Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamayan Arda Güler için Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in ilgisi bulunuyor. Alman basınına göre, Borussia Dortmund, Arda Güler'i kiralamak için yaz transfer döneminde Real Madrid ile temasa geçmeyi planlıyor. Ayrıca, Bayer Leverkusen'i başarıya taşıyan Xabi Alonso'nun da Arda Güler'i kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Real Madrid'in de Arda'yı kiralamayı düşündüğü ifade ediliyor.
17 Şubat 2024

Real Madrid'in genç futbolcusu Arda Güler, takımının son maçında ilk 11'de sahaya çıktı. 28. dakikada attığı golle takımına katkı sağladı. Bu performansıyla Arda, takım içindeki yerini sağlamlaştırmış olabilir.
26 Nisan 2024

Real Madrid'de oynayan Arda Güler, bir YouTube yayınında kariyeri ve kişisel hayatı hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde herhangi bir kırgınlık yaşamadığını ve Ali Koç'un her zaman yanında olduğunu belirtti. Gol sevincinin, her şeyin Allah'tan geldiğine olan inancına dayandığını açıkladı. Ayrıca, 90'lar müziği ve Türkçe Pop müziğe olan ilgisini ve Şampiyonlar Ligi kupasını kazanma hayalini dile getirdi.
29 Nisan 2024

A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar B Ligi dördüncü grupta Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçlar için aday kadrosu açıklandı. Kadroda yer alan oyuncular, 2 Eylül’de Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde toplanacak ve ilk antrenmanlarını aynı gün yapacak. Teknik direktör Vincenzo Montella tarafından belirlenen kadroda, Altay Bayındır, Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler gibi isimler bulunuyor.
30 Ağustos 2024

Eski milli futbolcu ve şu an Eyüpspor Teknik Direktörü olan Arda Turan, İspanya'da oynadığı dönemde kaldığı evde büyük hasar vermekle suçlanıyor. Ev sahibi, Arda'nın ve beraberindekilerin evde ciddi hasarlar oluşturduğunu, özellikle mobilyalara ve ışık sistemine büyük zararlar verdiğini iddia ediyor. Arda Turan daha önce İspanya'da vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanmış ve para cezasına çarptırılmıştı. Şimdi ise 230 bin avroluk hasar tazminatı davasıyla karşı karşıya.
15 Nisan 2024

Real Madrid ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen 18 yaşındaki Arda Güler, Golden Boy ödülünde finale kaldı. Golden Boy, Avrupa'daki genç oyunculara verilen bir ödül olup, 2003'te İtalyan spor gazetesi Tuttosport tarafından başlatıldı. Üst düzey futbol oynayan 21 yaş altı sporcuların aday gösterildiği bu ödül için finale kalan 25 kişilik liste yayınlandı ve Güler bu listede yer alıyor.
13 Ekim 2023

Ercan Taner, futbol maçlarının artık oyun zevkinden çok kurallar ve sistem tartışmalarıyla gündemde olduğunu belirtiyor. Galatasaray'ın Sparta Prag'a yenilerek Avrupa'dan elenmesi ve Antalyaspor karşısında zorlanması, takımın performansında dikkat çekici düşüşlere işaret ediyor. Muslera'nın hataları ve Kerem Aktürkoğlu'nun penaltı kaçırması gibi bireysel hataların takımı olumsuz etkilediğini vurguluyor. Ayrıca, Galatasaray'ın bir hafta içindeki performans düşüklüğünün nedenlerinin teknik direktör Okan Buruk tarafından bilineceğini ifade ediyor.
27 Şubat 2024

Galatasaray, Arjantinli golcü futbolcusu Mauro Icardi'nin sağ arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildiğini duyurdu. Icardi, Adana Demirspor ile oynanan maçın 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Yapılan kontroller sonucunda sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain tespit edilen Icardi'nin tedavisine başlandığı belirtildi.
1 Eylül 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü olarak İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella'nın atandığını duyurdu. Montella ile üç yıllık bir sözleşme imzalandı. Montella'nın kariyerinde Roma, Catania, Fiorentina, Sampdoria, Milan, Sevilla ve Adana Demirspor gibi takımlarda teknik direktör olarak görev yaptığı belirtildi. Bu, Montella'nın bir milli takımın başında ilk görevi olacak.
21 Eylül 2023

Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu Adıyaman'da enkaz altından 113 saat sonra kurtarılan Mesut isimli yurttaş, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler ile telefonda görüştü. Mesut, enkazdan çıkarıldıktan sonra Arda Güler'e olan hayranlığını dile getirmiş ve Fenerbahçe'nin başarısı için ona destek olmuştu. Arda Güler, Mesut'a videolu mesaj gönderdikten sonra görüntülü arama yaparak konuştu ve onu Fenerbahçe tesislerine davet etti.
11 Şubat 2023

