Galatasaray, Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur’un istifasını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na duyurdu. Kulüp, Timur’un ayrılığıyla ilgili yaptığı açıklamada, onun Galatasaray’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Erden Timur, taraftarın kalmasını istemesine rağmen, tutunacak dalı kalmadığını belirtti.
4 Haziran 2024

Fenerbahçe, Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile resmi bir anlaşma imzaladı. Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine binlerce taraftar katıldı. Mourinho, Fenerbahçe taraftarlarının tutkusunu hissettiğini ve bu tutkuyu en iyi hissedebileceği yerlerden birinde olduğunu belirtti. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Mourinho'nun dünya çapında tanınan ve başarılı bir teknik direktör olduğunu vurguladı.
2 Haziran 2024

Trabzonspor'un maça iyi başlamasına rağmen sürekliliğini kaybettiği ve maçın genel olarak zevksiz bir görüntüye büründüğü belirtiliyor. Santos'un mevcut kadroyla mucizeler yaratmasının beklenmemesi gerektiği, takımın kalabalık orta saha ve riske girmeyen savunma prensipleriyle hazırlandığı ifade ediliyor. Semih'in tecrübeli golcüler gibi attığı ikinci gol ve Beşiktaş'ın maç boyunca uyguladığı taktikler öne çıkarılıyor.
5 Şubat 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig maçlarında kullanılan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemine ait kayıtların paylaşılacağını duyurdu. Bu uygulama, ligin 26. haftasından itibaren başlayacak ve sadece maçın hakeminin VAR monitörüne gidip incelediği pozisyonlar için geçerli olacak. Paylaşımlar, haftanın tüm müsabakalarının tamamlanmasından bir gün sonra TFF'nin YouTube kanalı ve Facebook hesapları üzerinden yapılacak.
16 Şubat 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce duyurduğu üzere, Süper Lig'in 26'ncı haftasından itibaren VAR kayıtlarını kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Bu kapsamda, hakemlerin VAR monitörüne giderek incelediği pozisyonların görüntüleri ve hakemler arasındaki konuşmalar, federasyonun YouTube kanalı ve Facebook hesapları üzerinden yayınlandı. İlk olarak altı maçın VAR kayıtları paylaşıldı ve bu uygulamanın şeffaflığı artırması bekleniyor.
21 Şubat 2024
İşaretlediklerim