2024 Paris Moda Haftası, Sonbahar/Kış sezonunun trendlerini belirlerken, moda dünyasından önemli isimler ve moda tutkunları sokaklarda dikkat çekici stilleriyle boy gösteriyor. Pharrell gibi ünlüler, moda haftasında kendi favori parçalarını giyerek trendlere yön veriyor. Motokros ilhamlı deri ceketler, oversize spor ceketler ve trençkotlar, bu sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Paris'in değişken hava koşulları, moda tutkunlarını hem işlevsel hem de şık giyinme konusunda yaratıcı çözümler bulmaya itiyor.
7 Mart 2024

Kısa süreli ev kiralama platformu Airbnb, dünya çapında güvenlik kamerası kullanımını yasaklayacağını duyurdu. Bu yasak, önümüzdeki ayın sonunda yürürlüğe girecek ve misafirlerin mahremiyetine öncelik verilmesini amaçlıyor. Airbnb'nin bu kararı, kullanıcıların iç mekan kameralarıyla ilgili şikayetlerinin artması ve ABD'li komedi programı Saturday Night Live'ın ilgili bir parodi reklam yayınlamasının ardından geldi. Platform, oturma odası gibi ortak alanlarda kameraların kullanımına izin verirken, özel alanlarda ve artık iç mekanlarda kamera kullanımını yasakladı.
12 Mart 2024

Fransa'nın Avusturya ile oynayacağı EURO 2024 maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında Kylian Mbappe, ülkesindeki yaklaşan erken seçimler hakkında konuştu. Mbappe, hoşgörü, farklılık ve saygı değerlerini paylaşmayan bir ülkeyi temsil etmek istemediğini belirtti. Marcus Thuram'ın aşırı sağcı Ulusal Birlik'i (RN) engelleme çağrısına katıldığını ifade eden Mbappe, aşırı uçlara ve bölenlere karşı olduğunu vurguladı.
16 Haziran 2024

Fransız moda tasarımcısı Simon Porte Jacquemus’un markası Jacquemus, 15’inci yıldönümünü kutlamak için dikkat çekici bir reklam kampanyası başlattı. Kampanya, İtalya’nın Capri Adası’nda açılan yeni mağazanın duyurusunu da içeriyor. Sosyal medyada büyük ilgi gören videolarda, modellerin sörf tahtası üzerinde gömlek ütülemesi, forklift üzerinde kokteyl yudumlaması gibi tuhaf sahneler yer alıyor. Jacquemus’un her bir kampanyası, ilgi çekici ve gerçeklikten koparan sürprizlerle dolu bir şova dönüşüyor.
6 Haziran 2024
İşaretlediklerim