Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar 14'üncü dakikada Aboubakar, 23'üncü dakikada Muleka ve 62'nci dakikada Salih Uçan'ın golleriyle 3-0 öne geçti. Azerbaycan ekibinin tek golünü 79'uncu dakikada Lebon attı. Rövanş maçı 17 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.
10 Ağustos 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) 20 Haziran'da üç maç oynandı. Slovenya ile Sırbistan 1-1 berabere kaldı, Sırbistan son dakikada beraberliği sağladı. İngiltere, Danimarka ile 1-1 berabere kalarak gruptan çıkma şansını erteledi. İspanya, İtalya'yı 1-0 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi.
21 Haziran 2024

Beşiktaş, Süper Lig'in yirmi dördüncü haftasında Trabzonspor ile karşılaştı ve teknik direktör Fernando Santos, daha defansif bir kadro tercih etti. Takım, savunma ağırlıklı bir oyun sergileyerek, çoğunlukla uzun toplarla hücuma çıktı. Trabzonspor, maçın büyük bir bölümünde daha baskın oynasa da, Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih, maçın ilk yarısının sonunda takımını öne geçiren golü attı. Bu gol, maçın ilk isabetli şutundan kaydedildi.
5 Şubat 2024

Bundesliga'nın güçlü takımlarından Bayern Münih, Almanya Kupası'nın ikinci turunda 3. lig takımı Saarbrücken'e 2-1 mağlup oldu. Maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. İkinci yarıda etkili savunma yapan Saarbrücken, 90+6. dakikada bulduğu golle maçı 2-1 kazandı ve Bayern Münih'i kupadan elendi. Saarbrücken ise 3. tura yükseldi.
2 Kasım 2023

Manchester City, West Ham United'ı 3-1 yenerek Premier Lig'de üst üste dördüncü kez şampiyon oldu. Bu başarı, Premier Lig tarihinde bir ilk olarak kaydedildi. Arsenal, Everton'ı 2-1 yenmesine rağmen 89 puanla ikinci sırada kaldı. Manchester City ise 91 puanla ligi zirvede tamamladı.
19 Mayıs 2024

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'ndeki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup etti. Maçta geriye düşmesine rağmen toparlanarak setleri 17-25, 25-15, 25-17 ve 25-18 kazanan Filenin Sultanları, ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Milliler, Hong Kong etabındaki üçüncü maçında 15 Haziran Cumartesi günü Çin ile karşılaşacak.
13 Haziran 2024

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Norveç'in Molde takımını 3-2 yendi. Maçın sekizinci dakikasında geriye düşen Galatasaray, 25. dakikada beraberliği ve 29. dakikada öne geçmeyi başardı. Molde, ikinci yarıda beraberliği sağladı ancak maçın son anlarında Galatasaray adına Fredrik Midtsjö'nün golüyle Galatasaray maçı 3-2 kazandı. İkinci maç 29 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak.
24 Ağustos 2023

Galatasaray, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Maçın gollerini Galatasaray adına Mauro Icardi attı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 25'e çıkartarak liderliğe oturdu. Beşiktaş ise 16 puanda kaldı. Galatasaray, bu galibiyetle Süper Lig'de çıktığı son sekiz maçı da kazanmış oldu. Ayrıca, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, bu maçla birlikte Süper Lig'de Galatasaray forması altında derbilerde en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu.
21 Ekim 2023

EURO 2024 çeyrek finalinde İspanya, ev sahibi Almanya'yı uzatmalarda 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Stuttgart Arena'da oynanan maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı. İspanya, 51. dakikada Dani Olma'nın golüyle öne geçti, Almanya ise 89. dakikada Wirtz'in golüyle eşitliği sağladı. Maçın uzatma dakikalarında, 119. dakikada Mikel Merino'nun golü İspanya'ya galibiyeti getirdi.
5 Temmuz 2024

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fransız takımı Lille'e deplasmanda 2-1 yenildi. Maçta Lille, Jayden Oosterwolde'nin kendi kalesine attığı golle öne geçti. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin 79. dakikadaki golüyle eşitliği sağladı, ancak Edon Zhegrova'nın 90+1. dakikada attığı golle Lille galibiyeti elde etti. Maç, Rumen hakem Istvan Kovacs tarafından yönetildi.
6 Ağustos 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 1. eleme turunun ilk ayağı beş maçla sona erdi ve rövanş maçları 18-19 Temmuz'da oynanacak. Alınan sonuçlara göre, Astana ile Dinamo Tiflis 1-1, HJK Helsinki Larne'yi 1-0, Hacken The New Saints'i 3-1, Farul Constanta Sheriff'i 1-0 yendi ve Slovan Bratislava ile Swift Hesper 1-1 berabere kaldı. Avrupa Konferans Ligi'nde ise Diddeleng, St. Patrick's'i 2-1 yendi ve B36 Torshavn ile Paide Linnameeskond 0-0 berabere kaldı. Bu maçların rövanşları 20 Temmuz'da oynanacak.
13 Temmuz 2023

