci maçlarda Danimarka, İngiltere ile karşılaşacak; Slovenya ise Sırbistan ile mücadele edecek.
16 Haziran 2024

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Norveç temsilcisi Molde'yi 2-1 yendi ve grup aşamasına yükseldi. Maçta Galatasaray'ın gollerini Mauro Icardi ve Angelino attı. Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17. kez grup aşamasında mücadele etme hakkı kazandı ve en az 25 milyon avro gelir elde etti.
30 Ağustos 2023

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda Türkiye'nin attığı iki golle maç 2-1 sonuçlandı. Maçın bitiş düdüğüyle büyük bir coşku yaşayan milli takım, hep birlikte 'Türkiye' tezahüratları yaptı.
9 Eylül 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup maçları öncesi son eleme aşaması olan play-off turunun kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde seribaşı olarak katılacak. Eğer Galatasaray, Olimpija Ljubljana ile oynayacağı 3'üncü eleme turu eşleşmesini kaybederse, UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipler de belli olacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi elemelerindeki play-off turu kurasına çıkacak.
6 Ağustos 2023
İşaretlediklerim