Diyarbakır'ın Çınar ve Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki ekili alanlarda çıkan anız yangınında beş kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına müdahale için çevre illerden AFAD, Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Diyarbakır ve Mardin Valilikleri de yangının kontrol altına alındığını duyurdu.
21 Haziran 2024

İzmir'in Menderes ilçesinde, kumar borcu nedeniyle husumetli iki grup arasında bir kıraathanede silahlı kavga çıktı. Kavgada beş kişi hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı, ancak üç kişi daha kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatarak güvenlik önlemlerini artırdı.
12 Mayıs 2023

İstanbul Sancaktepe'deki bir cemevi inşaatında üç çocuk boğuldu. İnşaatın temeli, İstanbul Valisi Davut Gül, AKP'li Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz tarafından atılmıştı. Çocukların babası, inşaat alanında herhangi bir önlem alınmadığını ve olayın ihmalden kaynaklandığını belirtti. İnşaat, İstanbul Valiliği ve Sancaktepe Belediyesi'ne ait.
4 Ekim 2023

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Erzurum'un Karayazı ilçesinde seçim çalışmaları sırasında trafik kazası geçirdi. Kazada araçta sıkışan Beştaş, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı ve Karayazı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Beştaş'ın bilinci açık ve hayati tehlikesi bulunmuyor. Kazada yaralanan şoför ve ismi belirtilmeyen parti yöneticisi de hastaneye kaldırıldı.
13 Nisan 2023

Bursa'nın Keles ilçesinde Mehmet Arslan, kalp krizi geçiren annesini hastaneye yetiştirmeye çalışırken direğe çarptı. Kazada sürücü Mehmet Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. Annesi Emine Arslan ise kaldırıldığı Keles Devlet Hastanesi'nde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
17 Ekim 2023

İzmir'in Çeşme ilçesinde Alaçatı Mahallesi'nde çıkan orman yangını nedeniyle üç kişi hayatını kaybetti. Yangının çıkmasına sebep oldukları iddiasıyla dört kişi gözaltına alındı. İzmir Valisi Süleyman Elban, yangının rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığını ve ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındığını belirtti. Şüphelilerin bahçede yaptıkları kaynak ve hızar işleri sırasında çıkan kıvılcımların yangına neden olduğu açıklandı.
15 Temmuz 2024

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak, Menzil tarikatına ait bir medresenin yanındaki ahırda asılı olarak ölü bulundu. Mahalle muhtarı, Dakak'ın medreseye gitmek istemediğini ve iki kez kaçmasına rağmen geri getirildiğini belirtti. Şanlıurfa Valiliği, çocuğun intihar ettiğini ve olayın aydınlatılması için idari ve adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
15 Haziran 2023

Erzincan-Sivas kara yolunda bir minibüsün şarampole devrilmesi sonucunda dört kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı. Kaza, Sakaltutan Geçidi mevkisinde meydana geldi. Olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Minibüsteki kişilerin İstanbul'dan Erzurum'a dönen akrabalar olduğu belirtildi.
9 Temmuz 2023

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde beş yaşındaki Suriyeli bir çocuğu taciz ettiği iddia edilen Suriye uyruklu bir şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından kentte toplanan kalabalık, araçları ters çevirip yabancı uyruklu vatandaşlara ait iş yerlerini yaktı. Polis, kalabalığı dağıtmak için TOMA araçlarıyla müdahale etti. Kayseri Valiliği, çocuğun koruma altına alındığını ve olayın titizlikle takip edildiğini duyurdu.
1 Temmuz 2024

Adana'nın Yüreğir ilçesinde dün gerçekleşen aile içi silahlı saldırıda yaralanan altı yaşındaki kız çocuğu hastanede yaşamını yitirdi. Böylece olayda hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren B.Y'nin (29) aynı silahla intihar girişiminde bulunduğu ve durumunun ciddi olduğu, diğer yaralıların durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.
30 Ağustos 2023

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, biri ağır yedi kişi yaralandı. Olayın ardından şüphelilerin kaçtığı otomobil, İnönü Caddesi’nde boş bir arsada bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
19 Ağustos 2023

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Ekrem Coşkun Döner zincirine ait bir şubede tüp değiştirilirken meydana gelen patlamada yaralanan 15 yaşındaki Cennet Yeldi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 30 Aralık'ta gerçekleşen patlamada toplam yedi kişi ölmüş, beş kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili 10 kişi gözaltına alınmış ve dört kişi tutuklanmıştı. Yeldi'nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
3 Ocak 2023

Gaziantep'in Şirinevler Mahallesi'nde akraba olan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada Uğur Çeliktop, Yılmaz Kıranşal ve Kenan Kıranşal isimli üç kişi yaşamını yitirdi. Yaralanan Nigar Kıranşal ve Leyla Çeliktop hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı.
16 Ocak 2023

Kocaeli'nin Kartepe mevkisindeki Anadolu Otoyolu'nda 26 araçlık bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 13 kişi yaralandı, yaralıların ikisinin durumu ağır. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle otoyol bir süreliğine trafiğe kapatıldı, ancak araçların kaldırılmasının ardından yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
17 Ekim 2023

İstanbul Üsküdar'da bir pastaneye düzenlenen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti ve beş kişi yaralandı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Saldırının nedeni henüz bilinmiyor ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
23 Mayıs 2024

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir evde üç kardeş ölü bulundu. Cinayeti itiraf eden baba Murat K. gözaltına alındı. Polis, çocukların boğularak ve kesici aletle öldürüldüğünü belirledi. Çocukların annesinin bir süre önce Erzurum'a gittiği öğrenildi.
29 Mayıs 2024

CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e yönelik suikast girişimi, şüpheli Y.C.A.'nın belediye önünde silahına mermi yerleştirirken yakalanmasıyla önlendi. Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Suikast girişiminin nedenine ilişkin detaylar, emniyetin soruşturmasının sonucunu bekliyor. CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, olayı kınayarak, sorumluların hukuk önünde hesap vermesini talep etti.
21 Mart 2023

İstanbul Haliç Köprüsü'nde iki otomobil arasında çıkan silahlı kavgada C.A. isimli bir kişi hayatını kaybetti, D.K. isimli bir kişi bacağından yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olay yerinde bir tabanca ve uzun namlulu silah ele geçirdi ve kaçan zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olay sonrası köprüdeki ulaşım normale döndü.
14 Ocak 2023

Van-Hakkari kara yolunun Güzeldere Geçidi bölgesinde bir minibüsün üzerine çığ düşmesi sonucu araç şarampole yuvarlandı. Bu olayda bir kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı. Van Valisi Ozan Balcı ve AFAD tarafından yapılan açıklamalara göre, olay yerine AFAD, UMKE, 112 Acil Servis, Karayolları ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kurtarma çalışmaları sonucunda 12 kişi yaralı olarak kurtarıldı ve yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.
26 Şubat 2024

Şırnak'ta, Gabar Dağı Pire Tepe mevkisinde bir askeri araç kontrolden çıkarak devrildi. Kazada bir asker olay yerinde hayatını kaybetti ve üç asker yaralandı. Yaralılar Şırnak Şehit Aydoğan Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan bir asker yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
30 Nisan 2024
İşaretlediklerim