2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 16 Haziran'da üç maç oynandı. D Grubu'nda Hollanda, Polonya'yı 2-1 mağlup etti. C Grubu'nda Danimarka ile Slovenya 1-1 berabere kaldı. Aynı grupta İngiltere, Sırbistan'ı 1-0 yendi. Turnuvanın grup maçları devam ediyor ve Türkiye'nin ilk maçı 18 Haziran'da oynanacak.
17 Haziran 2024

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, çeşitli ihlaller nedeniyle Süper Lig'den dokuz kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. Galatasaray, çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve diğer ihlaller; Fenerbahçe ve Giresunspor, talimatlara aykırı hareketler; Beşiktaş, Trabzonspor, Kasımpaşa, Konyaspor, çirkin ve kötü tezahürat; Ankaragücü ve Kayserispor ise hem çirkin ve kötü tezahürat hem de saha olayları nedeniyle disipline sevk edildi. Ayrıca, HangiKredi Ümraniyepor Teknik Direktörü Mustafa Er ve Konyaspor idarecileri İbrahim Şahin ile Ali Camgöz de disiplin kuruluna gönderildi.
5 Haziran 2023

Süper Lig'in 14'üncü haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, Sivasspor'u 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, puan tablosunda Galatasaray'ı geçerek liderlik koltuğuna oturdu. Maçın detaylarına dair ek bilgilerin daha sonra paylaşılacağı belirtildi.
4 Aralık 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Sezona etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa'da oynadığı 7'şer maçı kazanarak 14 resmi müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısına sakatlığı bulunan Cengiz Ünder dışında eksiksiz çıkacak. Serdar Aziz ve Miha Zajc, hafif sakatlıklarının ardından Slovakya kafilesinde yer alacak.
4 Ekim 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 2'nci eleme turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Türk takımlarından Adana Demirspor, Romanya'nın CFR Cluj takımıyla; Beşiktaş, Tirana (Arnavutluk)-Dinamo Batum (Gürcistan) eşleşmesinin galibiyle; Fenerbahçe ise La Fiorita (San Marino)-Zimbru (Moldova) eşleşmesinin galibiyle eşleşti. İlk maçlar 27 Temmuz'da, rövanşlar ise 3 Ağustos'ta oynanacak. Bu turu geçen takımlar, grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.
21 Haziran 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce duyurduğu üzere, Süper Lig'in 26'ncı haftasından itibaren VAR kayıtlarını kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Bu kapsamda, hakemlerin VAR monitörüne giderek incelediği pozisyonların görüntüleri ve hakemler arasındaki konuşmalar, federasyonun YouTube kanalı ve Facebook hesapları üzerinden yayınlandı. İlk olarak altı maçın VAR kayıtları paylaşıldı ve bu uygulamanın şeffaflığı artırması bekleniyor.
21 Şubat 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Erkek Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Ermenistan ve Letonya ile oynayacağı iç saha maçlarının yapılacağı statları açıkladı. 8 Eylül'de Ermenistan ile yapılacak maç Eskişehir Yeni Stadı'nda, 15 Ekim'de Letonya ile yapılacak maç ise Yeni Adana Stadı'nda oynanacak. Eskişehir'de dört yıl sonra beşinci, Yeni Adana Stadı'nda ise ilk kez milli maç gerçekleştirilecek.
12 Haziran 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle Trabzonspor ve Adana Demirspor'a 100'er bin lira, Galatasaray ve Ankaragücü'ne ise 56'şar bin lira para cezası uyguladı. Ayrıca, Beşiktaş, Fenerbahçe, Sivasspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor taraftarlarından bazılarının passolig kartları bloke edildi.
3 Ocak 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Suudi Arabistan ile Süper Kupa maçlarını beş yıl boyunca dörtlü turnuva formatında düzenlemek için görüşmeler yaptıklarını belirtti. Bu açıklama, İstanbul'da düzenlenen bir ekonomik forumda yapıldı. Daha önce, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşılaşacağı Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanacağı iddiaları ortaya atılmış ve TFF bu durumu resmi olarak doğrulamıştı. İki kulüp ise maçın Türkiye'de oynanması için çağrıda bulunmuştu.
13 Kasım 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3'üncü eleme turunda karşılaşacak olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu. Beşiktaş, Azerbaycan ekibi Neftçi ile; Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor ile; Adana Demirspor ise Hırvatistan temsilcisi Osijek ile eşleşti. 3'üncü eleme turu müsabakaları, 10 ve 17 Ağustos'ta oynanacak.
4 Ağustos 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, 22 Haziran Perşembe günü Ankara'da JW Marriott Hotel'de olağan seçimli genel kurul toplantısını gerçekleştirecek. Toplantıda, yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerinin seçimi yapılacak ve 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 dönemi bütçesi onaylanacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamazsa, 23 Haziran'da ikinci toplantı ve gerekirse 30 Haziran'da çoğunluk aranmaksızın üçüncü toplantı yapılacak.
6 Haziran 2023

Transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala Süper Lig'in en değerli oyuncuları listesi güncellendi. Bu listede Galatasaray'dan dokuz, Fenerbahçe'den yedi futbolcu bulunuyor. Listede yer alan en değerli futbolcu 25 milyon avro değeriyle Galatasaray'ın oyuncusu Tete oldu. Ayrıca, en değerli 20 futbolcu arasında bu sezon takımlarına yeni katılan dokuz oyuncu da yer aldı.
29 Ağustos 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a 250 bin, Kayserispor'a 84 bin, Giresunspor'a ise 56 bin lira para cezası kesti. Ayrıca Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor'un bazı tribünlerindeki taraftarların elektronik biletlerinin bloke edilmesine karar verildi. Sakaryaspor Teknik Direktörü Turgay Sütcüoğlu'na ise bir maç men cezası verildi.
27 Nisan 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'in 14 ve 23'üncü haftalarında gerçekleşen disiplin ihlalleri sebebiyle Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Giresunspor, Kayserispor, Ankaragücü ve Konyaspor kulüplerini Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. Beşiktaş ve Galatasaray 'çirkin ve kötü tezahürat' ile 'saha olayları', Giresunspor ve Konyaspor 'hakemlere toplu müdahale', Kayserispor 'hakemlere toplu müdahale' ve 'takım halinde sportmenliğe aykırı hareket', Trabzonspor ve Ankaragücü ise 'saha olayları' gerekçesiyle disipline gönderildi.
28 Şubat 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemine destek olacak yeni bir uygulama olan 'VAR Support'ın devreye gireceğini duyurdu. Bu yeni sistem, Süper Lig'in 28. haftasından itibaren kullanılmaya başlanacak ve aynı zamanda Süper Kupa ile Türkiye Kupası finallerinde de uygulanacak. 'VAR Support', VAR hakemlerine ekran takibi yaparak en iyi açıyı bulma ve kriterlerin teyidi konusunda yardımcı olacak, ancak nihai karar yine VAR hakemine ait olacak.
1 Mart 2024

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Galatasaray, sekiz müsabakada yedi galibiyet, bir beraberlik alarak 22 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi. Beşiktaş ise oynadığı sekiz maçta beş galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi yaşayarak 16 puanla 4. sırada yer alıyor. Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech'in durumu ve milli takımlardan dönen Wilfried Zaha ve Davinson Sanchez'in durumu belirsiz. Beşiktaş'ta ise Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın yarın kadroda yer alması beklenmiyor.
20 Ekim 2023

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligleri bir hafta erteleme kararını eleştirdi ve bu kararın değiştirilmemesi durumunda takımın ligden çekileceğini belirtti. Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın da hayatını kaybettiği bir ortamda, Yaman TFF'nin belki de bir yıl futbola ara vermesi gerektiğini ifade etti ve hayat normale dönene kadar futbol oynamayacaklarını söyledi.
8 Şubat 2023

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. eleme turu kura çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve 2. eleme turu müsabakalarında tur atlayan takımlar olmak üzere toplam 68 ekip mücadele edecek. Karşılaşmalar 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında oynanacak. Eşleşmeler arasında MKE Ankaragücü-Malatya Arguvanspor, Boluspor-Karaman FK, Gaziantep FK-Efeler 09 Spor ve İstanbulspor-Kepezspor gibi maçlar bulunuyor.
17 Ekim 2023

Beşiktaş Kulübü, 2023-2024 futbol sezonu için satışa sunulan kombine biletlerin tükendiğini açıkladı. Kulüp, taraftarına yoğun ilgi göstererek takıma duydukları güveni güçlü bir şekilde gösterdikleri için teşekkür etti.
20 Temmuz 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup maçları öncesi son eleme aşaması olan play-off turunun kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde seribaşı olarak katılacak. Eğer Galatasaray, Olimpija Ljubljana ile oynayacağı 3'üncü eleme turu eşleşmesini kaybederse, UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipler de belli olacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi elemelerindeki play-off turu kurasına çıkacak.
6 Ağustos 2023
İşaretlediklerim