Fenerbahçe, Fiorentina'da forma giyen Faslı futbolcu Sofyan Amrabat'ı kiraladığını duyurdu. Kulüp, Amrabat'ın sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini belirtti. Geçen sezonu Manchester United'da geçiren Amrabat, tüm kulvarlarda 30 maça çıkmıştı.
30 Ağustos 2024

Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıktı. Biletler, GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olarak passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Derbide en ucuz bilet 700 lira olurken, en pahalı biletin fiyatı 17 bin 500 lira olarak belirlendi. Beşiktaş, deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alabileceğini duyurdu.
18 Ekim 2023

Eryaman Stadı'nın zemininin bir hafta boyunca konuşulduğu ve yapılan çalışmalar sonucunda iyileştirildiği belirtiliyor. Galatasaray'ın Sparta Prag karşısında sergilediği performans ve önde baskı yaparak rakibini pas yapamaz hale getirmesi, zeminin kalitesinin önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Ankaragücü'nün pahalı kadrosuna rağmen Galatasaray karşısında çaresiz kalması ve bu durumun taraftarlarını üzdüğü ifade ediliyor.
19 Şubat 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla karşı karşıya geldi. Maç, Fenerbahçe'nin 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, çeyrek final yolunda önemli bir avantaj elde etti. Takımın bu başarısı, taraftarlar arasında büyük bir coşku yarattı.
8 Mart 2024

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadığı Süper Kupa maçında, talepleri karşılanmadığı için 19 yaş altı takımıyla sahaya çıkmış ve maçın ikinci dakikasında sahadan çekilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu durum üzerine Galatasaray'ı 3-0 hükmen galip ilan etmiş ve Fenerbahçe'ye 4 milyon lira para cezası vermişti. Fenerbahçe'nin itirazı üzerine, TFF Tahkim Kurulu cezayı 400 bin liraya indirdi.
26 Nisan 2024

Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder ile dört yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu. Cengiz'in bonservisi için Olimpik Marsilya Kulübüne 15 milyon avro bonservis bedeli ödenecek. Bu bedel, dört yıl içinde ödenecek. Cengiz Ünder, imza töreninin ardından Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı mutluluğunu ifade etti.
13 Ağustos 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 sezonu için Süper Lig takımlarının ikinci transfer ve tescil dönemi harcama limitlerini belirledi. Fenerbahçe için belirlenen limit 1 milyar 587 milyon lira, Galatasaray için 1 milyar 545 milyon lira, Trabzonspor için 1 milyar 42 milyon lira ve Beşiktaş için 981 milyon lira olarak açıklandı. Diğer Süper Lig kulüplerinin de harcama limitleri detaylı bir şekilde listelendi.
11 Ocak 2023

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Bakırköy'de bulunan Florya Metin Oktay tesislerindeki 41 dönümlük arsasını Galatasaray'a 1 milyar 171 milyon 800 bin lira bedelle sattı. Bu satışla birlikte Galatasaray'ın Florya'daki toplam arsa büyüklüğü 62 dönüme yükseldi. Satış, Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyuruldu.
3 Mart 2023

Fenerbahçe, Al-Ahli'de forma giyen 27 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'i kiralık olarak transfer ediyor. Oyuncunun maaşının yarısının Fenerbahçe tarafından ödeneceği ve sözleşmede zorunlu satın alma opsiyonunun bulunmadığı belirtildi. Saint-Maximin'in bu akşam İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi ve resmi imzayı atması bekleniyor. Fenerbahçe ayrıca bugün Oğuz Aydın ve Cenk Tosun'u da transfer ettiğini duyurdu.
16 Temmuz 2024

Real Madrid'de forma giyme konusunda zorluk çeken Arda Güler'in, takım dinamiğine uymadığı ve sakatlıklarla boğuştuğu için kiralık olarak gönderilebileceği iddia edildi. NTV Spor'un İspanya'nın Sport Gazetesi'nden aktardığı habere göre, Bayer Leverkusen ve Tottenham gibi birçok takım Arda'yı takip ediyor. Ancak Real Madrid, Arda için oynama garantisi sunan bir takıma göndermek istiyor. Milan'ın da Arda'ya ilgi gösterdiği ve Real Madrid'in bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.
13 Şubat 2024

UEFA, Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’a vadesi geçmiş borçları nedeniyle Avrupa kupalarından bir yıl men cezası verdi. Ayrıca, Galatasaray dahil olmak üzere 11 kulübe para cezası uygulandı. Galatasaray, 30 bin avro ceza ödeyecek. Bu cezalar, UEFA'nın mali disiplin kurallarını ihlal eden kulüplere yönelik yaptırımlarının bir parçası olarak açıklandı.
17 Mayıs 2024

