Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun beşinci haftasında evinde Belçika'nın Club Brugge takımına 5-0 mağlup oldu. Maç, Tüpraş Stadyumu'nda oynandı ve Club Brugge takımının gollerini Nielsen, Thiago, Onyedika ve Skov Olsen attı. Bu sonuçla Beşiktaş grubunda 1 puanla kalırken, Club Brugge 13 puanla grup liderliğini sürdürdü.
30 Kasım 2023

Beşiktaş Kulübü, Burak Yılmaz'ın ayrılığının ardından teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ın getirildiğini duyurdu. Çalımbay, takımın yarın yapılacak antrenmanında görevinin başında olacak. Ayrıca, Beşiktaş Kulübü Çalımbay'ın yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
10 Kasım 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda 4. hafta maçları sonucunda Beşiktaş, gruptan çıkma şansını matematiksel olarak yitirdi. Beşiktaş, sahasında Norveç'in Bodo/Glimt takımına 2-1 yenildi ve grubun diğer maçında Club Brugge, Lugano'yu 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Club Brugge 10 puanla gruptan çıkmayı garantilerken, Bodo/Glimt 7 puana ulaştı ve Beşiktaş 1 puanda kalarak üst tura çıkma şansını kaybetti. Beşiktaş, kalan iki maçını kazansa bile Bodo/Glimt ile olan ikili averajda geride olduğu için üst tura çıkamayacak.
10 Kasım 2023

MKE Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. 2023-2024 sezonunu 17. sırada tamamlayarak küme düşen Ankaragücü, Belözoğlu yönetiminde Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar yükselmişti. Kulüp, Belözoğlu'na emekleri için teşekkür ederek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. Ankaragücü, ligde 31 maçta yedi galibiyet, 13 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.
31 Mayıs 2024

Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder ile dört yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu. Cengiz'in bonservisi için Olimpik Marsilya Kulübüne 15 milyon avro bonservis bedeli ödenecek. Bu bedel, dört yıl içinde ödenecek. Cengiz Ünder, imza töreninin ardından Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı mutluluğunu ifade etti.
13 Ağustos 2023

Beşiktaş, Trabzonspor'u 2-1 yenerek kupa finalini kazandı. Beşiktaş'ın orta sahası, Al-Musrati, Gedson ve Salih'in üstün performansıyla Trabzonspor'a karşı üstünlük kurdu. Gedson'un asistinde Muleka'nın pasını Salih kafayla gole çevirdi. Trabzonspor, maçın son anlarında beraberliği yakalasa da, Beşiktaş Al-Musrati'nin golüyle galibiyeti elde etti.
24 Mayıs 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla oynayacağı maç için 23 kişilik kamp kadrosunu açıkladı. Hatayspor maçında ayağına darbe alan Rodrigo Becao, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Kadroda önemli isimler ve yeni transferler bulunuyor.
6 Mart 2024

Borsada işlem gören Beşiktaş, zarar ettiği gerekçesiyle temettü (kar payı) dağıtmayacağını duyurdu. Bu karar, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Finansal Raporlama Tebliği hükümleri çerçevesinde alındı. Beşiktaş'ın 01.06.2022-31.05.2023 özel hesap dönemi finansal tablolarında dönem zararı açıklanmış olması sebebiyle, kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.
6 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 sezonu için Süper Lig takımlarının ikinci transfer ve tescil dönemi harcama limitlerini belirledi. Fenerbahçe için belirlenen limit 1 milyar 587 milyon lira, Galatasaray için 1 milyar 545 milyon lira, Trabzonspor için 1 milyar 42 milyon lira ve Beşiktaş için 981 milyon lira olarak açıklandı. Diğer Süper Lig kulüplerinin de harcama limitleri detaylı bir şekilde listelendi.
11 Ocak 2023

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'a gelen transfer tekliflerini düşünmeden reddettiklerini açıkladı. Hatipoğlu, EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkat çeken Barış'ın satılık olmadığını belirtti. Ayrıca, Kerem Aktürkoğlu'na da teklifler geldiğini ve onu da bırakmak istemediklerini ifade etti. Hatipoğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve sağ bek ile orta saha pozisyonları için alternatifli oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
14 Temmuz 2024

