Boston Celtics, NBA final serisinde Dallas Mavericks'i 4-1'le geçerek 18. NBA şampiyonluğunu kazandı. Bu zaferle Celtics, Los Angeles Lakers'ı geride bırakarak NBA'de en fazla şampiyon olan takım unvanını elde etti. Jaylen Brown, serinin beşinci maçında 21 sayı, 8 ribaund ve 6 asistle oynayarak 2024 Bill Russell NBA Finalleri MVP'si ödülünü kazandı.
18 Haziran 2024

Elvis Presley'in kariyerinin başlarında giydiği mavi süet ayakkabılarının, Devizes, Wiltshire'daki Henry Aldridge & Son müzayede evinde 120 bin sterline (yaklaşık 5 milyon TL) satılması bekleniyor. Presley, bu ayakkabıları 1950'lerde sahnede ve sahne dışında giymiş, ABD ordusuna çağrıldığında ise bir arkadaşına vermişti. Müzayede evi, geçen yıl da Presley'e ait bir vizon paltoyu 128 bin sterline Amerikalı bir koleksiyoncuya satmıştı.
28 Haziran 2024

ABD'li yüzücü Michael Phelps, Olimpiyat oyunları tarihinde en fazla madalya kazanan sporcu olarak zirvede yer alıyor. Phelps, beş olimpiyatta toplam 23 altın, üç gümüş ve iki bronz madalya kazandı. İkinci sırada ise SSCB'li cimnastikçi Larissa Latynina, 18 madalyayla bulunuyor. Phelps'in bu başarısı, onu Olimpiyat tarihinin en başarılı sporcusu yapıyor.
21 Temmuz 2024

Daniel Craig'in James Bond rolünden ayrılmasının ardından, yeni Bond'un kim olacağı merak konusu oldu. Britanyalı aktör Aaron Taylor-Johnson'a bu ikonik rol için resmi bir teklif yapıldı. Taylor-Johnson, teklifi henüz resmen kabul etmese de, bu fikri büyük bir iltifat olarak gördüğünü belirtti. Eğer kabul ederse, 1962'den bu yana James Bond karakterini canlandıran yedinci aktör olacak. Ayrıca, Idris Elba'nın halk tarafından favori olarak görülmesine rağmen Bond rolü için adaylıktan çekildiği belirtildi.
19 Mart 2024
İşaretlediklerim