Galatasaray futbol takımı, Avrupa Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Sparta Prag takımına 4-1 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Galatasaray, Avrupa Ligi'ne veda etti. Maç, Galatasaray'ın Avrupa arenasındaki bu sezonki performansının sonunu işaret etti.
23 Şubat 2024

UEFA Uluslar Ligi'nin 2024-2025 sezonu için grup kura çekimi, Paris'te gerçekleştirildi. Türkiye, B Ligi 4'üncü Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti. A, B, C ve D liglerindeki grupların dağılımı açıklandı. A Ligi'nde ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finallere yükselecek, B ve C Liglerindeki grup birincileri ile D Ligi'ndeki iki grup birincisi bir üst lige çıkacak. Maçlar Eylül 2024'te başlayacak ve Haziran 2025'te finalle son bulacak.
8 Şubat 2024

Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in üçüncü hafta lig maçları, Avrupa kupalarına katılmak için oynayacakları play-off turu maçları nedeniyle ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu erteleme kararını duyurdu ancak ertelenen maçların ne zaman oynanacağına dair bir açıklama yapmadı. Daha önce Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir’in lig maçları Avrupa kupaları nedeniyle ertelenmemişti ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho bu durumu eleştirmişti.
16 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig’in beşinci haftasında dokuz maç oynandı ve Göztepe Futbol Kulübü haftayı bay geçti. Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir’in Avrupa maçları nedeniyle ertelenen üçüncü hafta maçları bu hafta içi oynanacak. Galatasaray, Gaziantep FK ile 17 Eylül Salı günü, Samsunspor, RAMS Başakşehir FK ile 18 Eylül Çarşamba günü ve Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile 19 Eylül Perşembe günü karşılaşacak.
17 Eylül 2024

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi, yeni formatlarıyla lig usulü oynanacak. Kura çekimi yarın Monako'daki Grimaldi Forum'da yapılacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki, RAMS Başakşehir'in ise UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli olacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un durumu ise bu akşam oynayacakları maçlarla netleşecek.
29 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu, son şampiyon Galatasaray ile Atakaş Hatayspor arasında oynanacak maçla başlıyor. Bu sezon ligde 19 takım mücadele edecek ve maçlar 13 şehirde 18 stadyumda oynanacak. İlk hafta fikstüründe dikkat çeken maçlar arasında Fenerbahçe-Adana Demirspor ve Samsunspor-Beşiktaş karşılaşmaları yer alıyor. Ayrıca, Süper Lig'in yeni logosu da tanıtıldı.
8 Ağustos 2024

Bu sezon yeni formatta oynanacak UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir’in lig aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimi Fransa’nın Monaco kentindeki Grimaldi Forum’da yapıldı ve Başakşehir ikinci torbadan katıldı. Başakşehir’in rakipleri Kopenhag, Heidenheim, Rapid Wien, Cercle Brugge, Petrocub ve Celje olarak belirlendi. UEFA Konferans Ligi mücadelesi 3 Ekim’deki maçlarla başlayacak.
30 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftası, Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçla başlayacak. İkinci hafta maçları 16-19 Ağustos tarihleri arasında oynanacak ve toplamda dokuz maç yapılacak. Trabzonspor bu haftayı bay geçecek. Maçların hakemleri ve saatleri de belirlenmiş durumda.
16 Ağustos 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Lugano'yu 5-1 yenerek lig aşamasına yükseldi. İlk maç İsviçre'de 3-3 bitmişti. Rövanş maçında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Immobile, Fernandes, Rafa Silva ve Salih Uçan'ın golleriyle galip geldi. Bu sezon Avrupa Ligi, 36 takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek.
29 Ağustos 2024

Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen'e penaltılarla 5-4 yenilerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti. İlk maç İsviçre'de 0-0 bitmişti ve rövanş Trabzon'da oynandı. Maçın normal süresi 1-1 sona erdi ve uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltılara gidildi. Bu sezon Konferans Ligi, klasik grup formatı yerine lig usulüyle düzenlenecek ve Türkiye'den sadece RAMS Başakşehir mücadele edecek.
29 Ağustos 2024

