'Dream Scenario', Profesör Paul Matthews rolünde Nicolas Cage'in muhteşem performansıyla dikkat çeken, orijinal bir hikayeye sahip bir film olarak tanıtıldı. Film, parasosyal ilişkiler ve viral şöhretin karanlık yönlerini absürt kara komedi ve fantezi unsurlarıyla işliyor. Borgli'nin senaryosu, rüya ve şiddet içeren sahnelerle desteklenen, gerçeküstü ve bilinçaltı mesajlarla dolu bir anlatı sunuyor. Film, sıra dışı ve düşündürücü bir deneyim arayan izleyiciler için öneriliyor.
9 Mart 2024

Efsanevi boksör Muhammed Ali'nin hayatını anlatacak 'The Greatest' isimli dizi, Amazon Prime'da yayınlanacak. Dizide Muhammed Ali'yi Jaalen Best canlandıracak ve Ali'nin eşi Lonnie Ali de yönetici yapımcı olarak yer alacak. Dizi, Ali'nin bir efsane haline gelmesini sağlayan süreçleri ve kişisel hayatını derinlemesine araştırıyor. Senaryosunu Ben Watkins'in yazdığı dizi, Ali'nin ailesiyle işbirliği içinde çekildi.
12 Temmuz 2024

Netflix'in 'Baby Reindeer' dizisinde 'Martha' karakterini canlandıran Fiona Harvey, dizinin yazarı ve yönetmeni Richard Gadd'ı yalan söylemekle suçladı. Harvey, dizide kendisine dayandırılan karakterin gerçek dışı olduğunu ve kendisinin asla dizide anlatıldığı gibi davranmadığını belirtti. Ayrıca, dizideki hikayenin gerçek olmadığını ve kendisine yönelik haksız suçlamalar nedeniyle ölüm tehditleri aldığını ifade etti. Harvey, Gadd ve Netflix'e karşı hukuki işlem başlatmayı düşündüğünü de ekledi.
10 Mayıs 2024

76. Emmy Ödülleri'nde Japon dizisi Shogun, En İyi Drama Dizisi ödülünü kazanarak İngilizce olmayan ilk yapım oldu. Dizinin başrol oyuncuları Hiroyuki Sanada ve Anna Sawai, drama dalında En İyi Aktör ve En İyi Aktris ödüllerini kazandı. Frederick E.O. Toye, Shogun'un yönetmeni olarak En İyi Yönetmen ödülünü aldı. Komedi dalında The Bear dört ödül kazanırken, mini dizi dalında Baby Reindeer dört ödül aldı.
16 Eylül 2024

Robert Downey Jr., Marvel'ın yeni filmi 'Avengers: Doomsday'de kötü karakter Doctor Doom'u canlandıracak. Bu duyuru, ABD'nin San Diego eyaletindeki Comic-Con fuarında yapıldı. Downey Jr., sahnede maskesini çıkararak hayranlarını şaşırttı ve karmaşık karakterleri oynamayı sevdiğini belirtti. Film, 1 Mayıs 2026'da vizyona girecek.
28 Temmuz 2024
İşaretlediklerim