Trendyol Süper Lig'de 24 Haziran'da başlayan ve 82 gün süren sezonun ilk transfer ve tescil döneminde 16 kulüp, toplamda 158 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Gaziantep FK, 17 futbolcuyla en fazla transfer yapan takım olurken, Adana Demirspor, Bellona Kayserispor ve Samsunspor transfer yapamayan kulüpler oldu. Trabzonspor, kadrosuna kattığı 13 oyuncuyu da yurtdışından getirirken, Eyüpspor ise yurt dışından en az transfer yapan ekip oldu. Transfer döneminde en fazla transfer yapan diğer takımlar arasında TÜMOSAN Konyaspor, Bodrum FK ve Göztepe yer aldı.
14 Eylül 2024

Beşiktaş kulübüne ait hisseler 29 Mart 2024'te ani bir artışla 51.5 liradan 89.3 liraya yükseldi, ardından hızla düşerek 28.14 liraya indi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Veysel Karadeniz, Nuri Budakoğlu, Adem Karataş, Muammer Geçgel, Engin Meral ve Neslihan Kaya'nın manipülasyon yaptığını belirleyerek bu kişilere altı ay geçici işlem yasağı uyguladı. Bu kişiler, borsada işlem görmeyen hisseleri Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvurarak işlem görmesini sağladı ve manipülatif işlemlerle Beşiktaş kulübüne ve yatırımcılara büyük zarar verdiler. Beşiktaş kulübünün piyasa değeri bu işlemler nedeniyle yaklaşık 6 milyar lira düşerek 6.7 milyar liraya indi.
14 Mayıs 2024

Galatasaray, Kopenhag’ın sağ beki Elias Jelert’i transfer etti. Transfer haberini önce Kopenhag duyurdu ve Galatasaray’ın yeni teklifinin kabul edildiğini belirtti. 21 yaşındaki oyuncu, Kopenhag altyapısından yetişmiş ve 2022-2023 sezonu başında A takıma yükselmişti.
24 Temmuz 2024

5 Mart Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Ankaragücü maçına Ankaragücü taraftarlarının alınmayacağı, kararın il güvenlik kurulu tarafından alındığı bildirildi. Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahipleri dışında, Ankaragücü logolu Passolig kartı olanların bilet alamayacağı açıklandı. Bu karar, son zamanlarda futbol maçlarında hükümete yönelik protestoların artması ve bazı kulüplerin siyasetin stadyumlarda yer almasına karşı çıkmasının ardından geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de bu tür sloganların atıldığı maçların seyircisiz oynanması gerektiğini belirtmesi ve Beşiktaş üyeliğinden istifa etmesi olaylarla bağlantılı gelişmeler arasında.
1 Mart 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve 10 futbol kulübünü çeşitli gerekçelerle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Çebi ve Beşiktaş Kulübü, hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ye gönderildi. Fenerbahçe, Trabzonspor, Adana Demirspor, Galatasaray, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Başakşehir, Gaziantep Futbol Kulübü ve Hatayspor da çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.
6 Eylül 2023

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nu getirdi. Belözoğlu, son olarak Başakşehir'i çalıştırmıştı. Başakşehir kariyeri 2021-2022 sezonunun 9'uncu haftasında başlayan Belözoğlu, 2023-2024 sezonunun dördüncü haftasında Konyaspor'a 1-0 mağlup olduktan sonra Başakşehir'den ayrılmıştı. Belözoğlu, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turunda elenmiş ve Türkiye Kupası'nda finalde Fenerbahçe'ye kaybetmişti.
3 Ekim 2023

Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i uzatmada 80-72 yenerek şampiyon oldu. Maçın normal süresi 68-68 eşitlikle tamamlandı ve uzatmalarda Fenerbahçe Beko üstünlük sağlayarak galibiyete ulaştı. Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.
12 Haziran 2024

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

Beşiktaş, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettiğini açıkladı. Josef de Souza, Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile anlaşmaya varmıştır. Beşiktaş Kulübü, Josef de Souza'ya 2020-2021 sezonunda kazanılan Süper Lig, Türkiye Kupası ve 2021 Süper Kupa şampiyonluklarındaki katkıları için teşekkür etti ve gelecek kariyerinde başarılar diledi.
17 Şubat 2023

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Galatasaray, sekiz müsabakada yedi galibiyet, bir beraberlik alarak 22 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi. Beşiktaş ise oynadığı sekiz maçta beş galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi yaşayarak 16 puanla 4. sırada yer alıyor. Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech'in durumu ve milli takımlardan dönen Wilfried Zaha ve Davinson Sanchez'in durumu belirsiz. Beşiktaş'ta ise Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın yarın kadroda yer alması beklenmiyor.
20 Ekim 2023
İşaretlediklerim