Real Madrid futbol takımının oyuncusu Arda Güler, takım arkadaşlarını evinde ağırlayarak mangal partisi verdi. Partide Brahim Diaz ve Federico Valverde gibi isimler yer aldı. Etkinlikte mangal yapmanın yanı sıra masa tenisi ve çeşitli oyunlar oynandı. Günün sonunda Arda'nın isteği üzerine grup halay çekti.
22 Nisan 2024

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler, Real Madrid'e transfer oldu. Güler, futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı ve 2019 yılında Fenerbahçe altyapısına geçti. Eski antrenörü İsmail Erel, Güler'in Fenerbahçe tarafından tesadüfen keşfedildiğini belirtti. Fenerbahçe'nin scout ekibinin başka bir oyuncuyu izlemek için gittiği bir maçta Güler'in performansını fark ederek raporladığı ifade edildi.
8 Temmuz 2023

Prof. Dr. Çağatay Güler, Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının ABD'ye ekonomi sınıfında 13 saatlik uçuş yapmasının fiziksel ve zihinsel sağlıklarını olumsuz etkileyebileceğini belirtti. Güler, uzun süre ekonomi sınıfında uçmanın derin ven trombozu, kas sertliği, dehidrasyon ve jet lag gibi sorunlara yol açabileceğini vurguladı. Ayrıca, bu koşulların sporcuların performansını düşürebileceğini ve takım dinamiklerini olumsuz etkileyebileceğini ifade etti.
26 Mayıs 2024

Türkiye'deki deprem felaketinden 113 saat sonra kurtarılan Mesut isimli bir kişi, sedyede yatarken Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'e sevgilerini iletti ve teknik direktör Jorge Jesus'a daha fazla oynatılması yönünde mesaj gönderdi. Arama kurtarma uzmanının aracılığıyla iletilen bu mesajın ardından Arda Güler, Mesut'a bir video ile yanıt vererek onun mücadelesinin umut verici olduğunu ve onu sevdiklerini ifade etti.
10 Şubat 2023

Real Madrid oyuncusu Arda Güler, Real Sociedad karşısında ilk 11'de başladığı maçta golünü attı ve maçın oyuncusu seçildi. Arda, daha önce sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmış ve yönetimle sorunlar yaşamıştı. Ancak bu maçta gösterdiği performansla takımına galibiyeti getirdi ve kariyerindeki ikinci La Liga golünü kaydetti.
27 Nisan 2024

Uğur Meleke, Türkiye Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki performansını değerlendirerek, takımın kadro istikrarı konusunda geç kaldığını vurguladı. Meleke, diğer takımların büyük ölçüde aynı 11 ile sahaya çıktığını, ancak Türkiye'nin ikinci maçta dört değişiklik yaptığını belirtti. Bu değişikliklerin birinin sakatlık, birinin yorgunluk ve ikisinin ise teknik direktör tercihi olduğunu ifade etti. Meleke, büyük turnuvalarda istikrarın önemine dikkat çekti.
23 Haziran 2024

Engin Kehale, A Milli Takım'ın Çekya karşısındaki performansını ve teknik direktör Montella'nın gömülü savunmalara karşı yaşadığı zorlukları ele alıyor. İlk yarıda Çekya'nın daha net pozisyonlar bulduğunu ve Türkiye'nin üretken olamadığını belirtiyor. İkinci yarıda yapılan taktik değişikliklerle Barış Alper'in savunma arkasına kaçırılması, Çekya savunmasının dengesini bozdu ve Türkiye'yi öne geçirdi. Hakan Çalhanoğlu'nun kritik performansı da vurgulanıyor.
27 Haziran 2024

Real Madrid forması giyen 19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler, France Football tarafından verilen Kopa Trophy ödülü için aday gösterildi. Bu ödül, yılın 21 yaş altı en iyi genç oyuncusuna veriliyor. Arda Güler, aday gösterilen 10 futbolcu arasında yer aldı. İspanyol basını, Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'nin Arda Güler'in ilk 11'deki yerinin hala garanti olmadığını belirtti.
5 Eylül 2024

A Milli Futbol Takımı oyuncusu Arda Güler, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) veda etmesi hakkında üzüntüsünü dile getirdi. Türkiye, Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvadan elendi. Güler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, takım olarak daha ileri gitmeyi çok istediklerini ve halkın desteği için teşekkür ettiklerini belirtti. EURO 2024'te yarı final takvimi de netleşti.
7 Temmuz 2024

Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, Hatay Antakya'da yıkılan bir apartmanın enkazından 128 saat sonra kurtarılan ve tedavisi Adana'da devam eden 13 yaşındaki Arda Can Övün'ü hastanede ziyaret etti. Souza, Arda'ya imzalı formasını hediye ederek onu Türk halkının kahramanı olarak nitelendirdi. Ayrıca, Adana Beşiktaşlı İşadamları Derneği Başkanı Sitemkar Bolsoy, Arda'nın Beşiktaş Koleji'nde eğitim göreceğini ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bizzat takibini yapacağını belirtti.
13 Şubat 2023
İşaretlediklerim