Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlıklarla mücadele eden Arda Güler'in iyileşme sürecinin son aşamasında olduğunu ve yakın zamanda yoğun antrenmanlara başlayacağını açıkladı. Güler'in yıl sonu veya ocak başındaki maçlara hazır olmasını beklediğini ifade etti. Ayrıca, takımda Jude Bellingham, Vinicius, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi diğer sakat futbolcuların da olduğunu hatırlattı. Arda Güler, Real Madrid'e katıldıktan sonra peş peşe yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz resmi bir maçta forma giyemedi.
8 Aralık 2023

Real Madrid'de oynayan milli futbolcu Arda Güler, ameliyat olacak. Teknik direktör Carlo Ancelotti, futbolcunun kısa sürede sahalara döneceğini belirtti. Ancelotti, Arda Güler'in tedavi sürecinin beklenenden kısa olacağını vurguladı. İspanya basınına göre, Arda Güler'in tedavisi altı hafta daha sürecek.
11 Ağustos 2023

Real Madrid ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen 18 yaşındaki Arda Güler, Golden Boy ödülünde finale kaldı. Golden Boy, Avrupa'daki genç oyunculara verilen bir ödül olup, 2003'te İtalyan spor gazetesi Tuttosport tarafından başlatıldı. Üst düzey futbol oynayan 21 yaş altı sporcuların aday gösterildiği bu ödül için finale kalan 25 kişilik liste yayınlandı ve Güler bu listede yer alıyor.
13 Ekim 2023

Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncusu Arda Güler, prestijli Golden Boy ödülüne aday gösterildi. Golden Boy ödülü, Avrupa'daki 21 yaş altı genç futbolculara verilen ve 2003 yılında Tuttosport tarafından başlatılan bir ödüldür. Arda Güler, aynı zamanda Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yer almakta ve UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Galler karşısında Türkiye adına gol atan isimlerden biri olmuştur.
20 Haziran 2023

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Braga'ya karşı oynanan maç sonrası Arda Güler'in oynamamasının sebebini açıkladı. Ancelotti, Arda'nın iki önemli sakatlıktan çıktığını ve henüz yüzde 100 hazır olmadığını, tam hazır olduğunda oynayacağını ifade etti. İspanyol basını ise, Real Madrid'in maçta 3-0 önde olmasına ve beş oyuncu değişikliği hakkı bulunmasına rağmen Arda'ya şans verilmemesini eleştirdi.
9 Kasım 2023

Son olarak Japonya’nın Vissel Kobe takımında oynayan İspanyol futbolcu Andres Iniesta, 39 yaşında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Emirates Club’a transfer oldu. Iniesta, Barcelona formasıyla dokuz lig ve dört Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadıktan sonra 2018 yılında Vissel Kobe ile anlaşmış ve 2021’de iki yıllık sözleşme yenilemişti. 39 yaşındaki yıldız futbolcu, kariyerinde İspanya ile dört Dünya Kupası’na katılmış ve FIFA 2010 Güney Afrika’da kupayı kaldırmıştı.
10 Ağustos 2023

Brezilyalı futbolcu Neymar, Dünya Kupası elemelerinde Bolivya'ya karşı oynanan ve 5-1 kazanılan maçta iki gol atarak milli takım kariyerinde 78. golüne ulaştı. Bu sayede Neymar, efsane futbolcu Pele'nin 'Brezilya milli takımında en çok gol atan oyuncu' rekorunu geçmiş oldu. Pele'nin milli takımda 77 golü bulunuyordu.
9 Eylül 2023

Suudi Arabistan'da düzenlenen Riyad Sezon Kupası'nda Cristiano Ronaldo'nun sakatlık nedeniyle oynamadığı maçta Al-Nassr, Lionel Messi'nin 83. dakikada oyuna girdiği Inter Miami'yi 6-0 mağlup etti. Al-Nassr, maçın ilk 12 dakikasında üç gol atarak baskılı bir başlangıç yaptı ve Talisca'nın 'hat-trick' yapmasıyla galibiyeti perçinledi. Turnuvanın son maçında Al-Nassr, Al-Hilal ile karşılaşacak.
2 Şubat 2024

Paris-Saint-Germain'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe, sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Real Madrid'e transfer olmaya karar verdi. PSG'nin Mbappe'ye yıllık 100 milyon avro değerinde dört yıllık bir sözleşme teklif ettiği halde, Mbappe'nin tercihi İspanyol devi Real Madrid oldu. Mbappe, PSG forması altında toplam 288 maçta 241 gol ve 105 asistlik performans sergiledi.
3 Şubat 2024

Fransız futbolcu Kylian Mbappe'nin, Paris St. Germain ile sözleşmesinin bu sezon sonunda bitmesiyle Real Madrid'e transfer olacağı iddia edildi. Le Parisien ve ESPN'in haberlerine göre, Fransa milli takımının kaptanı olan Mbappe, önümüzdeki hafta Real Madrid ile ön sözleşme imzalayabilir. Daha önce, Mbappe'nin PSG ile olan sözleşmesini yenilemeyeceğini ve bedelsiz olarak başka bir kulübe geçebileceğini duyurmuştu.
4 Şubat 2024

Şilili ünlü futbolcu Arturo Vidal, altyapısından yetiştiği ve yeni sözleşme imzaladığı Colo-Colo takımına Santiago'daki Monumental Stadı'nda düzenlenen bir törenle döndü. Tören sırasında Vidal, helikopterle stada gelip, elinde kılıçla at üzerinde taraftarları selamladı. Kariyerinde birçok Avrupa kulübünde forma giymiş ve başarılar elde etmiş olan Vidal, son olarak Brezilya'nın Athletico Paranaense takımında oynamıştı.
2 Şubat 2024
İşaretlediklerim