İstanbul Bakırköy'de birlikte yaşayan Cavide Sevgi Arapoğlu ve Mustafa Kolay, başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Çiftin işe gitmemesi üzerine endişelenen arkadaşları, çilingir yardımıyla eve girdi ve çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede kapının zorlama izi olmadan içeriden kilitlendiğini belirledi. Çiftin cesetleri, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
20 Temmuz 2023

Habertürk TV muhabiri Fatmanur Boylu, bir çocuğun 'annem karne hediyesi olarak et aldı' demesi üzerine yapılan haber nedeniyle işten çıkarıldı. Haber, ekonomik kriz bağlamında geniş yankı bulmuş ve iktidar tarafından eleştirilmişti. Habertürk yönetimi, Boylu'nun çocuğa yönlendirici konuşma yaptığını iddia ederek işine son verdi. Boylu ise suçlamaları reddederek, röportajın doğal koşullarda yapıldığını ve kasabın hediye ettiği et üzerine gerçekleştiğini savundu. Habertürk Haber Koordinatörü Zülfikar Ali Aydın, olayın ham görüntülerini paylaşarak iddiaları destekledi.
24 Ocak 2023

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İçmeler Tavşanburnu mevkisindeki sarp arazide çarşafa sarılı iki ceset bulundu. Polis ekipleri ihbar üzerine bölgeye giderek cesetleri inceledi ve bulundukları yerden aldı. Cesetlerin 15 yaşlarında bir çocuk ve 40 yaşlarında bir kadına ait olduğu ve yabancı uyruklu oldukları değerlendiriliyor. Cesetler, ön otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
28 Kasım 2023

Konya'nın Çumra ilçesinde emekli imam Hüseyin Çoban ve eşi Mürüvvet Çoban, evlerinde tabancayla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Yakınlarının haber alamaması üzerine eve giden aile bireyleri, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı ve durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çiftin tabancayla öldürüldüğünü belirledi. Savcının incelemesinin ardından çiftin cesetleri otopsi için hastane morguna kaldırılacağı açıklandı.
2 Haziran 2023

Gazeteci Birsen Altuntaş, ATV'nin 'Türkiye Tek Yürek' isimli ortak yardım yayınından Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'nu çıkardığını açıkladıktan sonra TV100 tarafından işten çıkarıldığını duyurdu. Altuntaş, bu iki ünlü oyuncunun Ahbap Derneği'ne destek verdikleri için programdan çıkarıldıklarını belirtti. Kendi yaptığı haberin doğruluğunu teyit ettiği için yayınladığını ve ülkenin zor zamanlarında tek yürek olmanın önemine vurgu yaptığını ifade etti.
17 Şubat 2023

Cumartesi Anneleri, kayıplarının akıbetini sormak ve faillerin yargılanması talebiyle 952'nci haftada Galatasaray Meydanı'nda basın açıklaması yapmak istedi ancak polis müdahale etti. Eyleme destek veren milletvekilleri ve gazetecilere de müdahale edildi. Twitter hesaplarından yapılan açıklamada en az 28 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınanlar arasında İnsan Hakları Derneği Eş Başkanı Eren Keskin ve Hrant Dink'in oğlu Arat Dink de bulunuyordu. Daha sonra tüm gözaltındakiler serbest bırakıldı.
24 Haziran 2023

Muş'ta, kiralık aracına intihar notu bırakarak kaybolan 33 yaşındaki iki çocuk babası Ö.O., 18 saatlik bir aramanın ardından kent merkezindeki bir kahvehanede bulundu. Araçtaki notta intihar edeceğini ve ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirten Ö.O., jandarma tarafından gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor.
2 Mart 2023

Kütahya Maltepe Mahallesi'nde bir vakaya müdahale etmek üzere giden 112 Acil Sağlık ekibi, adres sordukları sırada M.K. ve oğlu H.İ.K. tarafından demir sopalı saldırıya uğradı. Sağlık ekibinin 'Beyaz kod' ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi ve saldırı sonrası kaçan baba ve oğlu gözaltına alındı. Yaralanan sağlık personeli, hastaneden aldıkları darp raporunun ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
28 Kasım 2023

Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın, Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile çekilen fotoğrafı sosyal medyada büyük tepki çekti. Şahinkaya, tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve Garipoğlu'nu tanımadığını belirtti. Ancak bu açıklama, sosyal medya kullanıcılarını yatıştırmaya yetmedi ve Garipoğlu ailesinin cinayetle ilgili iddialar tekrar gündeme geldi.
5 Ağustos 2023

İstanbul'un Kartal ilçesinde, Mustafa P. isimli ev sahibinin gece evinde kalan Dilara Gültay ve Cansu Demirel isimli iki kadını öldürdüğü şüphesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Kadınların yakınları tarafından kayıp başvurusu yapılmıştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, Mustafa P.'nin bilekleri kesilmiş halde bulunması ve iki kadını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunduğu düşünülüyor.
9 Ocak 2023

