Ercan Taner, İstanbul'un soğuk ve nemli havasına rağmen taraftarların maça ilgisini ve Beşiktaş'ın Konyaspor karşısındaki düşük performansını eleştirdi. İlk yarıda tempo eksikliği, kanatların etkisizliği ve takım oyununun yavaşlığı gibi sorunlara dikkat çekti. Beşiktaş'ın evinde sadece iki isabetli şutla devreyi kapamasını ve gol beklentisinin düşük olmasını eleştiren Taner, bazı oyuncuların performansını öne çıkardı ancak takımın genel olarak yetersiz kaldığını belirtti.
20 Şubat 2024

Arif Kızılyalın, Portekiz ve Türkiye arasındaki futbol maçını değerlendiriyor. Portekizli oyuncuların teknik ağırlıklı olduğunu ve Cristiano Ronaldo'ya destek sağladıklarını belirtiyor. Maçın, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler arasında bir kapışma olarak görülebileceğini ifade ediyor. Ayrıca, Çek takımının da zorlu bir rakip olduğunu vurguluyor.
22 Haziran 2024

Ercan Taner, Fenerbahçe'nin derbi galibiyetine rağmen takımın genel performansını ve disiplin anlayışını eleştirdi. Yazısında, Dzeko'nun takımdaki önemli rolüne değinirken, diğer oyuncuların performansından memnun olmadığını belirtti. Özellikle Batshuayi ve Dzeko'nun birlikte sahada verimli olamamaları ve Gedson'un düşük performansı eleştirildi. Ayrıca, takımın son dakikalarda yaşadığı zorluklar ve genel olarak yenilgiye alışmış bir görüntü sergilemeleri üzerinde duruldu.
28 Nisan 2024

Ünlü piyanist Fazıl Say, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın geçtiğimiz eylül ayında Yılmaz Güney hakkında yaptığı yorumlara sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Say, Abdullah'ı 'niteliksiz dizi oyuncusu' olarak nitelendirerek sanat ve sanatçılar hakkındaki görüşlerini eleştirdi. Abdullah ise Say'ın bu eleştirilerine, onun konser duyurusunu ti'ye alarak ve Say'ın kendisine yönelik tutarsız ve ahmakça olduğunu belirterek yanıt verdi. Murathan Mungan'ın Yılmaz Güney'i öven yazısına Abdullah'ın yaptığı eleştiriler sonrası başlayan tartışma, sanat camiasında ve sosyal medyada geniş yankı buldu.
22 Kasım 2023

Uğur Meleke, Türkiye Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki performansını değerlendirerek, takımın kadro istikrarı konusunda geç kaldığını vurguladı. Meleke, diğer takımların büyük ölçüde aynı 11 ile sahaya çıktığını, ancak Türkiye'nin ikinci maçta dört değişiklik yaptığını belirtti. Bu değişikliklerin birinin sakatlık, birinin yorgunluk ve ikisinin ise teknik direktör tercihi olduğunu ifade etti. Meleke, büyük turnuvalarda istikrarın önemine dikkat çekti.
23 Haziran 2024

Uğur Meleke, Türkiye, Gürcistan, Arnavutluk ve Macaristan milli takımlarının son maçlarda sergiledikleri cesur futbolu övdü. Almanya milli takımındaki Türk asıllı kaptan İlkay Gündoğan ve diğer genç oyuncuların performansına da dikkat çekti. Meleke, bu takımların futbolu sevdiklerini ve sahada cesurca mücadele ettiklerini vurguladı. Özellikle Almanya'nın genç oyuncularının milli formayı bir moda gösterisinden daha fazlası olarak gördüklerini belirtti.
20 Haziran 2024

