Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KSTUR, KENT, ISBIR, SUMAS, EKIZ, KLINMA, ISBTR, TURGG ve YAPRK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, ATSYH, CASA, MRSHL, INGRM, ENSRI, MHRGY, AGYO ve AVTUR olarak belirlendi.
28 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında UMPAS, MARKA, YAYLA gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında MMCAS, YBTAS, KIMMR gibi şirketler bulunuyor. Bu değişimler, yatırımcılar için önemli göstergeler arasında yer alıyor.
7 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler belirlendi. Bu hisseler arasında CIMSA, YEOTK, ISDMR, SKBNK ve ISCTR yer aldı. BERA dışında ekside olan hisse bulunmuyor. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
25 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, KSTUR, ORMA, KENT, ISBIR, MIATK, TURGG, EKIZ ve BORLS oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, SELEC, AZTEK, KRONT, EDATA, IZENR, TATGD, NIBAS ve ATATP olarak belirlendi.
26 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, BALAT, UFUK, AVTUR, MARKA, AYES, ISBIR ve ISBTR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise BRKO, UZERB, ADEL, MEKAG, CMBTN, DOFER, TUREX, FMIZP, ARENA ve GEDZA olarak belirlendi.
4 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, SELGD, SANEL, UFUK ve OZSUB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri ise SONME, CMENT, AYES, ISBTR ve SUMAS olarak sıralandı.
5 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, SNGYO, VAKBN, AKSA ve PETKM oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise PSGYO, KARSN, PENTA, CCOLA ve QUAGR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
6 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler ZOREN, GLYHO, AKSA, KOZAA ve IPEKE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TSKB, BIOEN, KCAER, TTRAK ve ULKER olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
30 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KRONT, KSTUR, QNBFL, UZERB, BRKO, MIATK, SODSN, MAALT ve ISATR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise DITAS, EMNIS, TARKM, MMCAS, VANGD, UMPAS, ENSRI, QNBFB, SARKY ve YONGA olarak belirlendi.
19 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı. Kazananlar arasında QNBFL, KERVN, EKIZ gibi hisseler yer alırken, kaybettirenler arasında ISBTR, POLTK, PLTUR gibi hisseler bulunuyor. Buna rağmen, Borsa İstanbul günü genel bir düşüşle tamamladı.
6 Mart 2024

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında YONGA, ISBIR, REEDR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında VRGYO, SEGYO, MMCAS gibi şirketler bulunuyor. Bu durum, yatırımcılar için önemli bir gösterge niteliğinde.
6 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MIATK, SUMAS, RAYSG, CMBTN, MERIT, GRSEL, MRSHL ve MEKAG oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KRONT, EMNIS, MAALT, BMSCH, AYCES, ATSYH, ENSRI, TARKM, SNKRN ve FMIZP olarak belirlendi.
20 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, KSTUR, INGRM, QNBFB, BALAT, MRSHL, AGHOL ve MAGEN oldu. En çok kaybettiren hisseler ise SUNTK, BRKO, ADEL, ATSYH, EUKYO, TURGG, DOFER, VRGYO, AVHOL ve TABGD olarak belirlendi.
3 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLINMA, SNPAM, VRGYO, EUKYO, DGATE, RAYSG, KSTUR, POLTK ve INGRM oldu. En çok kaybettiren hisseler ise MRSHL, DOFER, BRKO, BASCM, TETMT, ISMEN, KENT, MIATK, CMBTN ve INTEM olarak belirlendi.
2 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BERA, PSGYO, SKBNK ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EGEEN, ALFAS, OTKAR, CIMSA ve BRYAT olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
19 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, ULKER, SASA, CANTE ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ALFAS, AKSEN, AKCNS ve KONTR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler IPEKE, KOZAA, KORDS, AKSA ve DOHOL oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KONYA, YEOTK, BRYAT, BRSAN ve BUCIM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
17 Ekim 2023

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da hisse senetleri yükselişe geçti. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler SMRTG, GENIL, KORDS, ULKER ve ASTOR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler CANTE, ISMEN, DOHOL, VAKBN ve AKBNK olarak belirlendi.
22 Temmuz 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 22 Mart 2024 tarihinde günü yüzde 0,32 oranında değer kaybederek 9.111,50 puandan tamamladı. Gün içinde bankacılık endeksi yüzde 0,92 artış gösterirken, holding endeksi yüzde 0,15 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında taş toprak sektörü yüzde 1,89 ile en çok kazandıran olurken, finansal kiralama faktoring sektörü yüzde 3,47 ile en çok değer kaybeden oldu. Analistler, BIST 100 endeksinin teknik açıdan gelecek günlerdeki muhtemel direnç ve destek seviyelerini belirtti.
22 Mart 2024
İşaretlediklerim