Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında Galler ile 1-1 berabere kalarak grubu lider olarak tamamladı. Bu sonuçla Türkiye, büyük bir futbol turnuvasına tarihinde ilk kez grup lideri olarak katılma başarısını gösterdi. Galler karşısında Türkiye'nin golünü Yusuf Yazıcı penaltıdan atarken, Galler'in golü Nico Williams'tan geldi. Grubun diğer maçında Hırvatistan, Ermenistan'ı yenerek EURO 2024'e katılacak diğer takım oldu.
22 Kasım 2023

Kütahya'da bir simit fırını, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselmesini kutlamak için simit dağıttı. Fırın işletmecisi Emrah Yeşil ve çalışanları, yarı finalde İtalya'yı 3-2 yenerek finalde Sırbistan'ın rakibi olan milli takımın başarısını bu şekilde kutladı. Fırında, oyunculardan Melissa Vargas'ın posteri asıldı ve yüzlerce kişiye simit ikramında bulunuldu.
2 Eylül 2023

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen 2023 FIVB Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Bu başarı, takımın organizasyon tarihindeki ilk şampiyonluğu olarak kayıtlara geçti. Maçın ardından teknik direktör Daniele Santarelli ve oyuncular zaferi dans ederek kutladı. Takım kaptanı Eda Erdem Dündar kupayı kaldırdı ve milli oyuncular seyircilerle kutlama fotoğrafları çektirdi. Melisa Vargas, turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirken, Zehra Güneş ve Gizem Örge de rüya takımda yer aldı.
17 Temmuz 2023

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'yı 3-1 mağlup ederek 2024 Paris Olimpiyatları'na katılmayı garantiledi. Bu sonuçla takım, önemli bir başarıya imza attı.
23 Eylül 2023

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı finalinde İsveç'i 105-84 mağlup ederek finale yükseldi. Finalde Türkiye, 20 Ağustos Pazar günü Hırvatistan'la karşılaşacak. Diğer yarı final maçında Hırvatistan, Ukrayna'yı 85-70 mağlup etti. Final maçı, Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak.
18 Ağustos 2023

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Taksim Meydanı'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası final maçını yayınlamasına izin vermedi. İBB'nin maçı yedi meydanda yayınlamak için başvurduğu, bunlardan altısının (Çekmeköy, Bağcılar, Sultangazi, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Pendik) onaylandığı belirtildi. Taksim Meydanı'na izin verilmemesinin gerekçesi olarak, meydanın 2012 yılından bu yana toplantı ve etkinlik alanı olarak kullanılmadığı belirtildi.
3 Eylül 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan'ı deplasmanda 2-1 yendi. Ermenistan, maçın 10. dakikasında Ozan Kabak'ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Türkiye, 35. dakikada Orkun Kökçü'nün golüyle beraberliği sağladı ve 64. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle öne geçerek maçı kazandı. Türkiye, gruptaki bir sonraki maçını salı günü Hırvatistan ile oynayacak.
25 Mart 2023

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nin ilk haftası yarın başlayacak ve toplamda 23 karşılaşma oynanacak. Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvanın finallerine katılacak takımlar bu eleme turu sonucunda belirlenecek. Türkiye, D Grubu'nda ilk maçını 25 Mart Cumartesi günü Ermenistan'a karşı oynayacak. İlk hafta maçları arasında İtalya ile İngiltere arasındaki mücadele de yer alıyor.
22 Mart 2023

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Ligi finalinde Mersin Yenişehir Belediyesi'ni 99-69 mağlup ederek tarihindeki ilk Avrupa Ligi şampiyonluğunu elde etti. Maçın ardından düzenlenen törende MVP seçilen Breanna Stewart'a madalya verildi ve Fenerbahçe takım kaptanı Olcay Çakır Turgut, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel'den şampiyonluk kupasını aldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, takımı kutladı ve Mersin ekibine ikincilik madalyası takdim edildi.
16 Nisan 2023

Antalya Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası final rövanş maçında İspanyol takımı Atletico Guardes'i 33-20 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Avrupa hentbolunun kulüp düzeyindeki üçüncü büyük organizasyonunun final maçı Antalya Spor Salonu'nda gerçekleşti. Konyaaltı Belediyespor, maçın ilk yarısını da 16-7 önde tamamlamıştı. Şampiyonluk sonrası düzenlenen törenle takıma kupa ve madalyaları takdim edildi.
8 Mayıs 2023

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda Türkiye'nin attığı iki golle maç 2-1 sonuçlandı. Maçın bitiş düdüğüyle büyük bir coşku yaşayan milli takım, hep birlikte 'Türkiye' tezahüratları yaptı.
9 Eylül 2023
İşaretlediklerim