UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi 2'nci eleme turu rövanş maçları 1-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 5-0 yendiği Zimbru ile deplasmanda karşılaşacak. Adana Demirspor ve Beşiktaş ise 3 Ağustos'ta sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Zalgiris'i ağırlayacak.
31 Temmuz 2023

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele eden Türk futbol takımları, 3'üncü eleme turunun ardından en fazla ülke puanı toplayan ülke oldu. Toplamda oynadıkları 16 maçın 13'ünü kazanan Türk temsilcileri, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu sonuçlarla Türk ekipleri toplamda 14 puana ulaştı ve bunun ülke puanına yansıması 3,5 puan oldu. Türkiye'nin yanı sıra bu puana ulaşan diğer ülke Polonya oldu.
18 Ağustos 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kamuoyunda tartışma konusu olan bazı iddialara yanıt verdi. İzmir bölgesi hakemlerine ayrıcalık tanındığı, Hakan Ceylan'ın özel hayatı, Tolga Özkalfa'nın uluslararası hakemlik avantajı, FIFA'ya sahte sağlık raporu verildiği, TFF Başkanı'nın hakemlerle görüşmesi, yardımcı hakem Kemal Yılmaz'ın istifası, Serdar Tatlı'nın mektubu, İsmail Kartal'ın disiplin kuruluna sevki, Lale Orta'nın VAR görüntülerini paylaşması, Darıca Gençlerbirliği'nin müsabaka sonuçlarını etkileme teşebbüsü, Bucaspor 1928 Kulübü'nün iddiaları, Tuzlaspor ve kara para aklama/bahis oynatma iddiaları, Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonu Kanunu'nun FIFA ve UEFA ile görüşülmesi gibi konulara açıklık getirildi.
9 Kasım 2023

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nin ilk haftası yarın başlayacak ve toplamda 23 karşılaşma oynanacak. Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvanın finallerine katılacak takımlar bu eleme turu sonucunda belirlenecek. Türkiye, D Grubu'nda ilk maçını 25 Mart Cumartesi günü Ermenistan'a karşı oynayacak. İlk hafta maçları arasında İtalya ile İngiltere arasındaki mücadele de yer alıyor.
22 Mart 2023

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig maçlarının 3-4 Mart tarihine ertelendiğini açıkladı. Bu kararın, yaşanan büyük acı nedeniyle alındığını belirtti. Ayrıca, Hatayspor'un bu sezon maçlarını oynayamayacağını ve Gaziantep FK'nın da ligden çekilmek istemesi durumunda, hakları korunarak ligde 17 takımla devam edilmesinin planlandığını ifade etti.
9 Şubat 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 21, 22 ve 23'üncü haftalarına ait maç programını açıkladı. Açıklanan programa göre, Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki derbi maçı 21 Ocak Pazar günü oynanacak. Diğer maçların programı da belirlendi.
12 Ocak 2024

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi sonucunda Fenerbahçe, İspanya'nın Sevilla takımıyla eşleşti. Sevilla, UEFA Avrupa Ligi'nde en çok şampiyon olan takım olup, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nden elenerek Avrupa Ligi'ne katılmıştır. Sevilla, ligde zor bir sezon geçirmesine rağmen son dönemde formunu toparlamıştır. Fenerbahçe ise daha önce 2007-2008 sezonunda Sevilla'yı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eleyerek çeyrek finale yükselmişti.
24 Şubat 2023

UEFA, EURO 2032'nin Türkiye ve İtalya ortaklığıyla düzenleneceğini duyurdu. İki ülke, maçların oynanması için 10'ar stad sundu. UEFA, Ekim 2026'ya kadar ülke başına beş olmak üzere maçların oynanacağı 10 stad seçecek. Türkiye'nin UEFA'ya teklif ettiği stadlar arasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı, Yeni Ankara Stadı, Ali Sami Yen Stadı, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu ve diğerleri bulunuyor.
10 Ekim 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, deprem felaketinden zarar gören ve çeşitli illerde merkezleri bulunan futbol kulüplerinin 2022-2023 sezonu için profesyonel liglerden çekilme taleplerini onayladı. Yönetim kurulu, ligden çekilen takımların kalan maçlarda hükmen mağlup sayılmasına ve rakip takımların 3-0 galip ilan edilmesine karar verdi. Çekilen takımlar, bir sonraki sezon aynı liglerde mücadeleye devam edecekler ve TFF tarafından garanti edilen alacaklar ödenecek.
12 Şubat 2023

