Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, SNGYO, VAKBN, AKSA ve PETKM oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise PSGYO, KARSN, PENTA, CCOLA ve QUAGR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
6 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği içinde, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, ISATR, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında MMCAS, UMPAS, KUYAS gibi şirketler sıralandı. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve genel seyri hakkında bilgi verilmiyor.
9 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yükselişini sürdüren piyasada, en çok kazandıran hisseler listesi yayımlandı. Listede ISKUR, BRMEN, MRSHL gibi şirketlerin hisseleri yer aldı. Aynı zamanda en çok kaybettiren hisseler de açıklandı ve bu listede INDES, ISBIR, SMART gibi hisseler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve genel görünümü hakkında bilgi verilmiş.
1 Aralık 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından Borsa İstanbul pozitif bir görünüm sergiliyor. Investing.com'un aktardığına göre, en çok kazandıran hisseler BRYAT, TMSN, ZOREN, SOKM ve EGEEN oldu. CCOLA, yüzde 1,4 düşüşle ekside seyreden tek hisse olurken, MGROS ve ALFAS yatay seyretti.
24 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BUCIM, BRYAT, ECZYT ve GLYHO oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise AKFYE, CWENE, PSGYO, MIATK ve KAYSE olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
7 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir piyasa hareketliliği gözlemleniyor. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, EKOS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında TSPOR, DAPGM, CEMAS gibi şirketler bulunuyor.
11 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MIATK, SUMAS, RAYSG, CMBTN, MERIT, GRSEL, MRSHL ve MEKAG oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KRONT, EMNIS, MAALT, BMSCH, AYCES, ATSYH, ENSRI, TARKM, SNKRN ve FMIZP olarak belirlendi.
20 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler DOHOL, ULKER, BRSAN, ISDMR ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ALFAS, GUBRF, SMRTG ve BAGFS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BIOEN, BRSAN, THYAO, ODAS ve AYDEM oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise SMRTG, GESAN, SOKM, KORDS ve BERA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
29 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler ENJSA, IPEKE, PETKM, KONYA ve TKFEN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MIATK, HALKB, GESAN, ECZYT ve AKBNK olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
14 Ekim 2023

Investing kaynağına göre, Borsa İstanbul'da seçimlerin ardından yükselişe geçen hisse senetleri arasında OTKAR, PENTA, SOKM, KARSN ve TCELL hisseleri en çok değer kazananlar arasında yer alıyor. Bu hisseler, endekste dün gerçekleşen işlemlerde en yüksek kazancı sağlayan hisseler olarak belirtiliyor.
6 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, GESAN, IPEKE ve KONYA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GLYHO, AGHOL, AKFGY, TSKB ve SNGYO olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
13 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, ULKER, SASA, CANTE ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ALFAS, AKSEN, AKCNS ve KONTR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Eylül 2023

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da hisse senetleri yükselişe geçti. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler SMRTG, GENIL, KORDS, ULKER ve ASTOR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler CANTE, ISMEN, DOHOL, VAKBN ve AKBNK olarak belirlendi.
22 Temmuz 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 1,58 kayıpla tamamladı. Borsa İstanbul'daki sektörel endeksler de değer kaybetti. Haftanın kazandıran hisseleri arasında İpek Doğal Enerji, Şok Marketler ve Halkbank yer alırken, Kızılbük Gayrimenkul, Alarko Holding ve Teknosa en çok değer kaybeden hisseler oldu. Altın fiyatları düşerken, dolar, sterlin ve İsviçre frangı değer kazandı.
22 Nisan 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler MIATK, CANTE, ISMEN, SASA ve OYAKC oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise ECZYT, BERA, ECILC, CIMSA ve TCELL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
31 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, ALFAS, ASTOR ve CWENE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise IPEKE, ODAS, TSKB, BIMAS ve DOHOL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
18 Ekim 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 0,13 kazançla 7.996,70 puandan tamamladı. Haftanın en çok kazandıran hissesi yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olurken, en çok kaybettiren hisse yüzde 6,93 ile Mia Teknoloji oldu. Ayrıca, Borsa İstanbul'da işlem gören en değerli şirketler sırasıyla Koç Holding, Türk Hava Yolları ve Ford Otomotiv olarak belirlendi.
20 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler ZOREN, KONYA, GESAN, ALBRK ve ULKER oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GENIL, ISMEN, AKCNS, BIMAS ve AGHOL olarak belirlendi.
15 Ağustos 2023
İşaretlediklerim