Süper Lig'de mücadele eden RAMS Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada bu durum belirtildi. Başakşehir bu sezon oynadığı üç maçta da puan alamadı ve sıfır puanla 19. sırada yer alıyor.
4 Eylül 2023

Galatasaray, bu sezon en zorlandığı maçlardan birini Adana Demirspor karşısında oynadı. Maç boyunca kalesinde birçok şut gören ve rakibe pozisyon veren Galatasaray, Fernando Muslera'nın kurtarışları sayesinde skoru 0-0 tutmayı başardı. Maçın 53. dakikasında Hakim Ziyech'in attığı golle öne geçen Galatasaray, ardından Kerem Demirbay'ın golüyle rahatladı ve maçı kazandı. Bu galibiyetle Galatasaray, 14 maçlık galibiyet serisini sürdürdü ve takımda yüksek bir özgüven oluştu.
27 Nisan 2024

Galatasaray, Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur’un istifasını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na duyurdu. Kulüp, Timur’un ayrılığıyla ilgili yaptığı açıklamada, onun Galatasaray’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Erden Timur, taraftarın kalmasını istemesine rağmen, tutunacak dalı kalmadığını belirtti.
4 Haziran 2024

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, İspanya'nın köklü futbol kulüplerinden Real Madrid ile altı yıllık bir sözleşme imzaladı. Madrid'e özel bir uçakla giden Güler, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez'in de katıldığı bir törenle resmi sözleşmeyi imzaladı ve basına tanıtıldı. Perez, Arda Güler'in Real Madrid'in geleceği için önemli bir yetenek olduğunu belirtirken, Güler ise Real Madrid'in efsanesi olmak istediğini ifade etti.
7 Temmuz 2023

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Uzunhan, bir trafik kazası sonrasında F.B. isimli bir kişi tarafından darp edildi. Olay sonrası polis ekipleri tarafından F.B. gözaltına alındı. Beşiktaş kulübü, Uzunhan'ın Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde tedavi altına alındığını ve uyluk arka adale grubu tendon yapışma bölgesinde 4'üncü derece hasar tespit edildiğini açıkladı.
22 Temmuz 2023

Fenerbahçe, Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in 1 yıllığına kiralık transferi için Al-Ahli kulübü ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Transfer kapsamında Fenerbahçe, Al-Ahli'ye toplam 8 milyon avro ödeyecek ve oyuncunun maaşı Al-Ahli tarafından karşılanacak. 27 yaşındaki futbolcu, 2024-2025 sezonunda Fenerbahçe forması giyecek.
17 Temmuz 2024

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te son 16 turuna kalarak toplamda 12 milyon 750 bin avro (yaklaşık 448 milyon 278 bin lira) para ödülü kazandı. Turnuvaya katılım ücreti olarak 9 milyon 250 bin avro, iki galibiyet için 2 milyon avro ve son 16 turuna kaldığı için 1,5 milyon avro ödül aldı. Turnuvada ilerleyen turlara yükselmesi halinde kazanacağı para ödülü artacak. Çeyrek finale yükselen takımlar 2,5 milyon, yarı finale kalanlar 4 milyon avro ödül alacak, şampiyon olan takım ise 8 milyon avro ek ödeme kazanacak.
27 Haziran 2024

Beşiktaş, sözleşmesini 4 Kasım 2022 tarihinde fesheden eski futbolcusu Tyler Boyd'a, FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararı gereğince 956 bin avro tazminat ödeyecek. Bu ödeme, fesih tarihinden itibaren yıllık yüzde faiz ile birlikte yapılacak. Boyd, Beşiktaş'a 2019 yılında transfer olmuş ve 2020-21 sezonunda Sivasspor'a kiralanmıştı. İlgili hukuki süreç halen devam etmektedir.
12 Mart 2024

Belçika'nın Anvers kentinde, Türk mafyasına ait olduğu belirlenen iki lüks villa açık artırma yoluyla satışa çıkarıldı. Villalar, altın kaplama eşyalar, pahalı mozaikler, yüzme havuzu ve geniş bahçeler gibi lüks özelliklere sahip. Açık artırma 19 Kasım'da başlayacak ve başlangıç fiyatı villa başına 680 bin avro olarak belirlendi. Belçika devleti, villaları satın alacak kişilerin karşılaşabileceği olası sıkıntılardan sorumlu olmayacağını belirtti.
5 Eylül 2024
İşaretlediklerim