Borsa İstanbul'da seçim sonrası yükseliş trendi devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler DOAS, ISGYO, ISMEN, ODAS ve KONTR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler PSGYO, OTKAR, KRDMD ve PENTA olarak belirtildi.
20 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, ULKER, SASA, CANTE ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ALFAS, AKSEN, AKCNS ve KONTR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, ALFAS, ASTOR ve CWENE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise IPEKE, ODAS, TSKB, BIMAS ve DOHOL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
18 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler GESAN, GUBRF, KORDS, CIMSA ve AKSA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ULKER, YYLGD, AGHOL ve BRSAN olarak belirtildi.
28 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, SELGD, SANEL, UFUK ve OZSUB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri ise SONME, CMENT, AYES, ISBTR ve SUMAS olarak sıralandı.
5 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler BRYAT, EGEEN, KONYA, ZOREN, BRSAN ve MIATK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise KONTR, SMRTG, AKSA, HEKTS, CIMSA ve YEOTK olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
3 Ekim 2023

Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul'da seçimlerin ardından değer kazanan hisse senetleri yükselişini sürdürüyor. En çok değer kazanan hisseler arasında GWIND, ASTOR, PENTA, GESAN ve ALFAS yer alıyor. Ayrıca, işlem gören en aktif hisseler ise BRSAN, TOASO, YYLGD, QUAGR ve CANTE olarak sıralanıyor.
8 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler ZOREN, GLYHO, AKSA, KOZAA ve IPEKE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TSKB, BIOEN, KCAER, TTRAK ve ULKER olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
30 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler EGEEN, KONYA, YEOTK, BRSAN, KONTR, SMRTG ve BUCIM oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise IHAAS, SUNTK, YKSLN ve OZKGY olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
11 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler BRSAN, BUCIM, YEOTK, GESAN ve KONYA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise SKBNK, KCAER, KAYSE, MGROS ve MAVI olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
12 Ekim 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, bu görünümünü koruyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler arasında CIMSA, AKCNS, SMRTG, KCAER, KRDMD, OYAKC, ULKER, CANTE bulunuyor. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise METUR, SAFKR, ELITE, TMPOL, SKTAS olarak belirlendi.
26 Eylül 2023

Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bazı hisse senetleri değer kazanırken, bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan hisseler GESAN, TUKAS, OTKAR, GENIL ve BRYAT olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler ise OYAKC, FROTO, VESTL, ARCLK ve YKBNK oldu.
18 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlenmekte. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, SNKRN, AGROT, IMASM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri ise ASUZU, METUR, DOGUB, PEGYO, ORMA gibi şirketler oldu.
16 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler YEOTK, SKBNK, SASA, MIATK ve EUREN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise ARCLK, KONYA ve EGEEN olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
24 Ekim 2023

Borsa İstanbul, seçim sonrası yükseliş trendini koruyor. BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler KONYA, DOHOL, SELEC, KCAER ve SMRTG oldu. Günün en çok kaybettiren hisseleri ise BAGFS, BUCIM, BIMAS, SKBNK ve DOAS oldu.
18 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler EGEEN, KONYA, MIATK, ZOREN ve FROTO oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise PSGYO, BIMAS, HALKB, AKFYE ve GESAN olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişe geçmişti ve bu görünümünü korumaya devam ediyor.
4 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler IPEKE, KOZAA, KORDS, AKSA ve DOHOL oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KONYA, YEOTK, BRYAT, BRSAN ve BUCIM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
17 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler OTKAR, KONYA, ASELS, VAKBN ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise ZOREN, EUREN, TAVHL, TKFEN ve EUPWR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
10 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından bazı hisse senetleri değer kazanırken bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan beş hisse ECZYT, OTKAR, ALFAS, IZMDC ve TUKAS olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler AKSEN, CANTE, SAHOL, OYAKC ve BERA oldu.
19 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisseler ISKUR, EMNIS, ORMA, QNBFL, BALAT, ISBTR, OTTO, YBTAS, ENSRI ve SNPAM olarak sıralanıyor. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MRSHL, KLNMA, ADEL, UFUK, KLRHO, VANGD, MARKA, TURGG, EKIZ ve EUKYO olarak belirtiliyor.
10 Kasım 2023
İşaretlediklerim