Uzun yıllar haber spikerliği yapan Ece Üner, Tv100 Ana Haber'den ayrılarak kariyerine Sözcü TV'de devam etme kararı aldı. Sözcü TV, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, deneyimli sunucunun haber maratonuna kendi kanallarında devam edeceğini ve gündemin sıcak başlıklarını ekranlara taşıyacağını belirtti. Üner'in yeni görevi, interaktif içeriklerle memleketin sorularına yanıt arayışını da içerecek.
9 Şubat 2024

Cumhuriyet Gazetesi, kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutladı. Gazete, Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıl dönümlerinin ardından bu özel günü kutlama fırsatı buldu. Gazetenin kurucusu Yunus Nadi ve ondan sonra gelen yöneticiler anıldı. Gazete, 31 yıldır Cumhuriyet Vakfı tarafından yönetiliyor ve bu süreçte birçok değerli katkıda bulunanlar da övgüyle anıldı.
8 Mayıs 2024

Apple, yeni iPad Pro'nun tanıtımı için hazırlanan ve yaratıcı aletlerin hidrolik presle ezildiği bir reklam videosu nedeniyle eleştirildi. Video, tasarımcılar, müzisyenler, fotoğrafçılar ve film yapımcılarından olumsuz tepkiler aldı. Şirketin pazarlama iletişiminden sorumlu başkan yardımcısı Tor Myhren, yaratıcılığı destekleme amacını vurgulayarak özür diledi. Apple CEO'su Tim Cook, reklamı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.
12 Mayıs 2024
İşaretlediklerim