Bu hafta Türkiye'deki sinema salonlarında 2'si yerli olmak üzere toplam 8 yeni film vizyona giriyor. Louis Garrel'in annesinden esinlenerek yarattığı 'Masum', Pierre Core imzalı 'Belle ve Sebastian: Cesur Dostum', Barış Gördağ ve Yasin Çetin'in yönettiği 'Koku', Uğur Karakuzu'nun yönettiği yerli korku filmi 'Sırrı Cin', Brad Anderson'un yönettiği 'Lanetli Kan', Kjersti Helen Rasmussen'in 'Karabasan', Ayako Kouno'nun 'Sword Art Online the Movie: Progressive-Scherzo of Deep Night' ve Will Ashurst'un 'Neşeli Çiftlik: Tren Kalkıyor!' animasyonları izleyicilerle buluşuyor.
12 Mayıs 2023

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 'Tanrının Yarattıkları', 'İntikam Oyunları', 'Üçlü Pürüz', 'Kötü Ruh: Uyanış' ve 'Alem-i Cin 4' olmak üzere beş yeni film izleyiciyle buluşuyor. 'Tanrının Yarattıkları', İstanbul Film Festivali'nde gösterilmiş bir dram filmi iken, 'İntikam Oyunları' yerli aksiyon severlere hitap ediyor. 'Üçlü Pürüz' ise bir komedi filmi olarak dikkat çekiyor. Korku filmi severler için 'Kötü Ruh: Uyanış' ve 'Alem-i Cin 4' filmleri vizyona giriyor.
21 Nisan 2023

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta üç yerli yapım olmak üzere toplam yedi yeni film vizyona girdi. Cannes Film Festivali'nde ödül kazanan 'Savaş Atı', iki gencin Amerikan Rüyası'na dair hikayesini anlatıyor. 'Kaygısız Baş', İstanbul'dan Kapadokya'ya dönen bir gencin yaşadıklarını, 'Küçük Deniz Kızı' ise Ariel'in insan olma arzusunu konu ediniyor. Japon yapımı anime 'Suzume', genç bir kızın olgunlaşma serüvenini, 'Conjuring: Şeytan Ayini' ve 'Cin Hikayeleri Kayıp Bebek' korku ve gerilim türünde, 'İşaretliler: Kurban' ise metafizik bir hikayeyi izleyiciyle buluşturuyor.
26 Mayıs 2023

Bu hafta sinemalarda üçü yerli olmak üzere sekiz yeni film vizyona giriyor. Selcen Ergun'un ulusal ve uluslararası festivallerden ödüllerle dönen filmi 'Kar ve Ayı', Oscar ödüllü Tilda Swinton'ın rol aldığı 'Sonsuz Sır', Nicolas Cage ve Joel Kinnaman'ın başrollerini paylaştığı 'Şeytana Sempati', Deniz Çınar'ın yazıp yönettiği 'Bulutların Üstünde', Güney Kore yapımı 'Kaçakçılar', Danimarka yapımı anime film 'Küçük Allen ve Galaksi Yolcusu' ve korku filmleri 'Dehşetin Yüzü 2' ve 'Şeytanın Elçileri' izleyicilerle buluşacak.
8 Eylül 2023

Türk sinemalarında bu hafta beş yeni film izleyici ile buluşuyor. 'Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı' filmi, serinin önceki hikayelerinden 64 yıl öncesini anlatıyor. 'Meksika Açmazı', popüler bir podcast programından uyarlanan bir komedi filmi. 'Alya' isimli bilim kurgu ve aksiyon filmi, özel güçlere sahip bir kadın kahramanın maceralarını konu alıyor. 'Birkaç Mısraymış Meğer', platonik bir aşk hikayesini işlerken, 'Cin Gelini' ise bir korku filmi olarak araştırma grubunun başına gelen olayları anlatıyor.
17 Kasım 2023

2024 yılının ilk haftasında Türkiye'de beş yerli yapım olmak üzere toplam yedi yeni film sinema severlerle buluşuyor. Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu 'Atatürk 1881 – 1919', Çanakkale Savaşı ve Atatürk'ün hayatının bir dönemini ele alıyor. 'Kör Noktada' isimli film, Türkiye'nin kuzey doğusunda geçen bir hikayeyi, 'Başkan' ise yerel seçimlerde belediye başkanını değiştirmek isteyen kasaba halkını konu ediniyor. Komedi türündeki 'Filme Gel', üç arkadaşın film çekme hayallerini, 'Atan Kazanır' Amerikan Samoası futbol milli takımının hikayesini, 'Küçük Deniz Kızı' ise bir deniz kızının insan olma arzusunu anlatıyor. 'Demon: Azab-ül Kem' ise satanizme odaklanan bir korku filmi.
5 Ocak 2024

