Hatay'ın Altınözü ilçesinde Hüseyin B, kendisinden ayrılmak isteyen eşi Rakkuş B. ile konuşmak için kayınpederinin evine gitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin B, yanında getirdiği pompalı tüfekle kayınpederi İyed B'ye ve eşi Rakkuş B'ye ateş açtı. İyed B olay yerinde hayatını kaybederken, Rakkuş B ağır yaralandı. Hüseyin B olayın ardından kaçtı ve yakalanması için çalışma başlatıldı.
22 Ağustos 2023

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, asansör tamiri ve gürültü nedeniyle çıkan tartışma sonucu 59 yaşındaki Hüseyin A. isimli şahıs, komşusu 49 yaşındaki Uğur Şahan ve 15 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Şahan'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Saldırıda Uğur Şahan'ın eşi ve apartman yöneticisi de yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Hüseyin A. olay sonrasında polis tarafından yakalandı.
25 Kasım 2023

Eskişehir'de yaşlı bakım teknikeri 25 yaşındaki Tuğçe Can, işe gitmek üzere evden çıktığı sırada apartman içerisinde bıçaklı saldırıya uğradı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırının şüphelisi ve Can'ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Onur K., polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Onur K.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor ve Tuğçe Can'ın cesedi otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.
12 Ocak 2023

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde Zübeyir Y., eski kız arkadaşı Melike A.'yı tabancayla vurarak öldürdü ve daha sonra kaçarak bir üzüm bağında kendini vurarak intihar etti. Melike A., sağlık memuru olarak çalışıyordu ve olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Zübeyir Y.'nin cesedi, polis tarafından olay yerine yakın bir üzüm bağında bulundu. Melike A.'nın, geçmişte üç kadını öldüren ve ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan Necati A.'nın kızı olduğu belirtildi.
19 Ocak 2024

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan emekli uzman çavuş Nevzat A., tartıştığı eşi Züleyha A. ve çocukları Oğulcan A. ve Nurseda A.'ya silahla ateş etti. Oğulcan A. olay yerinde hayatını kaybetti, Züleyha A. ve Nurseda A. ağır yaralandı. Nevzat A. ise aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
23 Ekim 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, bir tartışma sonucu eşi tarafından bıçaklanan Leyla K. hayatını kaybetti. Olayı gören diğer sürücüler, saldırganı etkisiz hale getirip polise teslim etti. Leyla K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan H.K. polis tarafından gözaltına alındı.
31 Ağustos 2023

İstanbul Bağcılar'da, Barbaros Tüzün isimli şahıs, eski kız arkadaşı Filiz Çilingir ve onun 14 yaşındaki kızı Selin Akçay'ı silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından polis ekipleri, şüphelinin bulunduğu daireye girdiklerinde Tüzün'ü başından vurulmuş halde buldu ve olay yerinde intihar ettiği anlaşıldı. Tüzün'ün, olaydan sonra kız kardeşini kaybeden İlayda Akçay'a, annesi ve kız kardeşini öldürdüğünü belirten bir sesli mesaj gönderdiği bildirildi.
7 Kasım 2023

İzmir'in Buca ilçesinde, iki grup arasında çıkan ve henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 17 yaşındaki İbrahim Akgül, aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheliler M.A. ve A.E polis tarafından gözaltına alındı.
17 Mayıs 2023

Manisa'nın Salihli ilçesinde, bir apartmanın asansöründe Devrim Güler (48) ve kızı Doğa Etyemez (18) boğularak öldürülmüş halde bulundu. Olayı fark eden bir apartman sakini durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan ön incelemede, anne ve kızın vücutlarında ateşli silah veya kesici alet izine rastlanmadı ve boğularak öldürüldükleri belirlendi. Cinayet zanlısı olarak belirlenen ve çiftçilik yapan komşu A.Y., Ankara'da polis tarafından gözaltına alındı.
19 Kasım 2023

