Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Crocus City Holl alışveriş ve eğlence merkezinde en az üç kamuflajlı kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Saldırının Crocus City Holl içerisindeki bir konser salonunda gerçekleştiği kaydedildi.
22 Mart 2024

İtalya'nın Viterbo kentinde, bir inşaat alanında bulunan İkinci Dünya Savaşı dönemine ait 2 tonluk İngiliz yapımı bombanın etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı bir tahliye operasyonu gerçekleştirildi. Toplam 36 bin kişi, bombanın bulunduğu bölgeden tahliye edildi. İtalyan ordusunun bomba imha ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sabah saatlerinde başladı ve bomba, güvenli bir şekilde nakledilerek daha sonra imha edilmek üzere bir askeri tesise götürüleceği bildirildi.
7 Mayıs 2024

ABD'nin Kansas City şehrinde, Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması olan Super Bowl sırasında silah sesleri duyuldu. Olay, kutlamaya katılan binlerce kişinin panikle dağılmasına neden oldu. Polis, olayla ilgili olduğu düşünülen iki kişiyi gözaltına alarak soruşturma başlattı. Kutlamaya katılan bazı kişilerin yaralandığı bildirildi.
15 Şubat 2024
İşaretlediklerim