İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde iki kişinin ölümüne neden olan silahlı saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli Murat Özer, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan sekiz şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, olaya karışan şüphelilerin tamamının yakalandığı bildirildi.
1 Ağustos 2023

İstanbul Sultangazi'deki özel bir hastanede, bir doktorun bilgilerini kullanarak mesai saatleri dışında kaçak ameliyat yaptıkları iddia edilen üç kişi gözaltına alındı. Araştırmalar sonucunda, bu ameliyatları gerçekleştiren kişinin D.N. olduğu ve ameliyat ettiği iki kişinin de kendisinden şikayetçi olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerden D.N. ve M.K. tutuklanırken, K.İ. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
1 Eylül 2023

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir düğün salonunda damat Ahmet E, gelin ile salona girdiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda damat ve seken kurşunların isabet ettiği E.K. isimli çocuk yaralandı. Ağır yaralanan damat, yakınları tarafından özel bir hastaneye, çocuk ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheli S.A'yı gözaltına aldı.
5 Eylül 2023

Elazığ'ın Palu ilçesindeki Cimşidbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde E.D. (17) isimli öğrenci, okulun arka bahçesinde Ş.K. (17) isimli arkadaşıyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ş.K., E.D.'yi bıçaklayarak yaraladı. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli Ş.K. polis tarafından gözaltına alındı.
2 Ocak 2023

İstanbul Beykoz'da bir düğün konvoyunda pompalı tüfekle havaya ateş eden bir kişi, sosyal medyada paylaşılan video sayesinde tespit edilerek gözaltına alındı. Şüpheli C.C.B'ye yol kapatma, saygısızca araç kullanma, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve ön cam filmi kullanmak gerekçeleriyle toplam 2 bin 259 lira para cezası kesildi. Şüphelinin aracı yediemin otoparkına çektirildi ve işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği belirtildi.
11 Eylül 2023

Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, müstehcen içerikli görüntüler paylaştığı iddiasıyla İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. İhbar üzerine harekete geçen polisler, Bağdaçiçek hakkında 'müstehcenlik' suçundan işlem yaptıktan sonra onu adliyeye sevk etti.
7 Aralık 2023

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görevli savcı Ş.B. hakkında, bir kâtibi taciz ettiği iddiasıyla dava açıldı. Ş.B.'nin adliyede başka kişileri de sözlü taciz ettiği öne sürüldü. Katip, savcının ısrarla kendisini evine davet ettiğini ve evde yaklaşık bir saat kaldığını ifade etti. Mahkeme başkanı, savcı hakkında zorla getirme kararı verdi ve duruşma ertelendi.
24 Nisan 2023

İstanbul Esenler'de, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından silahla vurulan bir kadın, hastaneye kaldırıldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay, Turgut Reis Mahallesi'nde meydana geldi. Sağlık ve emniyet ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, şüpheli eşi yakalama çalışmalarına devam ediyor.
30 Ocak 2023

Konya'nın Karatay ilçesinde Yılmaz G. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Ebru G'yi tabancayla vurarak ağır yaraladı. Ebru G, kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan şüpheli Yılmaz G, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin daha önce 'hırsızlık' ve 'kasten yaralama' gibi suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.
4 Nisan 2023

Antalya'nın Serik ilçesinde bir okulun bahçesindeki Atatürk büstüne balyozla zarar veren şüpheli tutuklandı. Olay, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulunun bahçesinde meydana geldi. Güvenlik kamerası görüntülerinden yüzünde maske bulunan bir kişinin balyozla büste zarar verdiği belirlendi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin O.G. olduğunu tespit etti ve gözaltına aldı. Şüpheli, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.
17 Ağustos 2023

