Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı 1-0 yenerek play-off turuna yükseldi. Bu sonuçla Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bir adım daha ilerlemiş oldu.
15 Ağustos 2023

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor, Avrupa Konferans Ligi elemelerinde Türkiye'yi temsil ediyor. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında mücadele ediyor. Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Aris-Dinamo Kiev maçının galibi, Fenerbahçe'nin Twente-Riga, Adana Demirspor'un Olympiakos-Genk eşleşmesinin kazananı olacak. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için mücadele ederken, elenmesi durumunda Avrupa Ligi'nde Karabağ- HJK Helsinki maçının galibiyle karşılaşacak.
7 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi sonucunda Galatasaray, Çekya'nın Sparta Prag takımı ile eşleşti. İlk maçlar 15 Şubat 2024'te, rövanş maçları ise 22 Şubat 2024'te oynanacak. Diğer eşleşmeler arasında Shakhtar Donetsk-Olimpik Marsilya, Feyenoord-Roma, Benfica-Toulouse gibi önemli maçlar yer alıyor.
18 Aralık 2023

Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, kendi sahasında Konyaspor'u konuk etti. Fenerbahçe, maçı 7-1 gibi farklı bir skorla kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuç, takımın lig sıralamasındaki konumunu etkileyebilecek ve moral kazandıracak bir gelişme olarak görülüyor.
10 Ocak 2024

Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. İlk maçta iki takım 0-0 berabere kalmıştı. Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi Ankaragücü veya Başakşehir olacak, bu iki takım arasındaki rövanş maçı bu akşam oynanacak ve ilk maçı Başakşehir 1-0 kazanmıştı.
25 Mayıs 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu için kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Kura sonucunda, son şampiyon Manchester City, Galatasaray'ın da bulunduğu gruptan ikinci sırada çıkan Kopenhag ile eşleşti. İlk maçlar 13-14 ve 20-21 Şubat tarihlerinde, rövanş maçları ise 5-6 ve 12-13 Mart 2024 tarihlerinde oynanacak. Diğer önemli eşleşmeler arasında Porto-Arsenal, Napoli-Barcelona ve Leipzig-Real Madrid bulunuyor.
18 Aralık 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1'inci eleme turu rövanş maçları sonucunda Zalgiris, Rakow, Sheriff, Maccabi Haifa, Hacken, BATE Borisov, Zrinjski ve Breidablik takımları 2'nci eleme turuna yükselmeyi başardı. Maçlar farklı ülkelerden takımlar arasında oynandı ve bazıları uzatma ya da penaltılarla sonuçlandı. İlk maçların skorlarına göre değişen sonuçlar, takımların bir üst tura çıkmasını sağladı.
19 Temmuz 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu ilk maçında Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup etti. Ukrayna'daki savaş nedeniyle maç Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynandı. Beşiktaş'ın gollerini Aboubakar, Colley ve Bakhtiyor attı. Dinamo Kiev'in gollerini ise Shaparenko ve Voloshyn kaydetti. Karşılaşma Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.
24 Ağustos 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, dördüncü hafta maçında deplasmanda Bayern Münih ile karşılaştı ve 2-1 mağlup oldu. Galatasaray, daha önceki haftalarda Kopenhag ile berabere kalmış ve Manchester United'ı mağlup etmişti. Üçüncü haftada ise kendi sahasında Bayern Münih'e 3-1 yenilmişti. Bu maçla birlikte Bayern Münih grubunda 12 puana yükselirken, Galatasaray dört puanda kaldı.
9 Kasım 2023

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor'a konuk oldu ve karşılaşmayı 5-0 gibi üstün bir skorla kazandı. Fenerbahçe'nin ilk golü 30'uncu dakikada Erdem Canpolat'ın kendi kalesine atmasıyla buldu. Diğer gollerse 42'nci dakikada İrfan Can Kahveci, 65, 77 ve 87'nci dakikalarda Edin Dzeko'dan geldi. Bu galibiyetle Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da çıktığı 19 maçın tamamını kazanarak başarısını devam ettirdi.
29 Ekim 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında Galler ile 1-1 berabere kalarak grubu lider olarak tamamladı. Bu sonuçla Türkiye, büyük bir futbol turnuvasına tarihinde ilk kez grup lideri olarak katılma başarısını gösterdi. Galler karşısında Türkiye'nin golünü Yusuf Yazıcı penaltıdan atarken, Galler'in golü Nico Williams'tan geldi. Grubun diğer maçında Hırvatistan, Ermenistan'ı yenerek EURO 2024'e katılacak diğer takım oldu.
22 Kasım 2023