Hatay'ın Antakya ilçesinde uyuşturucu kullandığı iddia edilen K.A. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki kız kardeşiyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu araya giren annesi S.Ü.'yü bıçaklayarak öldüren K.A., gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2 Ocak 2023

Nevşehir'de Oğuzhan Ş., boşandığı eski eşinin ailesiyle tartıştıktan sonra onları yaraladı. Olay sırasında dairenin penceresinden düşen Oğuzhan Ş. hayatını kaybetti. Yaralanan eski eşinin anne ve babası hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
27 Eylül 2023

İstanbul Kadıköy'de sokak müzisyeni Cihan Aymaz, Mehmet Caymaz adlı bir kişi tarafından istediği türküyü çalmadığı gerekçesiyle bıçaklanarak öldürüldü. Kavga, Aymaz'ın istek üzerine türküyü çalmayı reddetmesi sonucu çıktı ve Caymaz, Aymaz'ı göğsünden bıçakladı. Yaralanan Aymaz denize düşerken, saldırgan da peşinden atladı. Aymaz hastanede hayatını kaybederken, Caymaz sahil güvenlik tarafından gözaltına alındı.
3 Mayıs 2023

Ankara'nın Sincan ilçesinde, gürültü sebebiyle çıkan tartışmada 72 yaşındaki T.Ü isimli şahıs, komşusu olan aynı aileden B.T. (71), H.T. (41), S.T. (40), M.T. (13) ve C.T'yi (11) tüfekle vurarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, dört kişinin olay yerinde, bir kişinin ise hastanede hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli T.Ü, olayda kullandığı tüfekle birlikte yakalandı.
23 Kasım 2023

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde polis memuru İlker Tarık Ü., eşi Nesrin Ü. ve kızı Ayşegül O.'yu silahla vurarak öldürdü ve annesini yaraladıktan sonra intihar etti. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, İlker Tarık Ü. ve kızının öldüğünü, eşinin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı anne yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olay yerinde savcının incelemesi devam ediyor.
19 Ocak 2024

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Ramazan Dağlar, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu eşini bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Peri Dağlar hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan zanlı Ramazan Dağar, polis ekiplerince yakalandı ve 'kasten öldürme' suçundan işlemleri devam ediyor.
18 Eylül 2023

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Muhammet Ali Binen isimli genç, aralarında husumet olduğu iddia edilen arkadaşları Tugay Kopal ve Mahir Palamut'u pompalı tüfekle vurdu. Saldırı sonrası Binen, olay yerinde kendisine de ateş ederek yaşamına son verdi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kopal ve Binen'in olay yerinde hayatını kaybettiği, ağır yaralanan Palamut'un ise hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.
25 Temmuz 2023

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, aralarında husumet bulunan Lütfü T. ve komşusu İbrahim Bartan arasında çıkan tartışma sonucu silahlı kavga çıktı. Lütfü T., İbrahim Bartan ve eşi Nazik Bartan'ı av tüfeğiyle vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, üç kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.
5 Eylül 2023

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan Nurgül Demir, erkek arkadaşı Tuncay Şener tarafından öldürüldü. Şener, Demir'i öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, her iki kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Demir ve Şener'in cenazeleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
16 Eylül 2023

İstanbul Beylikdüzü'nde bir markette kasiyere saldıran ve arkadaşını korumaya çalışan bir diğer çalışanı bıçaklayarak öldüren Y.C.T. isimli şüpheli tutuklandı. Alkollü olduğu belirtilen şüpheli, önce markette bir çalışanla tartıştı, sonra elinde bıçakla geri döndü ve A.K. isimli çalışanı bıçakladı. Ağır yaralanan A.K. hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.
2 Eylül 2023

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Hasret Çakır isimli 41 yaşındaki kadın, evinin balkonunda av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüpheli M.B.'yi Bodrum ilçesinde gözaltına aldı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.
30 Mayıs 2023
İşaretlediklerim