A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, takımın Milletler Ligi maçları için Amerika'ya ekonomi sınıfında seyahat etmesine tepki gösterdi. Karakurt, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, diğer takımlar için özel uçak tahsis edilirken kendilerinin ekonomi sınıfında yolculuk yapmasına dikkat çekti. Takım, Amerika'da oynanacak ikinci hafta maçları için yola çıkmıştı. Eda Erdem de Karakurt'un ardından benzer bir paylaşımda bulundu.
26 Mayıs 2024

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele eden Türk futbol takımları, 3'üncü eleme turunun ardından en fazla ülke puanı toplayan ülke oldu. Toplamda oynadıkları 16 maçın 13'ünü kazanan Türk temsilcileri, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu sonuçlarla Türk ekipleri toplamda 14 puana ulaştı ve bunun ülke puanına yansıması 3,5 puan oldu. Türkiye'nin yanı sıra bu puana ulaşan diğer ülke Polonya oldu.
18 Ağustos 2023

Türk tenisçi Zeynep Sönmez, Slovenya'da düzenlenen WTA 125 turnuvasında finale çıkmayı başardı. Sönmez, yarı finalde ev sahibi ülkeden dünya 87 numarası Tamara Zidansek'i 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yendi. Bu, Sönmez'in profesyonel kariyerinde ilk kez bir WTA turnuvasında finale çıktığı anlamına geliyor.
16 Eylül 2023

Türkiye'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcileri Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe, 3'üncü eleme turunda rakiplerini eleyerek Avrupa'daki yollarına devam etti. Adana Demirspor, Osijek'i eleyerek Belçika ekibi Genk ile eşleşti. Beşiktaş, Netfçi'yi eleyerek Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşti. Fenerbahçe ise Maribor'u eleyerek Hollanda ekibi Twente ile eşleşti. Play-off turu maçları 24 ve 31 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
18 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Ludogorets'e 2-0 mağlup oldu. Maçın 18. dakikasında Piotrowski'nin golüyle geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda da etkili olamayarak maçı kaybetti. Bu sonuçla Fenerbahçe, Avrupa'da devam eden dokuz maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı. Buna rağmen Fenerbahçe, grupta 9 puanla liderliğini korumaya devam ediyor.
10 Kasım 2023

Fenerbahçe, dinlenmiş oyuncularıyla sahaya çıktığı maçta Gaziantep'i mağlup etti. Batshuayi, penaltıdan attığı golle takımını öne geçirdi ve maç boyunca kontrolü elden bırakmadı. Gaziantep, VAR ile kazanılan penaltı fırsatını değerlendiremedi ve İrfan Can'ın penaltı kurtarışı sonrası moral olarak çöktü. Batshuayi, maçın ilerleyen dakikalarında bir gol daha atarak fırsatçılığını gösterdi ve takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
8 Şubat 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Maribor ile karşılaştı. Maçın 66'ncı dakikasında taraftarlar arasında çıkan kavga nedeniyle maç durdu. Kavga, Maribor'lu bir taraftarın Fenerbahçe tribünlerinden pankartı almasıyla başladı. Yaklaşık yarım saatlik duraklamanın ardından maç kaldığı yerden devam etti ve Fenerbahçe, maçı 3-0 kazanarak play-off turuna yükseldi.
17 Ağustos 2023

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Başakşehir'i konuk eden Fenerbahçe, rakibini 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini 13'e çıkardı. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini Alexander Djiku, Duarte (kendi kalesine), ve Szymanski (2 gol) attı. Bu sonuçla Fenerbahçe, bu sezon çıktığı 13'üncü resmi maçını da kazanmayı başardı.
28 Eylül 2023

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Taksim Meydanı'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası final maçını yayınlamasına izin vermedi. İBB'nin maçı yedi meydanda yayınlamak için başvurduğu, bunlardan altısının (Çekmeköy, Bağcılar, Sultangazi, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Pendik) onaylandığı belirtildi. Taksim Meydanı'na izin verilmemesinin gerekçesi olarak, meydanın 2012 yılından bu yana toplantı ve etkinlik alanı olarak kullanılmadığı belirtildi.
3 Eylül 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında Galler ile 1-1 berabere kalarak grubu lider olarak tamamladı. Bu sonuçla Türkiye, büyük bir futbol turnuvasına tarihinde ilk kez grup lideri olarak katılma başarısını gösterdi. Galler karşısında Türkiye'nin golünü Yusuf Yazıcı penaltıdan atarken, Galler'in golü Nico Williams'tan geldi. Grubun diğer maçında Hırvatistan, Ermenistan'ı yenerek EURO 2024'e katılacak diğer takım oldu.
22 Kasım 2023

