Kırşehir'de 38 yaşındaki G.T isimli bir kadın, evinde bıçak darbeleriyle öldürülmüş olarak bulundu. Yakınlarının haber alamaması üzerine polise bildirilen olay sonrası güvenlik güçleri tarafından yapılan incelemede, kadının vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri aldığı ve hayatını kaybettiği tespit edildi. G.T'nin cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
17 Mayıs 2023

İstanbul'da iki gün önce kaybolan taksi şoförü Osman Karaca, Şile'de ormanlık bir alanda aracının içinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Karaca, kaybolmadan önce Ümraniye Tepeüstü'nden yabancı uyruklu bir yolcu alarak Şile'ye gideceğini durağa ve eşine bildirmişti. Arkadaşları ve ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan Karaca'nın bulunması için arama çalışmaları yürütülmüştü. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, incelemelerin ardından Karaca'nın cenazesini morga kaldırdı.
7 Şubat 2023

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Alaşar Mahallesi Yeni Yalova Bulvarı kenarında hareketsiz yatan bir erkek cesedi bulundu. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yapılan ilk incelemede, yerde yatan kişinin öldüğü anlaşıldı ve yol kenarında araç parçaları bulunması, kişinin bir araç çarpması sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Ceset, adli tıp morguna kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
16 Haziran 2023

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde bir pikabın üzerine kaya düştü ve pikap şarampole devrildi. Kazada, pikapta bulunan Mehmet Nuri Dağlı hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Hadi Aslan ile Bülent Aslan ve Halil İbrahim Kaçkan hastaneye kaldırıldı.
8 Ağustos 2023

Aydın'ın Balıkköy Mahallesi'nde bir sitenin otoparkında silah sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, bir kadın ve bir erkeğin cesetleri ile yaralı bir kişiyi buldu. Kadını ve erkeği öldüren şahsın, kadınla bir süre birlikte yaşadığı ve olay yerinde yaraladığı diğer kişiyi hastaneye kaldırıldıktan sonra aynı silahla intihar ettiği anlaşıldı.
9 Ocak 2024

İstanbul Bakırköy'de birlikte yaşayan Cavide Sevgi Arapoğlu ve Mustafa Kolay, başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Çiftin işe gitmemesi üzerine endişelenen arkadaşları, çilingir yardımıyla eve girdi ve çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede kapının zorlama izi olmadan içeriden kilitlendiğini belirledi. Çiftin cesetleri, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
20 Temmuz 2023

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Ramazan Dağlar, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu eşini bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Peri Dağlar hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan zanlı Ramazan Dağar, polis ekiplerince yakalandı ve 'kasten öldürme' suçundan işlemleri devam ediyor.
18 Eylül 2023

Hatay'ın Hassa ilçesinde, kayıp olarak aranan bir kadının öldürüldüğü belirlendi. Kadının yeğeni ve yeğeninin eşi gözaltına alındı. Zanlılardan biri, kadını başına briketle vurarak öldürdüğünü ve cesedini bir çuvala sararak bir akarsu yatağına attığını itiraf etti. Kadının cansız bedeni, polis ekiplerince yapılan inceleme sonucu bulundu.
19 Ekim 2023

Elazığ'ın Palu ilçesindeki Cimşidbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde E.D. (17) isimli öğrenci, okulun arka bahçesinde Ş.K. (17) isimli arkadaşıyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ş.K., E.D.'yi bıçaklayarak yaraladı. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli Ş.K. polis tarafından gözaltına alındı.
2 Ocak 2023

Ataşehir'deki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında, yol çalışması yapan işçiler tarafından bir otomobilin içinde emniyet kemeri takılı halde hareketsiz yatan bir kadın fark edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının öldüğünü tespit etti. Kadının cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
10 Kasım 2023

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir evde, polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda derin dondurucuda yabancı uyruklu üç kişinin cesedi keşfedildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, evin çevresinde güvenlik önlemleri aldı. İlk bulgulara göre ölen kişilerin yabancı uyruklu oldukları tespit edildi.
18 Haziran 2023

Eskişehir'de yaşlı bakım teknikeri 25 yaşındaki Tuğçe Can, işe gitmek üzere evden çıktığı sırada apartman içerisinde bıçaklı saldırıya uğradı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırının şüphelisi ve Can'ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Onur K., polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Onur K.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor ve Tuğçe Can'ın cesedi otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.
12 Ocak 2023

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir çöp bidonunda bebek cesedi bulundu. Olay, sabah saatlerinde kağıt toplayan bir kadın tarafından fark edildi ve durum polise bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Bebeğin cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna kaldırıldı.
17 Ekim 2023

İstanbul Bayrampaşa'da, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ın cesedi, polisin yaptığı araştırmalar sonucunda bir evin dondurucusunda bulundu. Kasadar'ın son görüştüğü kişi olan H.Ö., polis tarafından gözaltına alındı. H.Ö.'nün ifadesinde, Kasadar'ı bir tartışma sonucu boğarak öldürdüğünü ve cesedini dondurucuya sakladığını iddia ettiği öğrenildi. Polis, yapılan inceleme sonucunda Kasadar'ın cesedini buldu ve olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
12 Temmuz 2023

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde, Boynuyoğun Mahallesi'nde dere kenarında bir kadın cesedi bulundu. Durum, vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kimliği belirsiz olan ceset, kimlik tespiti ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
2 Eylül 2023

Denizli'nin Çardak ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen bir yolcu otobüsü ile ters yönden gelen bir TIR çarpıştı. Kazada, otobüsteki bir yolcu ve TIR sürücüsü hayatını kaybetti. Altı yaralı hastaneye kaldırıldı. TIR şoförünün kaza öncesinde yaklaşık altı kilometre ters şeritten ilerlediği iddia edildi.
21 Haziran 2023

İstanbul Avcılar'da bir kadın evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından ulaşılamayan 47 yaşındaki G.Y.'nin durumu yetkililere bildirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede kadının cansız bedeniyle karşılaşıldı. Kadının cesedi, savcı ve polisin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma devam ediyor.
6 Ekim 2023

Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde bir çiftlik sahibi, çiftliğinin karşısındaki boş tarlanın kenarında fermuarı kapalı bir sırt çantası içinde bebek cesedi buldu. Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, bir iki günlük olduğu tahmin edilen erkek bebeğin cenazesi, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
18 Ocak 2023

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, B.S. yönetimindeki bir otomobil, D-400 kara yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Abdulhaluk Ölmez (20) ve Şükran Tonk (20) isimli iki gence çarptı. Kazada her iki genç de olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gençlerin cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
14 Ocak 2024

Çankırı'da İ.D. isimli bir şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu babası Hasan D.'yi bıçaklayarak öldürdü ve cesedini baltayla parçalayıp evdeki sobada yaktı. Hasan D.'den haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sobada ceset parçaları buldu. Gözaltına alınan İ.D., babasını öldürdüğünü itiraf etti ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.
20 Aralık 2023
İşaretlediklerim