Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı ve maçı 4-0 kazandı. Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy iki gol atarken, Milot Rashica ve Cenk Tosun da skora katkıda bulundu. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 32'ye yükseltti, Çaykur Rizespor ise 29 puanda kaldı. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos maçı tribünden izledi.
9 Ocak 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in yeni sezonunun ilk hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Açıklamaya göre, Trabzonspor-Antalyaspor maçını Zorbay Küçük, Kasımpaşa-Ankaragücü maçını Bahattin Şimşek, Konyaspor-İstanbulspor maçını Burak Pakkan, Pendikspor-Hatayspor maçını Çağdaş Altay, Kayserispor-Galatasaray maçını Halil Umut Meler, Sivasspor-Samsunspor maçını Murat Erdoğan, Adana Demirspor-Rizespor maçını Ümit Öztürk, Fenerbahçe-Gaziantep FK maçını Abdulkadir Bitigen, Alanyaspor-Başakşehir maçını Tugay Kaan Numanoğlu ve Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçını Erkan Özdamar yönetecek.
9 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi sonucunda Galatasaray, Çekya'nın Sparta Prag takımı ile eşleşti. İlk maçlar 15 Şubat 2024'te, rövanş maçları ise 22 Şubat 2024'te oynanacak. Diğer eşleşmeler arasında Shakhtar Donetsk-Olimpik Marsilya, Feyenoord-Roma, Benfica-Toulouse gibi önemli maçlar yer alıyor.
18 Aralık 2023

Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıktı. Biletler, GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olarak passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Derbide en ucuz bilet 700 lira olurken, en pahalı biletin fiyatı 17 bin 500 lira olarak belirlendi. Beşiktaş, deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alabileceğini duyurdu.
18 Ekim 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı 1-0 yenerek play-off turuna yükseldi. Bu sonuçla Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bir adım daha ilerlemiş oldu.
15 Ağustos 2023

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu işbirliğiyle düzenlenen bir yardım ve dayanışma kampanyasının açılışında, Spor Toto Süper Lig maçlarının önümüzdeki iki hafta boyunca şifresiz yayınlanacağını duyurdu. Bu karar, futbolun birleştirici gücünü vurgulamak amacıyla alındı. Ayrıca, son dönemde futbol müsabakalarında hükümete yönelik protestolar ve bu protestolara verilen tepkiler de gündemde yer almıştı.
1 Mart 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci eleme turunda Beşiktaş, Arnavutluk'un Tiran takımıyla; Fenerbahçe ise Moldova'nın Zimbru takımıyla eşleşti. Ayrıca, bu sezon turnuvaya katılan Adana Demirspor, Romanya'nın Cluj takımıyla eşleşti. İlk karşılaşmalar 25-27 Temmuz, rövanşlar ise 1-3 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Adana Demirspor ilk maçını deplasmanda, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise sahasında oynayacak.
21 Temmuz 2023

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor'a konuk oldu ve karşılaşmayı 5-0 gibi üstün bir skorla kazandı. Fenerbahçe'nin ilk golü 30'uncu dakikada Erdem Canpolat'ın kendi kalesine atmasıyla buldu. Diğer gollerse 42'nci dakikada İrfan Can Kahveci, 65, 77 ve 87'nci dakikalarda Edin Dzeko'dan geldi. Bu galibiyetle Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da çıktığı 19 maçın tamamını kazanarak başarısını devam ettirdi.
29 Ekim 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sebebiyle ertelenen Süper Lig'in 16'ncı hafta maçlarının yanı sıra 19 ve 20'nci haftaların maç programını açıkladı. Süper Lig 2023/24 sezonunun ikinci devresi 5-7 Ocak tarihleri arasında oynanacak maçlarla başlayacak. Ayrıca, hakem Meler'e saldırı olayıyla ilgili Faruk Koca hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle iddianame kabul edildi ve Koca dahil üç kişi tutuklandı.
26 Aralık 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci tur maçlarının programını duyurdu. Tek maç eleme usulüyle oynanacak olan karşılaşmalar, 16, 17 ve 18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Programda, Türkiye'nin önde gelen futbol takımlarının maçları yer almakta ve her gün birden fazla maç oynanacak.
26 Aralık 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, profesyonel ligler ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ertelenen maçların yeni oynanma tarihlerini açıkladı. Süper Lig'deki 16. hafta maçları 9-11 Ocak 2024'te, 1. Lig'deki 16. hafta maçları 19-21 Aralık'ta, 2. Lig ve 3. Lig'deki ilgili hafta maçları 19-20 Aralık'ta oynanacak. Türkiye Kupası 5. eleme turu maçları ise 16-18 Ocak 2024'e ertelendi. Bu kararlar, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısı sonrası maçların süresiz ertelenmesinin ardından geldi.
13 Aralık 2023