Bu hafta sinema salonlarında üçü yerli olmak üzere altı yeni film vizyona giriyor. Cannes Film Festivali'nde ödül kazanan 'Sürü', suça sürüklenen bir çocuğun hikayesini anlatıyor. 'Örümcek Ağı' evinde tuhaf olaylar yaşayan bir çocuğun hikayesini, 'Lilith Cinleri' cinler ile insanlar arasındaki savaşı, 'Kaygısız Baş' ise bir adamın işinden kovulup memleketine dönmesini konu alıyor. Haftanın animasyonları arasında 'The First Slam Dunk' ve 'Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş' bulunuyor.
28 Temmuz 2023

Türkiye'deki sinemalarda bu hafta altı yeni film vizyona giriyor. Bunlar arasında Cannes Film Festivali'nde gösterilen 'Jeanne du Barry' ve John Woo'nun yönettiği 'Sessiz Gece' gibi uluslararası yapımların yanı sıra, Murat Göğebakan'ın hayatını anlatan 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı' gibi yerli filmler de bulunuyor. Ayrıca, Viyana Devlet Operası'nın perde arkasını konu alan bir belgesel ve Alper Mestçi'nin yeni korku filmi 'Haile 2: Var mı, Yok mu?!' da izleyiciyle buluşacak.
8 Aralık 2023

Türk sinemalarında bu hafta dört yerli film ve beş yabancı film olmak üzere toplam dokuz yeni film vizyona giriyor. İrlanda'nın Oscar adayı 'Sessiz Kız', 1910 yılında geçen 'Tek Yürek İmalat-ı Harbiye', bilim kurgu aksiyon filmi '65', uçakta geçen gizemli olayları konu alan 'Uçuş 811', komedi filmi 'Ulan Salih', ünlü sunucunun hayatını konu alan 'Ne Olacak Halim?', 'Çığlık' serisinin yeni filmi 'Çığlık 6', ve iki animasyon film 'Pinkfong Sing-Along Movie 2: Wonderstar Concert' ve 'Hayaller Ülkesi: Gizemli Macera' izleyicilerle buluşuyor.
10 Mart 2023

Bu hafta Türkiye'deki sinema salonlarında biri yerli olmak üzere toplam sekiz yeni film vizyona girdi. François Ozon'un yönettiği 'Suç Bende' filmi, 1930'ların Paris'inde geçen bir kadın dayanışması hikayesini anlatıyor. Russell Crowe'un başrolünde olduğu 'Şeytanın Düşmanı', gerçek bir rahibin notlarından esinlenerek şeytan çıkarma ayinlerini konu alıyor. 'Galaksinin Koruyucuları 3', macera ve aksiyon severler için Rocket'in hayatını kurtarma çabasını ele alıyor. Yerli komedi 'Aşkın Saati 19.03', bir dedenin torununa Beşiktaş sevgisini aşılamaya çalışmasını işliyor. 'Tatlı Bela', iki gencin tutkulu aşkını, 'Şüphe' ise bir annenin aile sırlarını keşfetmesini, 'Elleville Elfrid' ise animasyon severlere hitap eden bir Norveç yapımını sunuyor.
5 Mayıs 2023

Türkiye'deki sinemalarda yılın son haftasında yedi yeni film vizyona giriyor. Natalie Portman ve Julianne Moore'un başrollerini paylaştığı 'Bir Skandalın Peşinde' adlı film, gerçek olaylara dayanan bir kara komedi olarak dikkat çekiyor. Lus Besson'un yönettiği 'Dogman', şiddet dolu bir çocukluğun izlerini taşıyan bir karakterin hikayesini anlatıyor. Romantik komedi 'Aşk Her Yerde' 4K restorasyonu ile yeniden izleyici karşısına çıkıyor. İbrahim Büyükak'ın yönettiği 'Mutluyuz' adlı film, boşanma sürecindeki bir çifti konu alıyor. Çocuklara yönelik 'Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör' animasyon filmi, serinin dördüncü bölümü olarak gösterime giriyor. Korku türündeki 'İçimdeki Şeytan' ve 'Karanlık Ruhlar' filmleri de bu hafta vizyona giren yapımlar arasında yer alıyor.
29 Aralık 2023

Fatih Akın'ın yönettiği ve ünlü rapçi Xatar'ın hayatını anlatan 'Ren Altını' filmi dahil olmak üzere, bu hafta Türkiye'deki sinema salonlarında toplam sekiz yeni film vizyona girdi. Filmler arasında aksiyon, romantik komedi, korku ve animasyon türlerinde yapımlar bulunuyor. 'Disco Boy', 'Ölümcül Çarpışma', 'Yenilmez Üçler', 'İkinci Görüşte Aşk', 'Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı', 'Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3: Buz Mandası Efsanesi' ve 'Bonibomlar: Kediler Peşimizde' diğer gösterime giren filmler arasında yer alıyor.
7 Temmuz 2023

Bu hafta sinemalarda yedi yeni film vizyona giriyor. Bunlar arasında Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel hazırlanan 'Son Akşam Yemeği' ve yılın en çok beklenen animasyon filmi 'Çocuk ve Balıkçıl' bulunuyor. Diğer filmler ise 'Çok Aşk', 'Oyun Bitti', 'Bas Gaza Bas', 'Sır Şeytanın Kurbanları' ve 'Mavka: Ormanın Şarkısı' olarak sıralanıyor.
27 Ekim 2023

