Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör İsmail Kartal'la bir yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu. Kartal, Fenerbahçe'de üçüncü kez teknik direktörlük görevine getirildi. Daha önce 2014-2015 ve 2021-2022 sezonlarında da Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapmış olan Kartal, ayrıca Fenerbahçe'de Joachim Löw, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ın yardımcılıklarını da üstlenmişti.
28 Haziran 2023

Eski Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Denizbank İstanbul Levent Büyükdere Şubesi eski müdürü Seçil Erzan'ın yürüttüğü dolandırıcılık olayında 3-3,5 milyon dolar kaybetti. Erzan, yüksek kar vaadiyle birçok kişiyi dolandırdı ve şu anda altı işbirlikçisiyle birlikte tutuklu yargılanıyor. Terim'in avukatı Tufan Karatş, müvekkilinin Erzan'a fon adı altında para vermediğini, tüm yatırımların banka hesapları üzerinden yapıldığını ve hesapta olması gereken paranın kayıp olduğunu belirtti. Terim'in ismi ve ilişkileri, dolandırıcılık olayında ön plana çıkarılmış ve mağdurlara 'Fatih Terim fonu' adı altında pazarlanmış.
1 Aralık 2023

Burdur Devlet Hastanesi'nde 25 Mayıs'ta diyaliz tedavisi alan 33 hasta rahatsızlanmış ve Mustafa Demir hayatını kaybetmişti. Diyaliz Merkezi önlem amacıyla kapatılmış ve adli soruşturma başlatılmıştı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, tedavi altına alınan hastalardan 87 yaşındaki Saniye Aksöz'ün de hayatını kaybettiği belirtildi. Hastalardan ikisinin Antalya'da, birinin de Afyonkarahisar'da entübe halde tedavileri devam ederken, 12 kişi taburcu edildi.
29 Mayıs 2024

Fenerbahçe, Süper Lig'de Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor taraftarları sahaya indi ve Fenerbahçeli futbolculara ve teknik ekibe saldırdı. Teknik Direktör İsmail Kartal, yaşananları eleştirerek, sporun dostluk ve arkadaşlık olduğunu vurguladı ve yaşanan şiddet olaylarını kınadı. Kartal ve teknik ekibin fiziksel zarar gördüğü, oğlunun da yaralandığı belirtildi.
17 Mart 2024

Çok sayıda dizi, film ve reklamın görüntü yönetmenliğini üstlenen İlker Berke, 55 yaşında hayatını kaybetti. Berke'nin ölüm sebebi açıklanmadı. Hacettepe Üniversitesi’nde iktisat okurken fotoğraf, video ve sinema sanatıyla ilgilenmeye başlayan Berke, 150’den fazla reklam filminde kamera asistanı olarak çalıştı. 'Fasülye', 'Mayıs Sıkıntısı' ve 'Gönül Yarası' gibi yapımların görüntü yönetmenliğini üstlendi.
24 Eylül 2023

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbide yaşanan arbede nedeniyle Fenerbahçe'ye çeşitli cezalar verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün hak mahrumiyeti ve 780 bin TL para cezası verildi. Oyunculardan Mert Hakan Yandaş beş maç, İrfan Can Eğribayat üç maç ve Jayden Oosterwolde bir maç men cezası aldı. Ayrıntılar henüz tam olarak açıklanmadı.
23 Mayıs 2024

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan arbede nedeniyle Fenerbahçe'ye çeşitli cezalar verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün hak mahrumiyeti ve 780 bin TL para cezası verildi. Oyunculardan Mert Hakan Yandaş beş maç, İrfan Can Eğribayat üç maç ve Jayden Oosterwolde bir maç men cezası aldı. Ayrıntılar daha sonra açıklanacak.
23 Mayıs 2024

Uzun yıllar boyunca gazetecilik yapan ve Posta Gazetesi'nin baş yazarı olan Rauf Tamer, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 86 yaşındaki Tamer, 64 yıldır gazetecilik yapıyordu ve gündemdeki konuları Posta Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendiriyordu. Tamer, kariyeri boyunca Cumhuriyet, Ekspres, Tasvir, Yeni İstanbul, Tercüman, Hürriyet, Sabah ve Star gibi pek çok gazetede görev yapmıştı.
20 Ekim 2023

Türk Tabipleri Birliği (TTB), aynı gün içinde üç genç doktorun yaşamına son verdiğini duyurdu. TTB, ekonomik kriz, güvencesizlik, yoğun ve güvensiz çalışma koşulları, idare baskısı ve sağlıkta şiddet gibi nedenlere dikkat çekti. Kaybedilen doktorlar arasında Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği'nde asistan hekim olarak görev yapan Dr. Rümeysa Keleş ve Adıyaman Toplum Sağlığı Merkezi'nde pratisyen hekim olarak görev yapan Dr. Eren Özkara bulunuyor.
28 Eylül 2023

Televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken rahatsızlanarak geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uca'nın tedavisi yoğun bakımda devam ederken, menajeri Kübra Kalem Baykara tarafından acil ameliyata alındığı ve komplikasyonlar sonucu entübe edildiği duyurulmuştu. Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlenecek ve cenazesi Ankara Kocatepe Camii'nden kaldırılarak Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.
17 Kasım 2023

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut ilçe başkan adayı Faruk Özdemir, ilçe kongresi sırasında kalp krizi geçirdi. İlk müdahale kongre alanında yapıldıktan sonra özel bir hastaneye kaldırılan Özdemir, burada hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özdemir için başsağlığı dileklerini iletti.
6 Ağustos 2023

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal'ın imza töreninde yaptığı açıklamada, genç yıldız Arda Güler'in yeni sezonda Fenerbahçe'de kalmayacağını belirtti. Koç, transfer sürecinin detaylarını kamuoyu ile paylaşma borcu olduğunu ifade etti ve Arda'nın Fenerbahçe'de kalmak istemediğini, bu yüzden takımda yer almayacağını söyledi. Arda Güler'in İspanya'nın Real Madrid ve Barcelona gibi büyük kulüplerinin ilgisini çektiği ve Real Madrid'i tercih ettiği iddia edilmişti.
5 Temmuz 2023

Demokratik Sol Parti'nin (DSP) genel başkan yardımcılarından Ahmet Murat Özbilge, 63 yaşında İstanbul'da bir alışveriş merkezinde ailesiyle alışveriş yaptıktan sonra aracında yarı baygın halde bulundu ve kilitli aracın içinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kalp krizi geçirdiği düşünülen Özbilge için otopsi işlemleri başlatıldı. Özbilge, DSP içinde çeşitli görevlerde bulunmuş ve son olarak 2019 yerel seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu.
11 Nisan 2023

Süper Lig takımlarından Hatayspor'un Ganalı oyuncusu Christian Atsu, Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu yıkılan bir binanın enkazı altında kalarak hayatını kaybetti. Oyuncunun menajeri Nana Sechere, Atsu'nun vefat haberini duyurdu. Hatayspor Kulübü de Atsu'nun cenazesinin Gana'ya gönderildiğini ve futbolcunun unutulmayacağını belirten bir açıklama yaptı.
18 Şubat 2023

Fenerbahçe basketbol takımında beş yıl forma giyen Gigi Datome için veda töreni düzenlendi. Datome, törende duygusal bir konuşma yaptı ve Fenerbahçe'yi çok sevdiğini, burada sadece oyuncu olmadıklarını, dünyanın en güzel takımı olduklarını belirtti. Datome'nin konuşması sırasında bazı taraftarlar gözyaşlarını tutamadı.
6 Ekim 2023

Fenerbahçe, 100 yılı aşkın futbol tarihinde beşinci kez Avrupa'da yarı final şansını yakaladığı bir maça çıktı. İsmail Kartal, en iyi kadrosuyla sahaya çıktı ancak takımın önemli oyuncularından Fred'in performansı beklenen seviyede değildi. Maç sırasında hakem kararları ve VAR incelemeleri tartışma konusu oldu. Olympiakos'un sistemli oyunu karşısında Fenerbahçe, maçı kaybederek yarı final şansını yitirdi.
19 Nisan 2024

Yeşilçam'ın tanınmış oyuncularından Bahar Öztan, 61 yaşında kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Öztan, kanseri üç kez yenmesine rağmen geçen yıl hastalığa yeniden yakalanmıştı. Vefatının ardından cenazesi, İstanbul Üsküdar'daki Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek. Öztan, hastalığıyla ilgili son durumu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmış ve yakında ameliyat olacağını duyurmuştu.
21 Mart 2024

Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, sabah yürüyüşünden döndükten sonra evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 63 yaşında vefat etti. Çok sayıda albüme imza atan ve sinema filmlerinde de rol alan Çaçan'ın cenaze töreni detayları müzisyen Ferman Toprak tarafından duyuruldu. Çaçan, 1960 yılında Ağrı'da doğmuş ve 1978'de TRT Erzurum Radyosunun düzenlediği yarışmayı kazanarak müzik dünyasına adım atmıştı.
12 Ocak 2023

Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşma sonucunda görevine son verdiğini açıkladı. Kulüp, 6 Şubat'taki deprem felaketinden sonra Demirel'in takım ve şehir için gösterdiği çabaları övdü ve ona gelecek kariyerinde başarılar diledi. Ayrıca, Demirel'in şehir ve kulüp için değerli bir figür olarak anılmaya devam edeceği belirtildi.
3 Mayıs 2024

Fenerbahçe, savunma oyuncusu Serdar Aziz’in transfer görüşmeleri için kamptan ayrıldığını duyurdu. Avusturya’nın Bad Waltersdorf kasabasında yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Serdar Aziz’e teknik direktör Jose Mourinho ile görüşerek izin verdi. 33 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni sezon planlamasında yer almayacağı belirtildi.
8 Temmuz 2024
İşaretlediklerim