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi ilk 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına rövanş maçında 1-0 yenilmesine rağmen, ilk maçtaki 3-0'lık galibiyeti sayesinde çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final kurasında Fenerbahçe'nin rakibi Yunanistan'ın Olympiakos takımı oldu. Diğer çeyrek final eşleşmeleri de belirlendi ve yarı finaldeki muhtemel rakipler açıklandı.
15 Mart 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemleri duyurdu. 7 Mayıs'ta Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki maçı Zorbay Küçük, 8 Mayıs'ta ise Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasındaki maçı Cihan Aydın yönetecek. Her iki maç da saat 20.30'da başlayacak. İlk maçlarda Beşiktaş ve Ankaragücü 0-0 berabere kalmış, Trabzonspor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenmişti.
6 Mayıs 2024

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. İlk 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla oynadığı rövanş maçını 1-0 kaybetmesine rağmen, ilk maçtaki 3-0'lık galibiyetle tur atladı. Çeyrek finaldeki rakibi, bugün çekilecek kura ile belirlenecek. Muhtemel rakipler arasında Aston Villa, Fiorentina, PAOK, Viktoria Plzen, Lille, Club Brugge ve Maccabi Tel Aviv bulunuyor.
15 Mart 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu ilk maçında Türkiye, Gürcistan'ı 3-1 yendi. Mert Müldür'ün 25. dakikada attığı golle öne geçen Türkiye, Gürcistan'ın 32. dakikada eşitliği sağlamasına rağmen, Arda Güler'in 65. dakikadaki ve Kerem Aktürkoğlu'nun 90+7. dakikadaki golleriyle galibiyete ulaştı. Türkiye, gruptaki ikinci maçında 22 Haziran'da Portekiz ile karşılaşacak.
18 Haziran 2024

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin ilk 11'leri açıklandı. Fenerbahçe'nin kadrosunda Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, Tadic, Alain-Saint Maximin ve Edin Dzeko yer alıyor. Galatasaray ise Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, İsmail Jacobs, Lucas Torreria, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Dries Mertens ve Victor Osimhen ile sahaya çıkacak. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan, VAR hakemi ise Onur Özürtoprak olarak belirlendi.
21 Eylül 2024

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final müsabakaları sonucunda MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Beşiktaş ve VavaCars Fatih Karagümrük yarı finale yükseldi. Yarı finalde Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile; Trabzonspor ise Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Çeyrek finalde elenen takımlar arasında Fenerbahçe, RAMS Başakşehir, TÜMOSAN Konyaspor ve Galatasaray bulunuyor. Yarı final maçları çift maç eleme usulüne göre oynanacak.
1 Mart 2024

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi dördüncü grup ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ilk yarısı ve ikinci yarısı golsüz sona erdi. Türkiye'de Barış Alper Yılmaz kırmızı kart görürken, Arda Güler 89. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Türkiye, ikinci maçını 9 Eylül'de İzlanda ile oynayacak.
6 Eylül 2024

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarın başlıyor ve turnuvanın açılış maçı Münih'te oynanacak. Turnuvada 24 takım, dörderli altı grupta mücadele edecek ve grup maçları 26 Haziran'da sona erecek. Türkiye, F grubunda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile karşılaşacak. A Milli Futbol Takımı, şampiyonadaki ilk maçını 18 Haziran'da Gürcistan ile oynayacak.
13 Haziran 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatında 36 takım mücadele edecek ve sekiz maç sonunda ilk sekize giren ekipler, son 16 turuna yükselecek. Dokuz ile 24’üncü sırada yer alan 16 takım, çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak. Sıralamada ilk 24’ün dışında kalan takımlar ise organizasyona veda edecek. Sezonun ilk haftası, 19.45 ve 22.00’deki altı karşılaşmayla tamamlanacak.
18 Eylül 2024

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu rövanş maçları sonucunda Bayer Leverkusen, Liverpool, Roma ve Atalanta çeyrek finale yükseldi. Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Bayer Leverkusen'e 3-2 yenilerek elendi. Liverpool, Sparta Prag'ı 6-1 mağlup ederken, Muhammed Salah Liverpool tarihine geçti. Roma, ilk maçtaki avantajıyla Brighton'a 1-0 yenilse de çeyrek finale adını yazdırdı.
15 Mart 2024
İşaretlediklerim