Bitlis-Van kara yolunun Kuskunkıran Tüneli yakınlarında yolcu otobüsüyle tır çarpıştı. Kazada otobüs şöförü ve bir yolcu hayatını kaybetti, dördü ağır olmak üzere 30 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.
9 Haziran 2024

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve yöneticisi olan sanatçı Haluk Levent, Hatay'dan Pazarcık'a seyahat ederken trafik kazası geçirdi. Kazada hafif yaralanan Levent, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından boyunluk takıldı. Kendi sosyal medya hesabından durumu hakkında bilgi veren Levent, kemer takmadığını ve başını tavana çarptığını belirtti, ancak çalışabilecek durumda olduğunu ve kısa süre içinde işine geri döneceğini ifade etti.
14 Şubat 2023

Sivas'ın Gürün ilçesinde bir yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre iki kişi yaşamını yitirdi, 25 kişi yaralandı. İstanbul-Van seferini yapan otobüs, Pınarbaşı-Gürün kara yolunda devrildi. Kazanın ardından sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.
15 Ekim 2023

Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Pelitli Mahallesi'nde etkili sağanak yağış sonrası Değirmen Deresi taştı ve sel felaketi yaşandı. Evler, ahırlar ve tarım araçları zarar gördü, yedi hayvan telef oldu. Mahallede taş ve çamur yığınları oluştu, ancak herhangi bir yaralanma bildirilmedi. Selin ardından evleri zarar görenler için çadır kuruldu ve elektrik kesintisinin giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.
16 Temmuz 2024

Samsun'un Bafra ilçesinde, Evrenuşağı Mahallesi Çınarlık mevkiinde bir fındık tarlasında su kuyusu açma çalışması sırasında toprak kayması yaşandı. Bu olay sonucunda, su kuyusu açmak için çalışan Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın toprak altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, UMKE, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. Toprak iş makineleriyle boşaltılmaya çalışılıyor.
10 Eylül 2024

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesinde bir kına gecesinde av tüfeğiyle açılan ateş sonucu gelin M.Y. yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı gelin, önce Yerköy Devlet Hastanesine, daha sonra Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi. M.Y.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Tüfekle ateş açan kişinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.
2 Eylül 2023

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde Filistinli iş insanı F.M. aracındayken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda F.M. ve koruması yaralanırken, direksiyondaki Filistinli A.K. hayatını kaybetti. Saldırıda susturucu kullanıldığı ve maskeli saldırganların kaçtığı belirlendi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
19 Ağustos 2024

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük yaşandı. İHA'nın haberine göre, olay sonucunda üç kişi toprak altında kaldı. Olay yerine AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri hızla sevk edildi. Durumla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor.
26 Şubat 2024

Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kaymasında kaybolan dokuz işçiden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, acılı aileye başsağlığı diledi ve çalışmaların devam edeceğini belirtti. Daha önce de dört işçinin cenazelerine ulaşılmıştı.
4 Haziran 2024

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Bağlar ilçesindeki bir apartmanın enkazından 101 saat sonra anne Sebahat Varlı ve oğlu Serhat yaralı olarak kurtarıldı. Aynı zamanda Hatay'da inşaat mühendisi Hikmet Yiğitbaş da enkazdan çıkarıldı. Kurtarılanlar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir.
10 Şubat 2023

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışan bir teknisyen, aynı hastanede intörn doktor olarak görev yapan bir kadını tüfekle vurdu. Saldırı sonucu ağır yaralanan kadın doktor, hastaneye kaldırıldı. Saldırgan teknisyen olay yerinden kaçtı ve polis tarafından aranıyor.
24 Ekim 2023

İstanbul'un Fatih ilçesinde, Beyazıt Mahallesi Vezneciler Alt Geçidi çıkışında bir tır beton refüje takılarak kaza yaptı. Kaza nedeniyle alt geçit giriş ve çıkışları kapatıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tıra müdahale edemedi. Vatandaşlar tırı çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.
19 Eylül 2024

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (BASKİ) ait arıtma tesisinde meydana gelen gaz kaçağı sonucu iki personel yaşamını yitirdi. Ceyhun Balcı ve Mustafa Karakoç, pompa arızası tamir ederken gaz kaçağı meydana geldi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Balcı ve Karakoç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
31 Temmuz 2023

İstanbul'un Arnavutköy ve Başakşehir ilçelerinde etkili olan kuvvetli yağış sonucu sel meydana geldi ve iki kişi hayatını kaybetti. Yollarda su birikintileri oluştu ve araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Başakşehir Millet Kütüphanesi'nde mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul Valiliği, sel sularına kapılan iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
5 Eylül 2023

Amasya Merzifon'da bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Ankara'dan Tokat'a gitmek üzere yola çıkan otobüs, Merzifon organize sanayi bölgesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yaralılar Merzifon Devlet Hastanesine kaldırıldı.
30 Eylül 2023

Erzincan'ın İliç ilçesinde, 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kayması sonucu dokuz işçi toprak altında kalmıştı. Yaklaşık 10 milyon metreküp toprağın 800 metrelik bir alana yayıldığı olayda, bölgede devam eden arama çalışmaları sırasında bir araç bulundu. Ancak araçta yapılan aramalarda kayıp işçilere dair herhangi bir iz bulunamadı. Olayla ilgili olarak ihmaller zinciri ve siyanür meselesi gibi konular da gündeme geldi.
16 Mart 2024

İstanbul Kartal'da, park halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda otomobilde bulunan iki kişi öldü, biri olay yerinde bulunan bir kadın olmak üzere iki kişi yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
18 Nisan 2023

Adıyaman'da Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde bir polis, meslektaşlarına ateş açarak iki polisi yaraladı. Olay sonrası polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırının nedenine dair henüz bir bilgi verilmedi.
27 Nisan 2024

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Malatya'dan dönüş yapan arama kurtarma ekibini taşıyan midibüs, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde devrildi. Kaza sonucu midibüste bulunan 13 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.
15 Şubat 2023

İstanbul'un Tuzla ilçesinde, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) bağlı taşeron bir firmada çalışan iki işçi, kanal çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybetti. Olayın ardından Anadolu Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı ve dört kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, gözaltına alınan kişilerin kepçe ve kırıcı operatörleri olduğunu, müteahhitin ise Muğla'da arandığını açıkladı.
12 Ağustos 2024
İşaretlediklerim