Adıyaman'da Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde bir polis, meslektaşlarına ateş açarak iki polisi yaraladı. Olay sonrası polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırının nedenine dair henüz bir bilgi verilmedi.
27 Nisan 2024

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 36 yaşındaki S.G. adlı kadın, evine giderken bir saldırgan tarafından bıçaklandı. İlk olarak M.K. adlı bir şahıs gözaltına alındı ancak saldırıyla ilgisi olmadığı tespit edilince serbest bırakıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, asıl şüpheli İ.B.'yi yakalayarak tutukladı. Her iki şahsın da zihinsel engelli olduğu belirtildi.
26 Eylül 2024

İzmir'in Buca ilçesinde, iki grup arasında çıkan ve henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 17 yaşındaki İbrahim Akgül, aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheliler M.A. ve A.E polis tarafından gözaltına alındı.
17 Mayıs 2023

Gazeteci Sinan Aygül, Tatvan Belediyesi ile ilgili usulsüzlük iddialarını sosyal medyada dile getirdikten sonra Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin korumaları tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sonrası korumalar gözaltına alındı ve 'silahla kasten yaralama' suçundan tutuklandı. Bitlis Valiliği, saldırıya karışan kişilerin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.
18 Haziran 2023

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde bir hastanenin acil servisinde beş kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin yayın yasağı kararı alındı. Olayda iki sivil, bir polis, bir jandarma ve bir özel güvenlik görevlisi yaralandı. Bakırköy Başsavcılığı, soruşturma kapsamında sulh ceza hakimliğinden olaya ilişkin yayın yasağı getirilmesini talep etti ve 4’üncü Sulh Ceza Hakimliği bu talebi kabul etti.
31 Ağustos 2024

Sivas'ta, bir süre önce ayrıldığı iddia edilen bir kadını sokakta dövüp saçından sürükleyerek kaçırmaya çalışan bıçaklı bir erkek tutuklandı. Olay yerinde bulunan bir vatandaşın fırlattığı kavanozun saldırganın sırtına isabet etmesi ve kadının yardım çığlıkları üzerine olay yerine gelen vatandaşlar sayesinde kadın, saldırganın elinden kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı kısa süre sonra yakaladı ve adliyeye sevk etti.
3 Kasım 2023

İstanbul Küçükyalı'da E-5 Karayolu'nda, alkollü olduğu iddia edilen Atilla Mert Ç. yönetimindeki araç, yol kenarında çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi işçilerine çarptı. Kazada dört işçi hayatını kaybetti ve bir işçi yaralandı. Sürücü emniyete götürülürken, kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı ve daha sonra tekrar açıldı. Hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
24 Mayıs 2023

İstanbul'da polis ekipleri, 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik bir operasyon düzenledi. Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa'da eş zamanlı baskınlar yapılarak 47 zanlı gözaltına alındı. Operasyon sırasında uyuşturucu, ruhsatsız tabanca, mermi, hassas terazi ve suçtan elde edildiği düşünülen para ele geçirildi. Özel harekat polisleri, operasyon bölgelerinde güvenlik önlemleri aldı.
5 Ekim 2024

İstanbul'un Avcılar ilçesinde sahne aldığı mekandan çıkan şarkıcı Erkan Doğanay, gri renkli bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Karnına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla yaralanan 20 yaşındaki şarkıcı, önce özel bir hastaneye, ardından tıbbi olanakların yetersiz olması sebebiyle Başakşehir Çam Sakura Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
16 Temmuz 2023

Bilecik'te yabancı uyruklu bir kadın dövülerek parmaklarının kesildiği bir olayda iki zanlı gözaltına alındı. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, dört parmağı kesilmiş olan kadını Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunan kadının tedavisi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor. Olayla ilgili çalışma başlatan Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yabancı uyruklu şüpheliler Wahid N. ve Naimi N.'yi gözaltına aldı.
2 Ağustos 2023

Beşiktaş'ta restorasyon çalışması yürütülen bir yalının bir kısmı çöktü. Göçük altında kalan iki kişiden biri olan 22 yaşındaki stajyer mimar Atilla Aydın, ağır yaralı olarak kurtarıldı ancak hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği, olayla ilgili adli süreç başlattı.
12 Ağustos 2023

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırının ardından zanlılardan Murat Özer gözaltına alındı, diğer üç şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede yapılan aramada ise bir pompalı tüfek, iki tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi.
30 Temmuz 2023

Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi'nde görevli polis memuru S.U.Ş., 27 Nisan 2024 tarihinde saat 20:15 sıralarında, kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.'yü vurdu. Her iki amir de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili açıklama yaparak, failin gözaltına alındığını ve adli ile idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.
27 Nisan 2024

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, bir otomobil içerisinde bıçaklanmış bir erkek cesedi bulundu. 112 Acil Sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine giderek C.D isimli şahsın bıçaklandığını ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayla ilgili polis ekipleri, aracı inceleyerek iki şüpheliyi gözaltına aldı.
3 Temmuz 2023

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir kadını bıçaklayan saldırganın yakalanması sürecinde polis, ilk olarak yanlış kişiyi gözaltına aldı. Saldırganın kimliğini belirlemek için güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, zihinsel engelli olduğu öne sürülen M.K.'yı serbest bıraktı. Asıl şüpheli İ.B. ise daha sonra gözaltına alındı. Her iki şüphelinin de zihinsel engelli olduğu belirtildi.
26 Eylül 2024

Konya'nın Karatay ilçesinde Yılmaz G. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Ebru G'yi tabancayla vurarak ağır yaraladı. Ebru G, kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan şüpheli Yılmaz G, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin daha önce 'hırsızlık' ve 'kasten yaralama' gibi suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.
4 Nisan 2023

Halk TV çalışanı Uğur Yanıkel, Beyoğlu'nda baygın halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE görüntülerinde Yanıkel'in bir duvardan aşağıya düştüğü tespit edildi. Adli Tıp Kurumu'nun ilk incelemesinde düşmeye bağlı ciddi yaralanmalar belirlendi. Halk TV'nin haberine göre, Yanıkel hastanede gerekli radyolojik görüntülemeler yapılmadan kan alındıktan sonra hayatını kaybetti ve hastane bu konuda bir açıklama yapmadı.
2 Ocak 2023

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın seçim konvoyu sırasında yolu kapatan ve hasta taşıyan araca geçiş izni isteyen Cem Canbulat, 'siyasi parti faaliyetini zorla engellemek' suçlamasıyla tutuklanmıştı. Hakimlik, adli kontrolün yeterli olacağına karar vererek Canbulat'ı serbest bıraktı ve haftada bir gün imza atma şartı getirip yurtdışına çıkışını yasakladı. Canbulat, Metris Cezaevi'nde zor şartlarda kaldığını ve psikolojisinin bozulduğunu ifade etti.
20 Haziran 2023

Bursa'nın Selçukgazi mevkisinde, İstanbul istikametine giden dört aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası sonucunda dört kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan otoyol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar açıldı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, kazanın ardından bir aracın arıza yapması sonucu gerçekleştiğini ve yaralıların hastaneye sevk edildiğini açıkladı.
5 Şubat 2023

Samsun Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru C.G, Atakum ilçesinde bir bağ evinde bir kadının silahla vurulduğu ihbarında bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Azerbaycan uyruklu Zhala Baghırova'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Yürütülen soruşturma kapsamında jandarma ekiplerince gözaltına alınan C.G, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
27 Eylül 2023
İşaretlediklerim