Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamayan Arda Güler için Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in ilgisi bulunuyor. Alman basınına göre, Borussia Dortmund, Arda Güler'i kiralamak için yaz transfer döneminde Real Madrid ile temasa geçmeyi planlıyor. Ayrıca, Bayer Leverkusen'i başarıya taşıyan Xabi Alonso'nun da Arda Güler'i kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Real Madrid'in de Arda'yı kiralamayı düşündüğü ifade ediliyor.
17 Şubat 2024

Fransa Futbol Federasyonu, ülkede birçok Müslüman futbolcunun forma giydiği liglerde, oruç tutan oyuncular için maç sırasında mola verilmesi talebini reddetti. Bu karar, futbolcuların maç sırasında sıvı tüketmek ya da yemek yiyerek oruçlarını açmaları için mola verilmesine yönelik talepleri üzerine geldi. Federasyon, geçen yıl da benzer bir yasağı uygulamıştı. Karar, NTV Spor tarafından RMC Sport'tan aktarıldı.
13 Mart 2024

İspanya Futbol Federasyonu'nun (RFEF) son beş yılda imzaladığı sözleşmeler ve idari işlerle ilgili yolsuzluk ve para aklama iddiaları üzerine Jandarma Merkezi Operasyon Birimi (UCO) federasyon binası, bazı ev ve iş yerlerine baskın düzenledi. Soruşturma, özellikle İspanya Süper Kupası'nın Suudi Arabistan'da oynanması ve bu organizasyonla ilgili yapılan anlaşmalar üzerine yoğunlaşıyor. Eski RFEF Başkanı Luis Rubiales'in evinde de arama yapıldı. Rubiales, daha önce Kadınlar Futbol Dünya Kupası törenindeki bir olay nedeniyle istifa etmişti.
20 Mart 2024

Fransa'nın Avusturya ile oynayacağı EURO 2024 maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında Kylian Mbappe, ülkesindeki yaklaşan erken seçimler hakkında konuştu. Mbappe, hoşgörü, farklılık ve saygı değerlerini paylaşmayan bir ülkeyi temsil etmek istemediğini belirtti. Marcus Thuram'ın aşırı sağcı Ulusal Birlik'i (RN) engelleme çağrısına katıldığını ifade eden Mbappe, aşırı uçlara ve bölenlere karşı olduğunu vurguladı.
16 Haziran 2024

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in 2013'te geçirdiği kayak kazasından bu yana tedavisi devam ediyor ve yıllık masrafı 7 milyon doları buluyor. Ailesi, bu yüksek maliyetleri karşılamakta zorlanıyor ve bu nedenle birçok değerli mülkü satmak zorunda kaldı. Son olarak, Schumacher'in sekiz adet kol saati Cenevre'deki bir müzayedede 4 milyon 400 bin dolara satıldı.
18 Mayıs 2024
İşaretlediklerim