Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda her iki takım da ikişer gol attı. Beşiktaş'ın gollerini Gedson Fernandes ve Al-Musrati kaydederken, Lugano'nun golleri Steffen ve Beşiktaş'ın kendi kalesine attığı golle geldi. Rövanş maçı 29 Ağustos'ta Tüpraş Stadı'nda oynanacak.
22 Ağustos 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup maçları öncesi son eleme aşaması olan play-off turunun kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde seribaşı olarak katılacak. Eğer Galatasaray, Olimpija Ljubljana ile oynayacağı 3'üncü eleme turu eşleşmesini kaybederse, UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipler de belli olacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi elemelerindeki play-off turu kurasına çıkacak.
6 Ağustos 2023

Antalya'nın Serik ilçesinde tatil yapan dünyaca ünlü futbolcular ve bazı ünlülerin oynadığı futbol maçının kadrosu sosyal medyada paylaşıldı. Kadroda Kyle Walker, Antonio Rüdiger, Granit Xhaka, Hakan Çalhanoğlu, Uğurcan Çakır, İsmet Taşdemir, Serdar Özkan, Ali Şafak Öztürk, Nalet Bebe ve Ümit Erdim gibi isimler yer aldı. Bu durum sosyal medya kullanıcıları tarafından garipsendi ve çeşitli yorumlar alındı.
28 Haziran 2023

61'inci Türkiye Kupası'nın final maçı, Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir takımları arasında İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda gerçekleştirilecek. Maç, saat 20:45'te başlayacak ve ATV'den canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe, kupada en çok final kaybeden takım olurken, Medipol Başakşehir ise daha önceki iki finalinde de kupayı kazanamadı. Türkiye Kupası tarihinde en çok şampiyon olan takım ise 18 kez ile Galatasaray.
11 Haziran 2023

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. İlk maçta iki takım 0-0 berabere kalmıştı. Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi Ankaragücü veya Başakşehir olacak, bu iki takım arasındaki rövanş maçı bu akşam oynanacak ve ilk maçı Başakşehir 1-0 kazanmıştı.
25 Mayıs 2023

Engin Kehale, A Milli Takım'ın Çekya karşısındaki performansını ve teknik direktör Montella'nın gömülü savunmalara karşı yaşadığı zorlukları ele alıyor. İlk yarıda Çekya'nın daha net pozisyonlar bulduğunu ve Türkiye'nin üretken olamadığını belirtiyor. İkinci yarıda yapılan taktik değişikliklerle Barış Alper'in savunma arkasına kaçırılması, Çekya savunmasının dengesini bozdu ve Türkiye'yi öne geçirdi. Hakan Çalhanoğlu'nun kritik performansı da vurgulanıyor.
27 Haziran 2024

Güntekin Onay, Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı maçta, rakibin savunma hattının zayıflıklarına rağmen ikinci golü bulamadığını eleştirdi. Özellikle, çift sarı kartla oyundan atılan Olympiakos'un genç stoperi Ntoi'nin performansını örnek göstererek, Fenerbahçe'nin bu avantajı değerlendiremediğini vurguladı. Ayrıca, maçın 74. dakikasında yapılan üç radikal değişikliğin, takımın hücum gücünü zayıflattığını ve teknik direktör İsmail Kartal'ın bu kararlarının yanlış olduğunu belirtti.
19 Nisan 2024

Beşiktaş, futbolcusu Tayfur Bingöl'ün 2024-2025 sezonu sonuna kadar Eyüpspor'a kiralandığını duyurdu. Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 17 resmi maçta görev alan Bingöl, bir gol kaydetmişti. Beşiktaş, Bingöl'e yeni kulübünde başarılar diledi.
30 Temmuz 2024

Fenerbahçe, son maçında beklenen performansı sergileyemedi ve İsmail Kartal'ın oyuncu tercihleri eleştirildi. Fred'in yokluğu takımın hem savunma hem de hücum bölgesindeki performansını olumsuz etkiledi. İsmail Kartal'ın transfer dönemindeki kararları ve maç içindeki oyuncu değişiklikleri, takımın istikrarsızlığının ana sebepleri olarak görülüyor. Sosyal medyada Fenerbahçe'nin orta sahasının maça 'gelmediği' yönünde eleştiriler yapıldı.
28 Şubat 2024