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından paylaşılan montaj bir videoya tepki göstererek Erdoğan'ı karşısına çıkmaya davet etti. Habertürk TV'de soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile uzlaşı arayışları, Sinan Oğan'ın Erdoğan'ı destekleme kararı ve seçimlerin ikinci turunun bir referandum niteliği taşıdığına dair görüşlerini dile getirdi. Ayrıca, Erdoğan'ın kendisini terörle ilişkilendiren iftiralara karşı sert bir dille cevap verdi ve Erdoğan'ı yüzleşmeye çağırdı.
23 Mayıs 2023

Galatasaray, Fenerbahçe futbolcularının küfür ettiğini iddia ederek Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayette bulundu. Derbi maçında yaşanan arbedeler ve soyunma odasında futbolcuların küfürleştiği görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Fenerbahçe de Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nu TFF'ye şikayet etti. Her iki kulüp de TFF'den disiplin cezaları talep etti.
24 Mayıs 2024

Ahmet Çakar, Türk futbolunun çürümüş olduğunu ve ligde sadece Galatasaray ve Fenerbahçe hariç diğer tüm takımların figüran haline geldiğini iddia etti. Türk futbolunun ciddi bir trajikomik tiyatro oynadığını ve bu durumun bir çadır tiyatrosuna benzediğini belirtti. Çakar'ın bu eleştirisi, Türk futbolunun mevcut durumuna dair ciddi endişeleri gündeme getiriyor.
27 Şubat 2024

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Fenerbahçe ve kendisi hakkında yaptığı 'proje' ve 'FETÖ' ile ilgili açıklamalara sert bir dille yanıt verdi. Yıldırım, Özbek'e Google aramaları yapmasını tavsiye ederek, Fenerbahçe'nin FETÖ'ye karşı mücadelesini ve bu mücadelede Galatasaray'ın eski başkanları ve mensuplarının duruşunu eleştirdi. Ayrıca, Fenerbahçe'nin devletin yanında olduğunu ve sportif rekabete malzeme yapılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Yıldırım, mücadelesinin devam ettiğini ve Dursun Özbek'in bu mücadeledeki yerini sorguladı.
27 Şubat 2024

Fenerbahçe, Galatasaray yönetiminden gelen açıklamalara yazılı bir yanıt verdi. Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u 'terörist' olarak nitelendirmesini ve federasyondaki bir toplantıda Koç'un Erden Timur'a tehditler savurduğu iddialarını eleştirdi. Fenerbahçe, derbi zaferinin ardından Galatasaray'ın serzenişlerinin artarak garipleştiğini ve bu durumun maç sonucunu hazmedememekten kaynaklandığını belirtti. Ayrıca, Galatasaray'ın kamuoyunu yanıltıcı ve yalan beyanlarına karşı her mecrada takipçi olacaklarını ifade etti.
21 Mayıs 2024

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün yüksek divan toplantısında konuştu ve Fenerbahçe camiasına 'ayaklanma' çağrısı yaptı. Koç, hakemlikten istifa eden Kemal Yılmaz'ın durumunu örnek göstererek Türk futbolunun yozlaştığını belirtti. Ayrıca, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye, Galatasaray Sportif Başkan Vekili Erden Timur'a ve eski FB'li yönetici Selim Soydan'a eleştirilerde bulundu.
5 Kasım 2023

Netflix'in 'Şahmaran' dizisini sadece üç başrol oyuncusu üzerinden tanıtması, dizide Ural karakterini canlandıran Mahir Günşiray'ın tepkisine neden oldu. Günşiray, Netflix'in Instagram hesabından yapılan paylaşıma eleştirel bir yorum yaparak, dizinin sadece üç kişilikmiş gibi gösterilmesini eleştirdi. İzleyiciler arasında bu durum tartışmalara yol açtı ve bazıları Günşiray'ın tepkisini abartılı bulurken, bazıları Netflix'in yaklaşımını saygısızlık olarak değerlendirdi. Günşiray, konunun başrol oyuncularıyla ilgili olmadığını, tanıtım stratejisiyle ilgili olduğunu belirtti.
30 Ocak 2023
İşaretlediklerim