FIFA, 2025 Kulüpler Dünya Kupası'nın ABD'de düzenleneceğini açıkladı. Bu turnuva, ilk kez 32 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek. Her sene 7 kulübün katılımıyla düzenlenen turnuva, 2025'ten itibaren 32 takımla dört yılda bir yapılmasına karar verildi. Bu yıl mevcut formatta son kez oynanacak FIFA Kulüpler Dünya Kupası, Aralık'ta Suudi Arabistan'da düzenlenecek.
23 Haziran 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye'deki futbol liglerinin 19 Aralık'ta başlayacağını açıkladı. Ayrıca, Ankaragücü'nün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini ve ilgili kararın PFDK tarafından açıklanacağını belirtti. Büyükekşi, hafta sonu hakemler için bir kamp düzenleneceğini ve bu kampın hakemlerin psikolojilerini ve özgüvenlerini güçlendirmeyi amaçladığını ifade etti.
13 Aralık 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararına göre, 2023-2024 futbol sezonu için yaz transfer ve tescil dönemi başladı. Yaz transfer dönemi 15 Eylül'de sona erecek. İkinci transfer ve tescil dönemi, 'ara transfer' olarak adlandırılıyor ve 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.
26 Haziran 2023

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 2026 Avrupa Şampiyonası'nın ev sahipliğinin Türkiye'de olacağını açıkladı. Şampiyonanın ortak bir ev sahipliği olacağını belirten Üstündağ, final aşamalarının da Türkiye'de gerçekleşeceğini ifade etti. Ayrıca 2027 için de görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
26 Eylül 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında Galler ile 1-1 berabere kalarak grubu lider olarak tamamladı. Bu sonuçla Türkiye, büyük bir futbol turnuvasına tarihinde ilk kez grup lideri olarak katılma başarısını gösterdi. Galler karşısında Türkiye'nin golünü Yusuf Yazıcı penaltıdan atarken, Galler'in golü Nico Williams'tan geldi. Grubun diğer maçında Hırvatistan, Ermenistan'ı yenerek EURO 2024'e katılacak diğer takım oldu.
22 Kasım 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu için kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Kura sonucunda, son şampiyon Manchester City, Galatasaray'ın da bulunduğu gruptan ikinci sırada çıkan Kopenhag ile eşleşti. İlk maçlar 13-14 ve 20-21 Şubat tarihlerinde, rövanş maçları ise 5-6 ve 12-13 Mart 2024 tarihlerinde oynanacak. Diğer önemli eşleşmeler arasında Porto-Arsenal, Napoli-Barcelona ve Leipzig-Real Madrid bulunuyor.
18 Aralık 2023

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nin 7'nci haftasında Fransa, Belçika ve Portekiz, gruplarından çıkmayı garantiledi. B Grubu'nda Fransa, Hollanda'yı 2-1 yendi. F Grubu'nda Belçika, Avusturya'yı 3-2'lik skorla geçti. J Grubu'nda ise Portekiz, Slovakya'yı 3-2 yendi ve EURO 2024'e katılmayı garantiledi.
14 Ekim 2023

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor, Avrupa Konferans Ligi elemelerinde Türkiye'yi temsil ediyor. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında mücadele ediyor. Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Aris-Dinamo Kiev maçının galibi, Fenerbahçe'nin Twente-Riga, Adana Demirspor'un Olympiakos-Genk eşleşmesinin kazananı olacak. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için mücadele ederken, elenmesi durumunda Avrupa Ligi'nde Karabağ- HJK Helsinki maçının galibiyle karşılaşacak.
7 Ağustos 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 1. eleme turunun ilk ayağı beş maçla sona erdi ve rövanş maçları 18-19 Temmuz'da oynanacak. Alınan sonuçlara göre, Astana ile Dinamo Tiflis 1-1, HJK Helsinki Larne'yi 1-0, Hacken The New Saints'i 3-1, Farul Constanta Sheriff'i 1-0 yendi ve Slovan Bratislava ile Swift Hesper 1-1 berabere kaldı. Avrupa Konferans Ligi'nde ise Diddeleng, St. Patrick's'i 2-1 yendi ve B36 Torshavn ile Paide Linnameeskond 0-0 berabere kaldı. Bu maçların rövanşları 20 Temmuz'da oynanacak.
13 Temmuz 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin son hafta maçında Spartak Trnava ile karşılaştı ve rakibini 4-0 gibi net bir skorla yendi. Ferdi Kadıoğlu, Takac'ın kendi kalesine attığı gol ve Edin Dzeko'nun iki golüyle galibiyeti elde eden Fenerbahçe, bu sonuçla grubunu 12 puanla lider tamamlayarak üst tura yükseldi.
14 Aralık 2023
İşaretlediklerim