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK, Konyaspor ile karşılaştı. Normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona eren maçta, Gaziantep FK penaltı atışları sonucunda 7-6 galip gelerek çeyrek finale yükseldi. Gaziantep FK'nın golünü Mustafa Eskihellaç atarken, Konyaspor'un golünü Diouf kaydetti. Konyaspor'un bir penaltı atışını ise Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç kurtardı.
19 Ocak 2023

Galatasaray, 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin Türkiye'de gerçekleştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi bir başvuruda bulundu. Kulüp, maçın İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını talep etti. Daha önce Fenerbahçe ile birlikte maçın Türkiye'de oynanması yönünde çağrı yapmışlardı.
17 Kasım 2023

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Eyüpspor ile karşılaştı ve maçı 4-0 kazanarak son 16 turuna yükseldi. Maçta Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller Salih Uçan, Cenk Tosun ve Ante Rebic'ten geldi. 1. Lig lideri Eyüpspor ise kupadan elendi. Bu sonuçla Beşiktaş, Portekizli teknik direktör Fernando Santos yönetimindeki ikinci maçından da zaferle ayrılmış oldu.
16 Ocak 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya deplasmanda 2-0 yenildi. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanırken, Sevilla ikinci yarıda Bryan Gil ve Lamela'nın golleriyle 2-0 öne geçti. Fenerbahçe, 16 Mart'ta oynanacak rövanş maçında üç farklı galibiyet almak zorunda; aksi takdirde Sevilla çeyrek finale yükselecek.
10 Mart 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Norveç temsilcisi Molde'yi 2-1 yendi ve grup aşamasına yükseldi. Maçta Galatasaray'ın gollerini Mauro Icardi ve Angelino attı. Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17. kez grup aşamasında mücadele etme hakkı kazandı ve en az 25 milyon avro gelir elde etti.
30 Ağustos 2023

Eryaman Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Ankaragücü, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıktan sonra maçı penaltı atışlarına taşıdı. Penaltı atışları sonucunda Ankaragücü, Beşiktaş'ı 4-3 mağlup ederek 22 yıl sonra kupada çeyrek finale yükseldi. Beşiktaş ise turnuvaya son 16 turunda veda etti.
18 Ocak 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü Eleme Turu’nda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile deplasmanda yaptığı ilk maçı 3-0 kazandı. Maç, Stozice Stadyumu’nda oynandı ve Andreas Ekberg hakemlik yaptı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu attı.
9 Ağustos 2023

Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı. Meler'in yardımcı hakemleri Mustafa Emre Eyisoy ve Süleyman Özay olacak. Derbi, Pazar günü saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek ve Digiturk ile beIN CONNECT üzerinden yayımlanacak.
6 Ocak 2023

Galatasaray taraftarları, Süper Lig'in 25'inci haftasında oynanan Kasımpaşa maçında 'Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan' şeklinde hükümete yönelik istifa sloganları attı. Bu eylem, daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının benzer sloganlarla yaptığı protestoların ardından gerçekleşti. İktidar milletvekilleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kulüpleri hedef göstermiş ve stadyumlarda siyaset yapılmasına karşı çıkmıştı. Fenerbahçe taraftarlarına 'spor müsabakalarını seyirden men' cezası tebligatları gönderilmeye başlanmış ve kulüp taraftarlarına hukuki destek sağlayacağını duyurmuştu.
11 Mart 2023
İşaretlediklerim