Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho ve ekibinin yıllık maliyetinin 12 milyon avro olduğunu açıkladı. Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'ın Mourinho'ya 15 milyon avro teklif ettiğini, ancak Mourinho'nun Fenerbahçe projelerine inandığı için daha düşük bir maliyeti kabul ettiğini belirtti. Transfer sürecinde zamanlamanın ve hazırlanan detaylı raporun Mourinho'yu ikna etmede önemli rol oynadığını vurguladı.
5 Haziran 2024

Galatasaray Spor Kulübü, yeni stadyum isim hakkı ve sponsorluk anlaşmasında hem Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) hem de Enflasyon Araştırma Grubu'nun (ENAG) enflasyon verilerini dikkate alacak şekilde bir madde ekledi. Bu sezon için Rams Global İnşaat Sağlık Dış Ticaret Anonim Şirketi'nden 213 milyon 600 bin lira artı KDV alacak olan kulüp, takip eden sezonlarda bu tutarı her iki kurumun açıkladığı ÜFE ve TÜFE oranlarının ortalamasına göre artıracak. Bu durum, ENAG verilerinin ilk defa resmi bir sözleşmede hesaba katılması anlamına geliyor.
3 Temmuz 2023

Fenerbahçe Futbol Takımı, Trabzon'da gerçekleşen ve olaylarla sonuçlanan deplasman maçının ardından 2 Nisan'da olağanüstü bir toplantı yapacak. Toplantıda, takımın Süper Lig'den çekilme ihtimali de masaya yatırılacak. Bu gelişme, Türk futbolunda önemli bir dönüm noktası olabilir ve ligdeki dengeleri etkileyebilir.
18 Mart 2024

Real Madrid Kulübü, Arda Güler'in sol bacağında sakatlık olduğunu açıkladı. Ancak teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda'nın iyi durumda olduğunu ve oynamaya hazır olduğunu belirtti. Yaz döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda, sezon öncesi ABD'de yaptığı kampta sakatlanmış ve 14 Ağustos'ta sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirmişti.
26 Eylül 2023

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Adana Demirspor ile oynanan maçın hakemi Ali Palabıyık ve ekibi hakkında Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği tarafından suç duyurusunda bulunulduğunu belirtti. Dündar, Palabıyık'ın Fenerbahçe camiasından özür dilemesi ve hakemliği bırakması gerektiğini ifade etti. Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Baki ise Palabıyık'ın maça Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevlendirildiğini iddia etti.
4 Şubat 2023

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Beşiktaş, transfer sezonunu diğer büyük kulüplerden daha sakin geçiriyor. Takım, Somaspor'dan Emrecan Bulut, Lens'ten Jean Onana, Leicester City'den Daniel Amartey ve Milan'dan Ante Rebic'i kadrosuna kattı. Ancak, birçok oyuncuyla yollarını ayıran Beşiktaş, taraftarların beklentisini karşılamakta zorlanıyor. Özellikle, Anderson Talisca'nın transferi konusunda taraftarların beklentisi yüksek olmasına rağmen, futbolcunun yüksek maaşı ve Al Nassr takımının istediği bonservis nedeniyle bu transfer gerçekleşmiyor.
13 Ağustos 2023

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle olan sponsorluk anlaşmalarını iptal etmek için hukuki girişimlere başladığını duyurdu. Dilan Polat, Fenerbahçe Kadın Voleybol takımının 'tayt arkası sponsoru', Engin Polat ise Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın 'forma sponsoru' idi. Polat çifti, son zamanlarda sosyal medyadaki lüks yaşam paylaşımları ve para aklama ile vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelmişti.
3 Kasım 2023

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Maç sonrası, Trabzonspor taraftarları sahaya indi ve Fenerbahçeli futbolculara saldırmaya çalıştı. Maç boyunca tribünlerden atılan su şişeleri, meşaleler ve bozuk paralar nedeniyle bazı Fenerbahçeli oyuncular yaralandı. Güvenlik güçleri, sahaya inen taraftarları kontrol altına almakta yetersiz kaldı.
17 Mart 2024

Transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala Süper Lig'in en değerli oyuncuları listesi güncellendi. Bu listede Galatasaray'dan dokuz, Fenerbahçe'den yedi futbolcu bulunuyor. Listede yer alan en değerli futbolcu 25 milyon avro değeriyle Galatasaray'ın oyuncusu Tete oldu. Ayrıca, en değerli 20 futbolcu arasında bu sezon takımlarına yeni katılan dokuz oyuncu da yer aldı.
29 Ağustos 2023

Alanyaspor ile berabere kalınmasının ardından, teknik direktör İsmail Kartal, takımın performansı ve oyuncu değişiklikleri konusunda eleştirilere maruz kaldı. Kartal, oyuncu sağlığını tehlikeye atan zemin koşullarına dikkat çekerek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Eryaman Stadı dışındaki sahalara yeterli önem vermemesini eleştirdi. Ayrıca, zeminin kötü koşullarının sakatlıklara yol açabileceği, kaleci Gökhan Akkan'ın maç öncesi sakatlanmasıyla örneklendirildi.
18 Şubat 2024