A Milli Erkek Futbol Takımı, FIFA dünya sıralamasında iki basamak yükselerek 41'inci sıraya çıktı. Bu yükseliş, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda oynadığı Letonya ve Galler maçlarını kazanmasının ardından geldi. Arjantin, Fransa ve Brezilya sıralamanın ilk üç sırasını korudu. Bir sonraki FIFA dünya sıralaması 20 Temmuz'da açıklanacak.
29 Haziran 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda'nın Twente takımını konuk etti. Maça tutuk başlayan Fenerbahçe, 20. dakikada gol yiyerek 1-0 geriye düştü. Ancak sarı-lacivertliler, maçın devamında 5 gol atarak 5-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, tur için büyük avantaj yakaladı.
24 Ağustos 2023

İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA Cup) Manchester City, Newcastle United'ı 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maçta Manchester City'nin gollerini Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 13 ve 31'inci dakikalarda kaydetti. Aynı gün oynanan diğer çeyrek final maçında ise Championship takımlarından Coventry, Wolverhampton'ı 3-2 yenerek yarı finale çıktı. Kupada yarı finale kalan diğer takımların belirleneceği maçlar, Chelsea-Leicester City ve Manchester United-Liverpool arasında oynanacak.
16 Mart 2024

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Demir Grup Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. Maçın ilk golü 47. dakikada Ferdi Kadıoğlu'nun karambol sonrası attığı golle geldi. İkinci gol 58. dakikada Michy Batshuayi'den, üçüncü gol ise 85. dakikada Joshua King'den geldi. Fenerbahçe, bu sonuçla kupanın finalinde Başakşehir-Ankaragücü eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
24 Mayıs 2023

AKP Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın (Filenin Sultanları) fotoğrafını sansürleyerek Twitter'da paylaştı. Gürcan'ın bu paylaşımına sosyal medyadan tepki geldi. Tepkilerde, bir kadın akademisyenin ve milletvekilinin voleybolcu kadınların bacaklarını sansürlemesinin kabul edilemez olduğu belirtildi.
26 Eylül 2023

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen 'Uluslararası Cesur Kadınlar' ödülüne aday gösterildi. ABD İstanbul Başkonsolosluğu Konukevi'nde düzenlenen resepsiyonda, Dündar'a adaylığı için bir plaket verildi ve kadınların güçlendirilmesi konusundaki önemli katkılarından dolayı övgü aldı. Dündar, adaylığının kendisi için büyük bir onur olduğunu ve takım arkadaşlarının da bu başarıda büyük payı olduğunu belirtti.
26 Mart 2024

Kadınlar Futbol Süper Ligi play-off finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, normal süresi 1-1 biten maçın uzatmalarında Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup ederek ligdeki ilk şampiyonluğunu elde etti. İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe ilk yarıyı önde kapattı, ancak ABB Spor Kulübü 90+8. dakikada penaltıdan bulduğu golle eşitliği sağladı ve uzatmalara gitti. Uzatma bölümünde Fenerbahçe 10 kişi kalırken, ABB Spor Kulübü galibiyeti ve şampiyonluğu elde etti. Şampiyonluk kupası, ABB futbolcularına verildi ve ABB Başkanı Mansur Yavaş şampiyonluğu Twitter üzerinden kutladı.
3 Haziran 2023

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi ilk 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına rövanş maçında 1-0 yenilmesine rağmen, ilk maçtaki 3-0'lık galibiyeti sayesinde çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final kurasında Fenerbahçe'nin rakibi Yunanistan'ın Olympiakos takımı oldu. Diğer çeyrek final eşleşmeleri de belirlendi ve yarı finaldeki muhtemel rakipler açıklandı.
15 Mart 2024

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, 2023-24 EuroLeague Play-off turunun üçüncü maçında Monaco'yu 89-78 mağlup etti. Bu galibiyetle seride 2-1 öne geçen Fenerbahçe, Final Four'a katılma yolunda önemli bir avantaj elde etti. Eğer Fenerbahçe, 3 Mayıs'ta İstanbul'da oynanacak dördüncü maçı da kazanırsa, 24-26 Mayıs tarihlerinde Berlin'de düzenlenecek Final Four'a katılmaya hak kazanacak.
1 Mayıs 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 1'inci eleme turu ilk maçları 29 karşılaşmayla sona erdi. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 2'nci eleme turundaki muhtemel rakipleri ilk maçlarda berabere kaldı. Arnavutluk ekibi Tiran, Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum ile 1-1 berabere kalırken, San Marino'nun La Fiorita takımı da Moldova ekibi Zimbru ile aynı skorla eşitliği bozamadı. Rövanş maçları 18 ve 20 Temmuz tarihlerinde oynanacak.
14 Temmuz 2023
İşaretlediklerim