Keanu Reeves ve Alex Winter, Samuel Beckett'in ünlü oyunu 'Godot'yu Beklerken' adlı tiyatro oyununda rol alacak. İngiliz yönetmen Jamie Lloyd'un yöneteceği oyun, 2025 sonbaharında New York'ta sahnelenecek. Lloyd, bu projede Reeves ve Winter ile çalışacak olmaktan büyük onur duyduğunu belirtti. Oyun, Godot adında kim olduğu bilinmeyen birini beklerken yaşamanın anlamını sorgulayan iki karakterin hikayesini anlatıyor.
2 Ağustos 2024

ABD’de Ulusal Basketbol Birliği (NBA), ligin yayın hakları için 76 milyar dolara 11 yıllık bir anlaşma yaptı. Bu anlaşma, NBA tarihinde uzunluğu ve tutarı bakımından bir rekor niteliğinde. 2025-2026 sezonundan itibaren geçerli olacak anlaşmanın tarafları NBA, Disney, Amazon ve NBC. Anlaşmanın, NBA oyuncu maaşlarını artırması ve izleyicilerin maçlara erişim kanallarını değiştirmesi bekleniyor.
12 Temmuz 2024

Robert Downey Jr.'nin Marvel'ın yeni filmi 'Avengers: Doomsday'de kötü karakter Dr. Doom'u canlandıracağı açıklandı. Aktörün bu rol için en az 80 milyon dolar alması bekleniyor. Downey Jr., Marvel evreninde en çok kazanan oyuncu olarak biliniyor ve daha önceki on filmden 500-600 milyon dolar civarında gelir elde etti. Film, 1 Mayıs 2026'da vizyona girecek.
1 Ağustos 2024
İşaretlediklerim