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, puanını 31'e çıkararak Galatasaray'ın puan kaybı sonrası averajla liderliğe yükseldi. Fenerbahçe'nin averajı +23 iken, Galatasaray'ın averajı +14'tür. Milli maçlar için lige verilen arada Fenerbahçe lider konumda bulunacak.
12 Kasım 2023

Eski Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Denizbank İstanbul Levent Büyükdere Şubesi eski müdürü Seçil Erzan'ın yürüttüğü dolandırıcılık olayında 3-3,5 milyon dolar kaybetti. Erzan, yüksek kar vaadiyle birçok kişiyi dolandırdı ve şu anda altı işbirlikçisiyle birlikte tutuklu yargılanıyor. Terim'in avukatı Tufan Karatş, müvekkilinin Erzan'a fon adı altında para vermediğini, tüm yatırımların banka hesapları üzerinden yapıldığını ve hesapta olması gereken paranın kayıp olduğunu belirtti. Terim'in ismi ve ilişkileri, dolandırıcılık olayında ön plana çıkarılmış ve mağdurlara 'Fatih Terim fonu' adı altında pazarlanmış.
1 Aralık 2023

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. İlk 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla oynadığı rövanş maçını 1-0 kaybetmesine rağmen, ilk maçtaki 3-0'lık galibiyetle tur atladı. Çeyrek finaldeki rakibi, bugün çekilecek kura ile belirlenecek. Muhtemel rakipler arasında Aston Villa, Fiorentina, PAOK, Viktoria Plzen, Lille, Club Brugge ve Maccabi Tel Aviv bulunuyor.
15 Mart 2024

Beşiktaş, Paris Saint-Germain'in genç orta saha oyuncusu Cher Ndour'u İstanbul'a getiriyor. 20 yaşındaki İtalyan futbolcu, geçen sezonun ilk yarısını PSG'de, ikinci yarısını ise kiralık olarak Braga'da geçirmişti. Ndour'u taşıyan uçak bu akşam 20.55'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek. Beşiktaş, Ndour ile transfer görüşmelerine başlayacak.
12 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, İstanbul'a döndü. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaklaşık iki bin taraftar tarafından karşılanan takım, geniş güvenlik önlemleri altında Trabzon'dan ayrılmıştı. Takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, taraftarlara teşekkür ederek Fenerbahçe'nin büyüklüğünün şampiyonluklarla ölçülemeyeceğini belirtti. Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, taraftarları selamladıktan sonra alandan ayrıldı.
18 Mart 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaştı. Deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, evindeki rövanş maçında 1-0 mağlup oldu. Ancak bu sonuçlar, Fenerbahçe'nin toplamda üstün gelerek çeyrek finale yükselmesini sağladı.
14 Mart 2024

Real Madrid'de forma giyme konusunda zorluk çeken Arda Güler'in, takım dinamiğine uymadığı ve sakatlıklarla boğuştuğu için kiralık olarak gönderilebileceği iddia edildi. NTV Spor'un İspanya'nın Sport Gazetesi'nden aktardığı habere göre, Bayer Leverkusen ve Tottenham gibi birçok takım Arda'yı takip ediyor. Ancak Real Madrid, Arda için oynama garantisi sunan bir takıma göndermek istiyor. Milan'ın da Arda'ya ilgi gösterdiği ve Real Madrid'in bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.
13 Şubat 2024

Süper Lig'in 27'nci haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, iki önemli oyuncu İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Kahveci'nin en az 10 gün sahalardan uzak kalması bekleniyor. Ayrıca, Joshua King'in de sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı belirtildi.
24 Şubat 2024

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında gerçekleşen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar sebebiyle 12 şüpheliden 7'si adliyeye sevk edildi. Maç sırasında ve sonrasında sahaya yüzlerce su şişesi, meşale, bozuk para ve çakmak atıldı, bazıları Fenerbahçeli futbolculara isabet etti. Maçın bitimiyle birlikte Trabzonspor taraftarları sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırdı, güvenlik güçleri durumu kontrol altına almakta yetersiz kaldı. İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu olaylarla ilgili soruşturma başlattı.
20 Mart 2024

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor'a 4-2 yenildikleri maçın ardından oyuncusu Salih Uçan'ı itekledi. Bu hareketi yayıncı kuruluşun ekranına yansıdı ve sosyal medyada büyük tepki çekti. Ayrıca, Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Abuobakar'ın maç sonu gülmesi de dikkat çeken bir diğer ayrıntı oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Güneş'in aynı hareketi Abuobakar gibi oyunculara yapamayacağını belirterek duruma tepki gösterdi.
28 Eylül 2023
İşaretlediklerim