UEFA, İspanya'nın Osasuna Kulübü'nün 2013-2014 sezonunda son iki maçta şike yaptığı gerekçesiyle gelecek sezon Avrupa Konfederasyon Ligi'ne katılma hakkının elinden alınabileceğini duyurdu. Osasuna Kulübü, UEFA'nın nihai bir karar vermeden önce Temyiz Komitesi'ne başvurup, yeni savunma sunma hakkına sahip. Osasuna, UEFA'nın sunduğu kriterleri doğru bulmayarak, haklarını savunmak için yasal mücadelesini sürdüreceğini ve Temyiz Komitesi'ne başvuracağını duyurdu.
24 Haziran 2023

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun beşinci haftasında kendi sahasında Manchester United'ı ağırladı. Zorlu geçen mücadelede Galatasaray, geriden gelerek maçı 3-3'lük skorla tamamladı ve bir puan kazandı. Maçın detaylarına dair ek bilgiler daha sonra paylaşılacak.
29 Kasım 2023

Kadınlar Futbol Süper Ligi play-off finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, normal süresi 1-1 biten maçın uzatmalarında Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup ederek ligdeki ilk şampiyonluğunu elde etti. İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe ilk yarıyı önde kapattı, ancak ABB Spor Kulübü 90+8. dakikada penaltıdan bulduğu golle eşitliği sağladı ve uzatmalara gitti. Uzatma bölümünde Fenerbahçe 10 kişi kalırken, ABB Spor Kulübü galibiyeti ve şampiyonluğu elde etti. Şampiyonluk kupası, ABB futbolcularına verildi ve ABB Başkanı Mansur Yavaş şampiyonluğu Twitter üzerinden kutladı.
3 Haziran 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu. Maçta Hırvatistan'ın gollerini Kovacic attı. Bu sonuçla Türkiye, grupta üç puanla üçüncü sıraya gerilerken, Hırvatistan dört puanla liderliğe yükseldi. Elemelerin grup aşaması 16-21 Kasım 2023 tarihlerinde sona erecek ve her gruptan ilk iki sırayı alan takımlar EURO 2024'e katılacak.
29 Mart 2023

Süper Lig'in 15'inci haftasında gerçekleşen derbi maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, ligdeki puanını artırarak sıralamadaki yerini güçlendirdi. Maçın detayları ve takımların performansları futbolseverler tarafından merak ediliyor ve tartışılıyor.
9 Aralık 2023

Galatasaray futbol takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunda Litvanya'nın FK Zalgiris Vilnius takımı ile Makedonya'nın FC Struga takımı arasında oynanacak maçın galibiyle eşleşecek. İlk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Galatasaray bu turu geçmesi durumunda 3'üncü tur kuraları 7 Ağustos'ta çekilecek ve bu tur maçları 22-30 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.
21 Haziran 2023

Antalya Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası final rövanş maçında İspanyol takımı Atletico Guardes'i 33-20 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Avrupa hentbolunun kulüp düzeyindeki üçüncü büyük organizasyonunun final maçı Antalya Spor Salonu'nda gerçekleşti. Konyaaltı Belediyespor, maçın ilk yarısını da 16-7 önde tamamlamıştı. Şampiyonluk sonrası düzenlenen törenle takıma kupa ve madalyaları takdim edildi.
8 Mayıs 2023

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda Türkiye'nin attığı iki golle maç 2-1 sonuçlandı. Maçın bitiş düdüğüyle büyük bir coşku yaşayan milli takım, hep birlikte 'Türkiye' tezahüratları yaptı.
9 Eylül 2023

UEFA, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kura çekimi sırasında canlı yayında duyulan 'seks sesleri' nedeniyle soruşturma açtı. Sesler, Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleşen çekiliş sırasında İsviçre'nin grubunun belirlendiği anlarda işitildi. YouTube fenomeni Daniel Jarvis, bu seslerin arkasında kendisinin olduğunu iddia etti. İngiltere milli takımının teknik direktörü Gareth Southgate, sesin salonda oturanlar tarafından zor duyulduğunu ve bir şaka olduğunu düşündüğünü belirtti.
3 Aralık 2023
İşaretlediklerim