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu, Beşiktaş ve Trabzonspor'un 2023 mali yılı için belirlenen ara mali hedefleri yerine getirdiğini tespit ederek bu kulüplere ceza vermedi. Ancak, Başakşehir'in 2023-24 sezonunda öngörülen nihai finansal hedefi kısmen aşması nedeniyle cezayla karşı karşıya kalabileceği açıklandı. Başakşehir, futbol kazanç kuralına uymaması durumunda UEFA müsabakalarından men edilme, oyuncu sayısının sınırlandırılması, yeni transferlerin kaydedilmesinin kısıtlanması veya para cezası gibi yaptırımlarla karşılaşabilir.
6 Eylül 2024

Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 yenerek Turkcell Süper Kupa'nın sahibi oldu. Maç Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı ve hakemliğini Atilla Karaoğlan yaptı. Beşiktaş'ın gollerini Ciro Immobile, Jonas Svensson, Rafa Silva ve Mustafa Erhan Hekimoğlu attı. Maç nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı.
3 Ağustos 2024

Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında ilk devrede tanınmayacak kadar kötü bir performans sergiledi. Maç boyunca takımın diri bir oyun sergileyemediği, savunmada problemler yaşadığı ve pozisyon üretiminde zorlandığı belirtildi. Maçın son dakikalarına Ankaragücü büyük bir avantajla girerken, Fenerbahçe'de saha içinde sonucu kabullenmiş oyuncu sayısının fazla olması dikkat çekti. Bu durum, maçın sonucunu büyük ölçüde etkiledi.
28 Şubat 2024

Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıktı. Biletler, GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olarak passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Derbide en ucuz bilet 700 lira olurken, en pahalı biletin fiyatı 17 bin 500 lira olarak belirlendi. Beşiktaş, deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alabileceğini duyurdu.
18 Ekim 2023

Fenerbahçe, dün oynanan haftanın kapanış maçlarından sonra liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertli takım, Bitexen Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti. Fenerbahçe'yi 10 puanla Galatasaray ve Çaykur Rizespor, 9 puanla Trabzonspor takip ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray dört, Rizespor ve Trabzonspor ise beş maç oynadı.
19 Eylül 2023

Trabzonspor, Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Başakşehir'i 1-0 yenerek yarı finale yükseldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, Trabzonspor ikinci yarıda Edin Visca'nın 57. dakikada attığı golle galibiyeti elde etti. Bordo mavililer, yarı finalde Galatasaray-Fatih Karagümrük eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Ayrıca, Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek kupadan elendiği bilgisi de verildi.
28 Şubat 2024

Türkiye, Gürcistan karşısında geride tamamlayabileceği bir maçta üç puanı almayı başardı. Savunma hattında oynayan Abdülkerim Bardakcı ve Samet Akaydın kritik dokunuşlarıyla galibiyette önemli rol oynadı. Teknik direktör Montella'nın taktiksel değişiklikleri ve Arda Güler'in skoru 2-1'e getiren golü, galibiyetin anahtar unsurları oldu. Türkiye, bir sonraki maçında Portekiz ile karşılaşacak ve geçiş oyunu oynaması bekleniyor.
19 Haziran 2024

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, sol kasığındaki zorlanma nedeniyle A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosundan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu, Kılıçsoy’un tedavisine kulübünde devam etmesinin uygun bulunduğunu açıkladı. UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup’ta Galler ile karşılaşacak olan milli takımda bu değişiklik yapıldı. Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu’nun Ümit Milli Takımı’nın aday kadrosuna dahil olduğu belirtildi.
4 Eylül 2024

Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, eski teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın kulüp üyeliğinden ihracı için dilekçe vereceğini duyurdu. Yılmaz, kötü sonuçlar alınmasının ardından Beşiktaş'tan istifa etmiş ve yerine Rıza Çalımbay getirilmişti. Yılmaz'ın görevi bıraktıktan sonra yaptığı bazı açıklamalar ve tavırlar, Akın'ın bu kararı almasına sebep olmuş. Beşiktaş Kulübü ise Yılmaz'ın iddialarını yalanlamıştı.
15 Kasım 2023

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK, Konyaspor ile karşılaştı. Normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona eren maçta, Gaziantep FK penaltı atışları sonucunda 7-6 galip gelerek çeyrek finale yükseldi. Gaziantep FK'nın golünü Mustafa Eskihellaç atarken, Konyaspor'un golünü Diouf kaydetti. Konyaspor'un bir penaltı atışını ise Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç kurtardı.
19 Ocak 2023
İşaretlediklerim