1’inci Lig’e yükselen Amedspor, İngiltere Championship kulübü Hull City’den Adama Traore’yi transfer ettiğini duyurdu. Bu transfer, Amedspor'un ilk yabancı transferi olarak kayıtlara geçti. 28 yaşındaki Malili oyun kurucu Adama Traore, daha önce Fransa Ligue 1 kulüplerinden Monaco ve Metz’de forma giymiş ve Hatayspor’da da oynamıştı.
24 Haziran 2024

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Yıldız golcü bu akşam İstanbul'a gelecek. Transfer, Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından duyuruldu.
2 Eylül 2024

İsveçli ünlü teknik direktör Sven-Göran Eriksson, 76 yaşında pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Eriksson, kariyeri boyunca Roma, Lazio, Sampdoria, Benfica ve Göteborg gibi takımlarda büyük başarılar elde etti. Ayrıca İngiltere Milli Takımı, Manchester City ve Fildişi Sahili Milli Takımı'nı da çalıştırdı. Eriksson, futbol dünyasında David Beckham, Steven Gerrard ve Frank Lampard gibi ünlü futbolculara rehberlik etmişti.
26 Ağustos 2024

Manchester United, Premier Lig'de zor günler geçirirken, takımın ev sahibi Old Trafford'un çatısı da maç sırasında sızıntı yaparak 'şelale' haline geldi. Bu durum, takımın sahibi Sir Jim Ratcliffe'in karşılaştığı sorunları artırıyor. Ratcliffe, stad dahil olmak üzere takıma 237 milyon sterlin yatırım yapma sözü vermişti. Bu olay, takımın performansı ve stadın fiziksel durumu arasında önceliklerin nasıl belirleneceği sorusunu gündeme getiriyor.
13 Mayıs 2024

Britanya'da bir futbol maçı sırasında sakatlanan Adam Price isimli futbolcu, bacağında oluşan morluğun Prens Harry'nin yüzüne benzediğini fark etti. 37 yaşındaki Price, gol atma anında yaşadığı sakatlık sonucu bacağında oluşan hasarı incelediğinde, morluğun alt kısmının sakalı, üst kısmının saçı ve orta kısmının ise gözleri ve ağzı andıran soluk izlerle Prens Harry'nin yüzüne benzediğini gördü. Bu tür olaylar, 'pareidolia' ya da 'hatalı anlam yükleme' olarak adlandırılıyor ve benzer örnekler sosyal medyada sıkça karşılaşılan bir fenomen.
20 Mart 2024
İşaretlediklerim