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, iki yaşındaki N.Ö. isimli çocuğa cinsel saldırıda bulunan 25 yaşındaki F.S., çocuğun annesi ve sekiz yaşındaki kızı marketteyken evde gerçekleştirdiği saldırı sonucu tutuklandı. Çocuk hastaneye kaldırıldı ve cinsel saldırıya uğradığı tespit edildi. Şüpheli F.S., 'çocuğa nitelikli cinsel istismar' ve 'kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından mahkemece tutuklanırken, anne M.Ö. ve olayla bağlantılı olduğu düşünülen M.G.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor. Sekiz yaşındaki kız çocuğu devlet korumasına alınırken, iki yaşındaki N.Ö. yoğun bakımda tedavi altında. F.S.'nin çocuğun dayısı olduğu iddiası yalanlanarak akrabalık bağının olmadığı belirlendi.
20 Mayıs 2023

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir camide imamlık yapan D.K., caminin yakınlarında sağ omuzundan okla vurularak yaralandı. Saldırgan M.F.G.'nin, bir kişinin şortla namaz kılmasına sinirlenerek bu saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. Görgü tanıkları, saldırganın imama 'şortlu kişinin namaz kılmasına neden izin veriyorsun?' diyerek saldırdığını ifade etti. İmam D.K. hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi.
26 Temmuz 2024

Antalya'da, Halil Akyüz Huzurevi'nde kalan 65 yaşındaki İ.S, daha önce tartıştığı huzurevi sakinlerine bıçakla saldırdı. Saldırı sonucu Selçuk Goncegül ve Ali Serdar Batır hayatını kaybetti, A.Ö. ise yaralandı. Olaydan sonra kaçan İ.S, kısa süre sonra polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. İ.S, huzurevi yönetimini suçlayarak, kendisinin suçsuz olduğunu iddia etti.
3 Mayıs 2024

İzmir'in Buca ilçesinde, iki grup arasında çıkan ve henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 17 yaşındaki İbrahim Akgül, aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheliler M.A. ve A.E polis tarafından gözaltına alındı.
17 Mayıs 2023

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, kız arkadaşı S.A.'yı boğarak öldürdüğü iddia edilen Ü.A. tutuklandı. Olayın ardından polis merkezine giderek teslim olan Ü.A., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. S.A.'nın cesedi Tekirdağ Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
16 Ağustos 2023

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Nazım Ö., boşanma aşamasında olduğu eşi Dilek Ö. ile yaşanan tartışma sonucu pompalı tüfekle eşine ateş açarak onu öldürdü. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri Dilek Ö.'nün öldüğünü tespit etti ve kaçan zanlı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18 Mayıs 2023

İstanbul Esenler'de Serdar S., boşanma aşamasında olduğu eşi Canan S. ile tartıştıktan sonra onu silahla vurarak öldürdü. Canan S., hastanede hayatını kaybetti ve cenazesi ailesi tarafından teslim alındı. Serdar S., polis tarafından yakalandı ve tutuklanarak Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi. Canan S.'nin ablası, Serdar S.'nin şiddet eğilimli olduğunu ve daha önce uzaklaştırma kararı bulunduğunu belirtti.
30 Ocak 2023

Eskişehir'de 12 yıl önce kaybolan Sibel Yenigün'ün tarım ilacıyla zehirlenerek öldürüldüğü ve cesedinin uçurumdan atıldığı belirlendi. Yenigün'ün ailesi tarafından yedi ay önce yapılan kayıp başvurusunun ardından başlatılan araştırmalar sonucunda, kadının 12 yıl önce arkadaşlık yaptığı Murat Ş. gözaltına alındı. Murat Ş., ifadesinde cinayeti itiraf etti. Aynı zamanda Murat Ş.'ye yardım ettiği iddia edilen akrabası Fevzi Ş. de gözaltına alındı ve her iki zanlı da tutuklandı.
26 Eylül 2023

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde çalışan temizlik görevlisi M.Y., iddia edilen husumetlisi Ö.F. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. M.Y., karnından ve kafasından aldığı bıçak darbeleri sonucu aynı hastanede ameliyat edilerek yoğun bakıma alındı. Şüpheli Ö.F. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam ediyor.
7 Eylül 2023

Hatay'ın Arsuz ilçesinde iki çocuk annesi Nazlı K'nin balkondan düştüğü iddia edildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olayla ilgili çalışma başlatarak kadının eşi U.K'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.
9 Eylül 2023
İşaretlediklerim