Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş için kullandığı 'Selo' ifadesine, Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş tepki gösterdi. Başak Demirtaş, Erdoğan'ın sözlerinin sadece Selahattin Demirtaş'a değil, kendilerine oy veren herkese yönelik bir hakaret olduğunu ifade etti ve halkın 14 Mayıs'ta sandıkta güçlü bir cevap vereceğine inandığını belirtti. Selahattin Demirtaş da Erdoğan'ın sözlerine Twitter üzerinden yanıt vererek, seçmenlere seslendi.
19 Nisan 2023

HDP'nin tutuklu eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, AKP'nin önde gelen isimlerinden Bülent Arınç'ın, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası cumhurbaşkanlığı seçiminin ertelenmesi önerisine tepki gösterdi. Demirtaş, Arınç'ı bu öneri yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifa etmesi tavsiyesinde bulunmaya çağırdı. Anayasa'nın 78. maddesi sadece savaş durumunda seçimlerin ertelenebileceğini belirtiyor, bu nedenle Arınç'ın önerisi yoğun eleştirilere maruz kaldı.
17 Şubat 2023

45 yaşındaki Tafari Campbell, eski ABD başkanı Barack Obama'nın özel şefi olarak biliniyor. Campbell, Massachusetts eyaletindeki Martha's Vineyard tatil beldesinde bir gölette kayboldu ve cesedi pazartesi günü bulundu. Olayın detayları hala yetkililer tarafından araştırılıyor. Campbell, Obama'nın başkanlığı bırakmasının ardından aile için çalışmaya başlamıştı.
25 Temmuz 2023
İşaretlediklerim