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih, kendi evinde Real Madrid ile karşılaştı. Maç, her iki takımın da ikişer gol atmasıyla 2-2 berabere tamamlandı. Real Madrid'in gollerini Vinicius, Bayern Münih'in gollerini ise Sane ve Harry Kane (penaltıdan) kaydetti. İkinci maç, 8 Mayıs'ta Real Madrid'in ev sahipliğinde Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak.
1 Mayıs 2024

Real Madrid, UEFA Süper Kupa finalinde Atalanta’yı 2-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Maç, Polonya’nın Varşova Ulusal Stadı’nda oynandı. Real Madrid’in gollerini Federico Valverde ve Kylian Mbappe kaydetti. Milli futbolcu Arda Güler, karşılaşmanın 88’inci dakikasında oyuna dahil oldu.
15 Ağustos 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B grubu mücadelesinde İspanya, Hırvatistan’ı 3-0 mağlup etti. Maça baskılı başlayan İspanya, ilk yarıda Alvaro Morata, Fabian Ruiz ve Dani Carvajal'in attığı gollerle galibiyete ulaştı. İspanya, gruptaki ikinci maçında son şampiyon İtalya ile karşılaşacak, Hırvatistan ise Arnavutluk ile mücadele edecek.
15 Haziran 2024

Euroleague play-off çeyrek final serisinin ilk maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Monaco'yu 95-91 mağlup etti. Normal süre 81-81 berabere biten maç, uzatma dakikalarına taşındı. Uzatmalarda Fenerbahçe Beko, ev sahibi Monaco'yu dört puan farkla yenerek seride 1-0 öne geçti. Takımın skor dağılımı Hayes-Davis 19, Calathes 17 ve Sestina 16 puan ile öne çıktı.
24 Nisan 2024

A Milli Takım, Letonya'yı 4-0 yenen maç sonucunda 2024 Avrupa Şampiyonası'na (Euro 2024) katılmayı garantiledi. Konya'da oynanan maçta A Millilerin gollerini Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve sonradan oyuna giren Cenk Tosun attı. Bu, Türkiye'nin 1960'tan beri Avrupa Şampiyonası'na katılacağı altıncı kez olacak.
15 Ekim 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1'inci eleme turu, yedi maçın sonucunda tamamlandı. Rövanş karşılaşmaları sonucunda Olimpija Lübliyana, Kİ Klaksvik, Karabağ, Astana, Ludogorets, Slovan Bratislava ve HJK Helsinki, 2'nci eleme turuna yükseldi. Maçların sonuçları ve skorları da belirtildi.
20 Temmuz 2023

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyerken ilk golünü Al Fateh ile oynanan maçta penaltıdan kaydetti. Maç 2-2 berabere sonuçlandı. Ronaldo, bu golle ilgili duygularını Twitter üzerinden paylaştı ve takımın çabasını övdü. Ronaldo, Manchester United'dan ayrıldıktan sonra Al Nassr ile anlaşmış ve kısa sürede takım kaptanı olmuştu. Al Nassr, 15 maç sonunda averajla ligde birinci sırada yer alıyor.
4 Şubat 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Ludogorets'e 2-0 mağlup oldu. Maçın 18. dakikasında Piotrowski'nin golüyle geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda da etkili olamayarak maçı kaybetti. Bu sonuçla Fenerbahçe, Avrupa'da devam eden dokuz maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı. Buna rağmen Fenerbahçe, grupta 9 puanla liderliğini korumaya devam ediyor.
10 Kasım 2023

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Beşiktaş'a 4-2 mağlup oldu. Fenerbahçe, maçın ilk yarısını Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 önde kapattı ancak ikinci yarıda 10 kişi kalan Beşiktaş'ın gollerine engel olamadı. Beşiktaş'ın gollerine tepki gösteren Fenerbahçe taraftarları, yönetimi istifaya davet etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın dokuz puan gerisine düştü.
2 Nisan 2023
İşaretlediklerim