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırının ardından zanlılardan Murat Özer gözaltına alındı, diğer üç şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede yapılan aramada ise bir pompalı tüfek, iki tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi.
30 Temmuz 2023

Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan Ümit Mutlu A., tartıştığı eşi Büşra A. ve dört yaşındaki üvey oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Zanlı polis tarafından gözaltına alındı. Ailenin, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası şubat ayında Denizli'ye taşındığı öğrenildi.
6 Ağustos 2023

İstanbul Bağcılar'da, Barbaros Tüzün isimli şahıs, eski kız arkadaşı Filiz Çilingir ve onun 14 yaşındaki kızı Selin Akçay'ı silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından polis ekipleri, şüphelinin bulunduğu daireye girdiklerinde Tüzün'ü başından vurulmuş halde buldu ve olay yerinde intihar ettiği anlaşıldı. Tüzün'ün, olaydan sonra kız kardeşini kaybeden İlayda Akçay'a, annesi ve kız kardeşini öldürdüğünü belirten bir sesli mesaj gönderdiği bildirildi.
7 Kasım 2023

Yozgat'ta M.T. isimli bir erkek, boşanma sürecinde olduğu eşi R.T. ile tartıştıktan sonra onu bıçaklayarak öldürdü ve kayınvalidesi G.G.'yi ağır yaraladı. Olay, R.T.'nin ailesinin evinde gerçekleşti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri R.T.'nin öldüğünü tespit etti ve G.G. hastaneye kaldırıldı. Şüpheli M.T. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
28 Mart 2023

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısında aranan son iki şüpheli T.Ö. ve A.Ö'nün yakalandığını bildirdi. Yerlikaya, PKK ve 'FETÖ' bağlantılı hesapların 'manipülasyon yaptığını' savundu ve güvenlik güçlerinin suç ve suçlularla mücadelesinin devam edeceğini belirtti. Saldırıda Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.
31 Temmuz 2023

Sosyal medyada lüks yaşamlarıyla tanınan ve kısa sürede zenginleşen Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında, Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından soruşturma başlatıldı. Gazeteci Murat Ağırel, çift hakkında başlatılan incelemenin soruşturmaya dönüştüğünü ve dosyaya erişim engeli getirildiğini duyurdu. Ağırel, kamuoyu tarafından tanınan diğer kişilere de soruşturma başlayacağını belirtti.
28 Kasım 2023

Samsun'un Atakum ilçesinde aileleriyle denize giren ikizler İncilay ve Ahmet Altındal (12) ile akrabaları Elif Nur (10) ve Oğuzhan Topçu (12), boğulma tehlikesi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sahil güvenlik ve polis ekipleri, üç çocuğu sudan çıkardı. İncilay Altındal sahilde yapılan kalp masajıyla hayata döndürüldü ancak daha sonra hastanede hayatını kaybetti. Elif Nur Topçu da kurtarılamadı. Ahmet Altındal için arama çalışmaları devam ediyor.
15 Temmuz 2023

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Emin Ülker isimli şahıs, eşi Özlem Ülker ve müzisyen arkadaşı Yusuf Cavlak'ı silahla vurarak öldürdü ve daha sonra aynı silahla intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cavlak'ın hayatını kaybettiğini, hastaneye kaldırılan Özlem Ülker'in ise kurtarılamadığını belirledi. Polis, saldırganın cesedini olay yerine yakın bir bahçede buldu. Emin Ülker'in olaydan önce sosyal medyada, ölümünden Yusuf Cavlak ve eşi Özlem Ülker'i sorumlu tutan bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı.
13 Kasım 2023

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Adıyaman'da yürütülen arama kurtarma çalışmalarında, enkaz altında kalan uzman çavuş Osman Gürbüz ve eşi Ümmü Gürbüz 128 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Çiftin çocuğu ise enkaz altında hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, sekiz katlı bir binanın enkazında yaptıkları çalışmalar sonucunda çifti buldu ve hastaneye kaldırdı.
11 Şubat 2023

Kırşehir'de özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz, boşanma aşamasındaki eşi Aslı Yılmaz'ı öldürdü. Aslı Yılmaz, daha önce altı ay süreyle uygulanan ve sona eren uzaklaştırma kararının uzatılması için başvuruda bulunmuş, ancak Antalya 9. Aile Mahkemesi, şiddet eyleminde bulunacağına dair yeterli delil olmadığı gerekçesiyle talebi reddetmişti. Hüseyin Emre Yılmaz, eşini çocuklarının gözü önünde öldürdükten sonra kendini vurmuş ve hastanede tedavi altına alınmıştır.
24 Ocak 2023
İşaretlediklerim