Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı, Todd Phillips'in yönettiği yeni Joker filmi 'Folie à Deux'nin ilk resmi posteri yayınlandı. Posterde, Phoenix ve Gaga'nın karakterleri dans ederken gösteriliyor ve filmin 4 Ekim'de vizyona gireceği belirtiliyor. Ayrıca, filmin müzikal bir yönü olacağına dair ipuçları veriliyor ve fragmanın 9 Nisan'da yayınlanacağı duyuruluyor. Filmde, Phoenix'in Joker karakterinin doktoru olan ve sonrasında ona aşık olan Gaga'nın canlandırdığı Harleen Quinzel'in hikayesi anlatılıyor.
3 Nisan 2024

Todd Phillips'in yönetmenliğini yaptığı ve Joaquin Phoenix ile Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı 'Joker 2: Folie à Deux' filminin çekimleri New York'ta sürüyor. Lady Gaga, ilk Joker filminden ikonik hale gelen 'Joker Merdivenleri'nde görüntülendi. Bu merdivenler, Joker karakterinin dans ettiği sahne ile ünlü olmuştu. Yeni filmde Lady Gaga'nın canlandırdığı Harley karakteri, bu merdivenlerden çıkarken gösteriliyor. Filmin 4 Ekim 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.
3 Nisan 2023

Yönetmen Todd Phillips, Joker'in devam filmi olan 'Folie à Deux' isimli yapımın çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Başrol oyuncuları Lady Gaga ve Joaquin Phoenix'e teşekkür eden Phillips, şimdi kurgu aşamasına geçeceğini belirtti. Film, 4 Ekim 2024'te vizyona girecek. İlk Joker filmi 2019 yılında gösterime girmiş ve hem eleştirmenlerden iyi notlar almış hem de 1 milyar dolarlık hasılata ulaşarak büyük bir ticari başarı elde etmişti.
6 Nisan 2023

Joker: Folie À Deux filminin beklenen orijinal fragmanı Warner Bros. tarafından yayınlandı. Film, 4 Ekim 2024'te vizyona girecek ve dünya prömiyerini Eylül 2024'te Venedik Film Festivali'nde yapacak. Fragman, Frank Sinatra'nın 'When You're Smiling' şarkısıyla başlıyor ve Harley'nin Judy Garland'ın 'Pet Happy' şarkısını söylemesiyle son buluyor. Ayrıca, filmin 70 mm IMAX versiyonunun bazı bölgelerde gösterime gireceği açıklandı.
24 Temmuz 2024

Ali Atay'ın yönettiği ve popüler bir film olan 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi 'Ölümlü Dünya 2'nin ilk fragmanı yayınlandı. Film, 1 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek. Fragman, Mermer ailesinin maceralarını konu alan ve komedi unsurları içeren filmin hayranları tarafından merakla beklenen yeni bölümüne dair ipuçları sunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol gibi isimler yer alıyor.
16 Kasım 2023

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı, Greta Gerwig'in yönettiği 'Barbie' filminin ilk uzun fragmanı yayınlandı. Film, 21 Temmuz'da sinemalarda gösterime girecek. Senaryosu Gerwig ve Noah Baumbach tarafından kaleme alınan film, Barbie'nin mükemmel kadın imajına uymayan bir karakter olarak fantastik dünyasından dışlanmasını ve gerçek dünyada kendine yer bulma çabasını konu alıyor.
26 Mayıs 2023

Fortnite, 2017'de piyasaya sürüldüğünden beri oyun dünyasında büyük bir etki yarattı. Oyunun yeni modlarından biri olan Fortnite Festival'de, oyuncular kendi müzik gruplarını kurup performans sergileyebiliyor. Bu festivalin bir parçası olarak dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, bir konser vereceğini Twitter hesabından duyurdu. Lady Gaga'nın festivalde ne zaman sahne alacağı henüz netleşmemiş olsa da, eğlence sitesi Polygon, onun 22 Şubat'ta, festivalin ikinci sezonunun başlangıcında sahne alacağını öne sürdü.
21 Şubat 2024

'Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık' filminin ilk fragmanı yayınlandı. Film, Maymunlar Cehennemi üçlemesiyle aynı evrende geçiyor ve 24 Mayıs 2024'te vizyona girecek. Film, yeni bir zalim maymun liderinin imparatorluğunu kurarken genç bir maymunun geçmişi sorgulamasını ve hem maymunlar hem de insanlar için geleceği tanımlayacak seçimler yapmasını konu alıyor. Filmin kadrosunda Owen Teague, Freya Allan ve Peter Macon gibi isimler yer alıyor.
5 Kasım 2023

Ali Atay'ın yönetmenliğini yaptığı ve büyük ilgi gören Ölümlü Dünya'nın devam filmi 1 Aralık'ta vizyona girecek. Filmin senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi birlikte kaleme aldı. Film, lokanta işleten sıradan bir aile görünümlü, aslında birkaç nesildir çok gizli dünya çapında bir örgüt için kiralık katil olarak çalışan bir ailenin başına gelenleri anlatıyor. Filmin ilk tanıtımı ve vizyon tarihi TAFF Pictures'ın Twitter hesabından duyuruldu.
19 Temmuz 2023

Ridley Scott yönetmenliğindeki ve Joaquin Phoenix'in başrolünde oynadığı 'Napoleon' filminden ilk fragman izleyiciyle buluştu. Film, Fransız imparatoru Napoleon Bonapart'ın hayatını ve İmparatoriçe Josephine ile ilişkisini konu alıyor. 22 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek olan yapım, daha sonra Apple TV+ platformunda da yer alacak. Filmin oyuncu kadrosunda Vanessa Kirby, Tahar Rahim ve diğer tanınmış isimler bulunuyor.
10 Temmuz 2023

