Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında GUBRF, SUMAS, KSTUR gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 25 Aralık 2023 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
26 Aralık 2023

Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bazı hisse senetleri değer kazanırken, bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan hisseler GESAN, TUKAS, OTKAR, GENIL ve BRYAT olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler ise OYAKC, FROTO, VESTL, ARCLK ve YKBNK oldu.
18 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir piyasa hareketliliği gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında GUBRF, SUMAS, CMENT gibi şirketler bulunuyor.
27 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında ISBIR, EKIZ, VANGD gibi şirketler bulunuyor.
15 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlenmekte. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisseler arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SKBNK, SUMAS, BRKO gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıç performansı da merak konusu.
29 Aralık 2023

Borsa İstanbul'da seçim sonrası yükseliş trendi devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse TTRAK, GSDHO, KCHOL, IPEKE ve AKBNK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise PENTA, SELEC, SMRTG, QUAGR ve ISGYO olarak belirtildi.
29 Temmuz 2023

Seçimlerin ardından ekonomi yönetiminin belirlenmesiyle birlikte piyasalar yeni ekonomi yönetimi ve politikalarına odaklanmış durumda. Borsa İstanbul, seçim sonrası yükselişe geçmiş ancak bu hafta düşüşe başlamıştır. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul'da 10 şirket kendi hisselerini geri almıştır. Bu şirketler arasında Etiler Gıda, Inveo Yatırım, Akfen Gayrimenkul gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalar bulunmaktadır.
22 Haziran 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 7,87 düşüşle tamamladı. Sektörel endeksler arasında en büyük kaybı yüzde 10,42 ile Teknoloji Endeksi yaşadı. Haftanın kazandıran hissesi yüzde 6,18 ile Coca Cola İçecek oldu. Altın fiyatları yüzde 0,56 düşerken, dolar yüzde 0,25 değer kazandı ve 19,4540 lira oldu. Avro ve İngiliz sterlini de değer kazanırken, İsviçre frangı değer kaybetti.
30 Nisan 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse SKBNK, ISGYO, AKSA, BAGFS ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler TUKAS, BRYAT, BRSAN, ALFAS ve CIMSA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
9 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, ULKER, SASA, CANTE ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ALFAS, AKSEN, AKCNS ve KONTR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Eylül 2023

Borsa İstanbul, 2023 yılının ilk işlem günlerinde büyük şirketlerin hisselerinde yaşanan sert düşüşlerle dikkat çekti. BİST100 endeksi TL bazında yaklaşık yüzde 16,5 değer kaybetti. Özellikle banka ve sanayi hisseleri düşüş yaşarken, yeni halka arz edilen şirketlerin hisseleri yükseliş gösterdi. Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa İstanbul yönetimi, piyasa bozucu eylemlere karşı denetim ve cezai yaptırımların uygulanacağını duyurdu.
12 Ocak 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, YBTAS, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında CASA, EUKYO, AVTUR gibi şirketler bulunuyor.
18 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler ZOREN, GLYHO, AKSA, KOZAA ve IPEKE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TSKB, BIOEN, KCAER, TTRAK ve ULKER olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
30 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlenmeye devam ediyor. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında GUBRF, KAREL, SUMAS gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıç performansı da merak konusu.
28 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükseliş eğilimini sürdürdüğü bir dönemde, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, ISATR, UMPAS gibi şirketler yer alırken, en çok kaybettirenler arasında SONME, BRMEN, SNPAM gibi hisseler bulunuyor. Borsa İstanbul günü genel bir düşüşle tamamladı.
7 Aralık 2023

Seçimlerin ardından ekonomi yönetiminin netleşmesiyle birlikte piyasalar yeni ekonomi yönetimi ve politikalarına odaklandı. Borsa İstanbul, seçim sonrası haftanın ilk günlerinde yükseliş göstermiş, ancak sonrasında düşüşe geçmiş ve bu haftaya kayıplarla başlamıştır. Investing kaynaklarına göre, altı şirket borsada hisselerini geri almıştır: MLP Sağlık Hizmetleri, Inveo Yatırım, Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ahlatcı Doğalgaz Dağıtım Enerji ve Yatırım, Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret, Türkiye Sigorta.
21 Haziran 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından olumlu bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da, en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı. Kazandıran hisseler arasında ERBOS, YKBNK, BRYAT, VAKBN ve AKBNK yer alırken, kaybettiren hisseler ise FENER, PSGYO, SELEC, KCAER ve EKGYO olarak sıralandı.
15 Haziran 2023

Goldman Sachs ekonomistleri tarafından hazırlanan raporda, Türk lirasının keskin bir değer kaybı yaşayabileceği ve piyasaların muhalefetin seçimleri kazanma olasılığını daha yüksek olarak fiyatladığı belirtiliyor. Türkiye'deki seçimlere dair yabancı yatırımcı ve bankaların ilgisi artarken, analizler AKP'nin iktidarda kalması durumunda karamsar bir ekonomik tablo çiziyor. Ancak iktidar değişikliği ve para politikasının düzelmesi halinde uzun vadede pozitif beklentiler olduğu ifade ediliyor. Merkez Bankası'nın son bir ayda yaptığı yaklaşık 50 milyar dolarlık döviz satışı ve rezervlerdeki düşüş, kurda oynaklık riskini artırıyor.
12 Mayıs 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izlemeye devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisse senetleri ISKUR, ORMA, MMCAS, SUMAS, YONGA, KENT, YAYLA, POLTK, PKART ve SODSN olarak sıralandı. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise KNFRT, TSPOR, SNPAM, ISBTR, VKFYO, YGYO, GARFA, RALYH, PNLSN ve ATSYH olarak belirlendi. Borsa, 29 Ocak 2024 tarihinde yükselişle günü kapattı.
30 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, BALAT, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok kaybettirenler arasında UFUK, EKIZ, SUMAS gibi hisseler bulunuyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bu bilgiler, yatırımcılar için önemli bir gösterge niteliği taşıyor.
16 Kasım 2023
İşaretlediklerim