İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde iki kişinin öldüğü silahlı kavgaya karışan bir kişinin daha yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, olayın şüphelilerinden M.Ö.'den sonra S.Ö de yakalandı. Diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.
31 Temmuz 2023

Kilis'te, Suriyeli D.H.M., boşanmak isteyen eski eşi N.Ş.'yi silahla vurarak öldürdü. Olay, Şehit Sakıp Mahallesi'nde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı ancak yapılan müdahalelere rağmen N.Ş. hayatını kaybetti. Şüpheli D.H.M. polis tarafından gözaltına alındı.
4 Ocak 2023

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde P.B. isimli iki çocuk annesi kadın, evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulundu. Kadının cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili kadının eşi N.B. gözaltına alındı ve polisteki işlemleri devam ediyor.
8 Ocak 2024

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, bir otomobil içerisinde bıçaklanmış bir erkek cesedi bulundu. 112 Acil Sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine giderek C.D isimli şahsın bıçaklandığını ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayla ilgili polis ekipleri, aracı inceleyerek iki şüpheliyi gözaltına aldı.
3 Temmuz 2023

Beşiktaş'ta bir kişinin silahlı saldırıda ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada 10 şüpheli gözaltına alındı. Olayın yaşandığı sokağa gelen motosikletli iki kişiden biri olan Sertan Taylan Hayal'in silahla bir mekana ateş açtıktan sonra kaçmaya çalışırken, iş yerinden çıkan iki zanlının da motosikletlilere ateş ettikleri belirlendi. Olayda silahla vurulan Hayal hayatını kaybetti. İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen operasyonla silahla ateş eden iki şüpheli ve sekiz kişi daha gözaltına alındı.
6 Ağustos 2023

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir kıraathaneye düzenlenen silahlı saldırıda Mustafa Er isimli 29 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti ve beş kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen şüpheli M.D.Ç'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.
23 Nisan 2023

İstanbul Bakırköy'de birlikte yaşayan Cavide Sevgi Arapoğlu ve Mustafa Kolay, başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Çiftin işe gitmemesi üzerine endişelenen arkadaşları, çilingir yardımıyla eve girdi ve çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede kapının zorlama izi olmadan içeriden kilitlendiğini belirledi. Çiftin cesetleri, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
20 Temmuz 2023

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, B.Y. isimli bir kişi, henüz belirlenemeyen bir sebeple ailesinden dört kişiyi silahla yaraladı ve ağabeyini öldürdü. Saldırgan daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve saldırganın ağabeyi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan ve diğer dört kişinin hayati tehlikesi olduğu belirtildi.
29 Ağustos 2023

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir düğün salonunda damat Ahmet E, gelin ile salona girdiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda damat ve seken kurşunların isabet ettiği E.K. isimli çocuk yaralandı. Ağır yaralanan damat, yakınları tarafından özel bir hastaneye, çocuk ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheli S.A'yı gözaltına aldı.
5 Eylül 2023

İstanbul Beyoğlu'nda 19 yaşındaki A.Ş. ile yaşı 18'den küçük üç kişi arasında çıkan kavgada A.Ş. dövüldü. Kaçmaya çalışan A.Ş., bir binanın bahçesine girerek yere yığıldı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek kavgaya karışan E.D, E.A. ve M.E.D'yi gözaltına aldı. İHA'nın haberine göre, atılan tokat A.Ş.'nin beyninin hayati sinir noktasına denk geldiği için yaşamını yitirdi.
26 Ağustos 2023

Kayseri'de U18 Ligi A Grubu'nda İlbeyspor ile Gaziosmanpaşaspor arasında oynanan amatör futbol maçı sonrasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Gaziosmanpaşasporlu iki futbolcu bıçakla yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
6 Ocak 2024

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 3 Şubat 2024 tarihinde Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen bir taciz atışı sonucunda Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in şehit olduğunu ve iki askerin yaralandığını duyurdu. Yaralı askerler hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit asker için başsağlığı mesajı yayımladı.
3 Şubat 2024

Brezilya'nın güneyindeki Blumenau kentinde Cantinho Bom Pastor isimli bir kreşe silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda dört çocuk hayatını kaybetti ve biri ağır olmak üzere üç çocuk yaralandı. Saldırgan, olayın ardından silahıyla birlikte polise teslim oldu. Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, saldırıyı Twitter üzerinden 'canavarlık' ve 'kabul edilemez bir nefret' olarak nitelendirdi.
5 Nisan 2023

ABD'nin Boston şehrindeki Massachusetts Üniversitesi'nde düzenlenen bir eğlence gecesinde 'TikTok BORG trendi' olarak bilinen aşırı alkol tüketimi sonucu birçok öğrenci zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerine 28 ambulans sevk edildi ve zehirlenen öğrencilerin hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Bölge polisi olayla ilgili iki kişiyi gözaltına aldı. Üniversite yetkilileri, hafta sonu etkinliklerini gözden geçireceklerini ve alkol tüketimi konusunda eğitimi artıracaklarını açıkladı.
6 Mart 2023

Bingöl'ün Bahçelievler Mahallesi'nde bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu iki kişi hayatını kaybetti, yedi kişi yaralandı. Olay, madde bağımlısı bir şahsın tartışma sonucunda etrafındakilere saldırmasıyla meydana geldi. Yaralılar Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi ve olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
24 Temmuz 2024

Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Ağaçlıdere Mahallesi'nde, muhtarlık seçimi sırasında iki grup arasında çıkan tartışma şiddetlenerek taş, sopa ve silahlı kavgaya dönüştü. Olay sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken, kavgaya müdahale etmek için bölgeye sevk edilen ambulanslardan ikisi hasar gördü.
31 Mart 2024

Diyarbakır’ın Çınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halim Güler, Sur ilçesine bağlı Çarıklı mahallesinde motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sırasında Güler yara almadı. Olayın ardından saldırganların yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Saldırı, akşam saatlerinde Dr. Güler'in Diyarbakır'a döndüğü sırada gerçekleşti.
5 Temmuz 2024

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bir kafeye düzenlenen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı. Olay, Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede meydana geldi ve saldırıyı kimliği bilinmeyen kişi ya da kişiler gerçekleştirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
23 Mayıs 2024

Adana'nın Feke ilçesinde, Şahmuratlı Mahallesi'nde su kuyusuna inen 60 yaşındaki Bilal Arkın ve onu aramak için kuyuya inen komşusu 60 yaşındaki Eyüp Bircan hayatını kaybetti. Çevredekilerin durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine, ekipler iki kişinin cansız bedenini kuyudan çıkardı. Cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
26 Ağustos 2024

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bir kafede kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı. Olay, Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'nde meydana geldi. İstanbul Valiliği, iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüştüğünü ve yaralıların hastanelerde tedavi altına alındığını açıkladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
23 Mayıs 2024
İşaretlediklerim