Tim Burton'ın kült filmi Beetlejuice'un devamı olan Beetlejuice Beetlejuice, Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yaptı ve dakikalarca ayakta alkışlandı. Filmin başrol oyuncuları Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O’Hara, Jenna Ortega, Justin Theroux, Monica Bellucci ve Willem Dafoe prömiyerde hazır bulundu. Eleştirmenler film hakkında olumlu yorumlar yaparak, filmin selefine zekice ve sevgiyle saygı duruşunda bulunduğunu belirtti. Film, 6 Eylül'de sinemalarda gösterime girecek.
1 Eylül 2024

Batman filminde Penguen karakterini canlandıran Colin Farrell, aynı karakterle 'The Penguin' adlı dizide rol almaya devam edecek. Dizi, HBO'nun Max platformunda Mayıs 2024'te yayınlanmaya başlayacak. Türkiye'de hangi platformda gösterileceği ise henüz açıklanmadı.
13 Nisan 2023

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı 'Bihter' filminden yeni bir fragman yayınlandı. Film, Halit Ziya Uşaklıgil'in ikonik eseri 'Aşk-ı Memnu'nun yeniden yorumu olup, 1920'li yılların başına izleyicileri götürüyor. Tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık üzerine zamansız ve evrensel bir hikaye sunan film, 16 Kasım'da Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.
2 Kasım 2023

Başrollerinde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'in yer aldığı Marvel filmi Deadpool & Wolverine, üst üste üç haftadır dünya genelinde birinciliği sürdürüyor. Film, bu hafta sonu 1 milyar dolar hasılat barajını aşarak uluslararası gişe gelirini 1,029 milyar dolara çıkardı. Deadpool & Wolverine, geçen yılın rekortmenlerinden Oppenheimer'ı geride bırakarak yaş sınırlamalı Rated R filmleri arasında en çok hasılat yapan ikinci film oldu. Filmin, 1,078 milyar dolar hasılatla birincilik tahtında oturan Joker'i geçip geçemeyeceği merak konusu.
12 Ağustos 2024

Peter Jackson'ın yeni Yüzüklerin Efendisi serisinden ilk film 2026'da izleyiciyle buluşacak. Gollum karakterine odaklanacak olan bu ilk filmin başrolünü ve yönetmenliğini Andy Serkis üstlenecek. New Line Cinema ve Warner Bros. Pictures tarafından yapılan filmin adı 'Yüzüklerin Efendisi: Gollum'un Avı' olacak. Peter Jackson ve senaryo ortakları Fran Walsh ve Philippa Boyens'in projede aktif olarak yer alması bekleniyor.
21 Mayıs 2024

Yönetmen David Fincher, 'Dünya Savaşı Z' devam filminin iptal edilmesinden memnun olduğunu belirtti. Fincher, devam filminin 'The Last of Us' ile benzer temaları ele alacağını ve bu nedenle iptalinin doğru bir karar olduğunu ifade etti. Fincher, 'The Last of Us'ın aynı temaları keşfetmek için daha fazla alanı olduğunu belirtti.
26 Ekim 2023

Film inceleme ve sosyal ağ platformu Letterboxd, kullanıcılarının vizyona girmesini sabırsızlıkla beklediği filmlerin bir listesini yayınladı. Listede, 'Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki', 'Nosferatu', 'MaXXXine', 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse', 'Deadpool 3' gibi devam filmleri ve yeni projeler yer alıyor. Ayrıca, 'Batman Part 2', 'Joker: Folie à Deux', 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' ve 'Sherlock Holmes 3' gibi popüler serilerin yeni filmleri de izleyicilerin merakla beklediği yapımlar arasında gösteriliyor.
5 Aralık 2023

Oscar ödüllü yönetmen Martin Scorsese'nin yeni filmi 'Killers of the Flower Moon'un resmi fragmanı yayınlandı. Film, 20 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek ve ardından Apple TV+ platformunda yer alacak. Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro gibi yıldız isimleri barındıran kadrosuyla dikkat çeken yapım, 1920'lerde Oklahoma'da Osage halkına yönelik işlenen cinayetleri konu alıyor ve bir gerçek suç hikâyesini anlatıyor.
5 Temmuz 2023

Ari Aster'in 'Korkuyorum' adlı yeni filmi, Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu bir 'kabus-komedi' olarak tanımlanıyor ve bu hafta vizyona giriyor. Alice Diop'un yönettiği ve Oscar adayı olan 'Saint Omer' filmi, bir kadının mahkeme sürecini ele alıyor. Yerli film 'Maske: Nezaketle Tebessüm', gençlik travmalarıyla mücadele eden bir gencin hikayesini anlatıyor. 'Transformers: Canavarların Yükselişi', popüler serinin yeni bir bölümü olarak dikkat çekiyor. 'İblis Karanlığın Sahibi 2', maddi zorluklarla boğuşan bir gencin hikayesine odaklanıyor. Ayrıca 'Mia ve Ben: Centopia'nın Kahramanı' ve '80 Günde Devri Alem' adlı iki yeni animasyon film de çocuklar ve aileler için vizyona giriyor.
9 Haziran 2023

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrollerini paylaştığı 'İstanbul İçin Son Çağrı' filminden ilk fragman yayınlandı. Film, 24 Kasım'da Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Yönetmenliğini Gönenç Uyanık'ın yaptığı, senaryosunu Nuran Evren Şit'in yazdığı film, İstanbul'dan New York'a giden ve orada tesadüfen karşılaşan evli bir çiftin hikayesini anlatıyor.
2 Kasım 2023
İşaretlediklerim