Bursa ile İstanbul arasında hizmet veren Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. İptal edilen seferler BUDO'nun internet sitesinde duyuruldu. İptaller, 03/12/2023 Pazar günü gerçekleşecek olan sabah ve öğlen saatlerindeki Bursa-İstanbul ve İstanbul-Bursa arasındaki seferleri kapsıyor.
3 Aralık 2023

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları sebebiyle 10 seferini iptal ettiğini duyurdu. İptal edilen seferler arasında Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) güzergahları bulunuyor. Ayrıca Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) ve Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) güzergahlarındaki seferler de hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.
19 Ocak 2024

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) tarafından işletilen İstanbul-Bursa arası deniz otobüsü seferlerinin bir kısmı, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. İptal edilen seferler arasında Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) güzergahları bulunuyor. Ayrıca Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) ve Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) güzergahlarındaki seferler de olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.
8 Ocak 2024

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) tarafından yapılan duyuruya göre, olumsuz hava koşulları sebebiyle 01/12/2023 tarihinde öğleden sonra ve akşam gerçekleştirilmesi planlanan bazı seferler iptal edilmiştir. İptal edilen seferler arasında Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) güzergahları bulunmaktadır. Toplamda BUDO'nun bugünkü 12 seferi iptal olmuştur.
1 Aralık 2023
İşaretlediklerim