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta yedi yeni film vizyona giriyor. Dardenne kardeşlerin göçmenlerin hayatta kalma mücadelesini anlattığı 'Tori ve Lokita', Mahsun Kırmızıgül'ün 'Prestij Meselesi', Ben Affleck'in başrolünde olduğu 'Hypnotic: Zihin Avı', Robert De Niro'nun oynadığı 'Eyvah Babam', Salvador Dali'nin hayatını anlatan 'Dali Diyarı', animasyon filmi 'Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş' ve korku filmi 'The Boogeyman' izleyicilerle buluşuyor.
2 Haziran 2023

Bu hafta sinema salonlarında biri yerli olmak üzere sekiz yeni film vizyona girdi. 'Başkalarının Çocukları' adlı Fransız drama filmi, bir kadının sevgilisinin çocuğunu kendi çocuğu gibi sevmeye başlamasını konu alıyor. Gerilim türündeki 'Nefes Alma', kaybolan genç bir adamın yaşlı bir adamın kapısını çalmasını ve sonrasında yaşananları anlatıyor. 'Venüs’te Görüşürüz', 'Meg 2: Çukur', 'Rubinin Ailesi', 'Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası', 'Orman Çocuğu: Güç Uyanıyor' ve 'Mir Anka' adlı filmler de bu hafta vizyona giren diğer filmler arasında yer alıyor.
4 Ağustos 2023

Bu hafta Türkiye'deki sinemalarda, Cannes Film Festivali'nde yarışan 'Çaykovski’nin Karısı' ve gerçek bir olaydan uyarlanan 'Çıldırmış Ayı' gibi dikkat çekici filmler gösterime girdi. Ayrıca, evlilik kararını ailelerine açıklayan bir çiftin hikayesini anlatan 'Belki Evet, Belki Hayır' ve bir annenin hasta kızını kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu alan 'Kızım' gibi yerli yapımlar da izleyiciyle buluştu. Animasyon severler için 'Tay' ve 'Kral Şakir: Mikrop Avcıları Cumburlop', korku filmi meraklıları için ise 'Paranoid' ve 'Ecinni 4: Ecel' vizyona giren diğer filmler arasında yer alıyor.
31 Mart 2023

Türk sinemalarında bu hafta iki yerli yapım olmak üzere toplam altı yeni film vizyona giriyor. Animasyon severler için 'Çizmeli Kedi: Son Dilek', gerilim ve aksiyon tutkunları için 'Uçak', dram kategorisinde Neslican Tay'ın hayatını anlatan 'Demir Kadın: Neslican', dans ve romantizm içeren 'Maskeli Balo', Amazon ormanlarında geçen bir macera olan 'Ainbo: Amazon'da Büyük Macera' ve yerli korku filmi 'İfrit-i Cin' izleyicilerle buluşacak.
27 Ocak 2023

Türkiye'deki sinemalarda bu hafta çeşitli türlerde yedi yeni film vizyona giriyor. Fransız yapımı 'Narsistle Aşk' filmi toksik bir ilişkiyi, 'Arıcı: Ölüm Kovanı' ise intikam temalı bir aksiyonu konu alıyor. Yerli komedi 'Yaşam Koçu', popüler bir yaşam koçu etrafında dönüyor. 'Kolpaçino 4 4’lük' serinin dördüncü filmi olarak dikkat çekiyor. '3310’dan Tüm Birimlere' yerli aksiyon ve polisiye severlere hitap ediyor. '3391 Kilometre' ise uzaktaki iki gencin aşkını işliyor. Çocuklara yönelik animasyon 'Tay 2: Ebabil Takımı' macera dolu bir yolculuğu anlatıyor.
12 Ocak 2024

Türkiye'deki sinemalarda bu hafta beş yeni film vizyona giriyor. 'The Marvels' filmi, Brie Larson'ın Captain Marvel olarak evreni kurtarmaya çalıştığı bir aksiyon filmi. 'Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası' isimli yerli komedi filmi, bir genç adamın aşkı için çıktığı macerayı anlatıyor. 'Seni Görüyorum' dram türünde, İstanbul'a taşınan üç kardeşin hikayesini ele alıyor. 'Aslan Hürkuş 3: Anka Adası' ve 'Troller Hep Beraber' ise çocuklar ve animasyon severler için gösterime giren iki animasyon filmi.
10 Kasım 2023

Türk sinemalarında bu hafta iki yerli film dahil olmak üzere toplam yedi yeni film vizyona giriyor. Oscar adayı 'The Banshees of Inisherin' ve Mısır asıllı İsveçli yönetmen Tarık Saleh'in 'Cennetten Gelen Çocuk' filmleri dikkat çekiyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği 'Prestij Meselesi', Güney Koreli müzik grubu BTS'nin konserini anlatan 'BTS: Yet to Come in Cinemas', gerilim filmi 'Kulübeye Tıklat', yerli korku filmi 'Musallat 3' ve animasyon 'Mumyalar' diğer gösterime giren yapımlar arasında yer alıyor.
3 Şubat 2023
İşaretlediklerim