Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), 16 Aralık Cumartesi günü olumsuz hava koşulları sebebiyle 12 seferini iptal etti. İptal edilen seferler arasında İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile Bursa (Mudanya) ve Armutlu (İhlas) arasındaki karşılıklı seferler bulunuyor. İptaller, fırtına beklentisi nedeniyle yapıldı.
16 Aralık 2023

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları ve teknik arıza sebebiyle yapılamayacak. İptal edilen seferler arasında İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) güzergahları bulunuyor. Daha önce de benzer sebeplerle seferler iptal edilmişti.
19 Ocak 2023

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) tarafından yapılan duyuruya göre, olumsuz hava koşulları sebebiyle 01/12/2023 tarihinde öğleden sonra ve akşam gerçekleştirilmesi planlanan bazı seferler iptal edilmiştir. İptal edilen seferler arasında Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) güzergahları bulunmaktadır. Toplamda BUDO'nun bugünkü 12 seferi iptal olmuştur.
1 Aralık 2023

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle Şehir Hatları A.Ş. tarafından yapılan duyuruda, Maltepe-Adalar, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş ve Bostancı-Karaköy-Kabataş hatlarında seferlerin iptal edildiği bildirildi. Ayrıca, diğer bazı seferlerde gecikmelerin olabileceği belirtildi. Güncel sefer bilgileri Şehir Hatları'nın internet sitesinden takip edilebiliyor.
12 Nisan 2023

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) hizmetlerinden bazıları, kötü hava şartları sebebiyle iptal edilmiştir. İptal edilen seferler arasında Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) güzergahları bulunmaktadır. İptaller, BUDO'nun resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuştur.
11 Kasım 2023

İstanbul'da Beşiktaş-Adalar ve Bostancı-Moda-Karaköy-Kabataş güzergahlarında, İzmir'de ise tüm vapur seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. İstanbul Şehir Hatları AŞ ve İzmir İZDENİZ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda, seferlerin ikinci bir duyuruya kadar gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.
7 Ocak 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), kötü hava koşulları sebebiyle Bursa ile İstanbul arasındaki 07:00 ile 18:30 saatleri arasında planlanan 12 seferini iptal ettiğini duyurdu. İptaller, BUDO'nun resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.
13 Mart 2023

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Şehir Hatları AŞ tarafından bazı vapur seferleri iptal edildi ve bazı hatlarda gecikmeler meydana geldi. Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Beşiktaş-Adalar, Kadıköy-Kasımpaşa-Fener-Hasköy-Sütlüce-Eyüp ve Üsküdar-Haliç hatlarında bazı iskelelere uğramama kararı alındı. Ayrıca, Aşiyan uğramaları ikinci bir duyuruya kadar Bebek İskelesi üzerinden gerçekleştirilecek.
3 Aralık 2023

Bursa ile İstanbul arasında hizmet veren Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. İptal edilen seferler BUDO'nun internet sitesinde duyuruldu. İptaller, 03/12/2023 Pazar günü gerçekleşecek olan sabah ve öğlen saatlerindeki Bursa-İstanbul ve İstanbul-Bursa arasındaki seferleri kapsıyor.
3 Aralık 2023

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle Şehir Hatları AŞ tarafından yapılan duyuruda, Bostancı-Moda-Karaköy-Kabataş, Maltepe-Adalar, Beşiktaş-Eyüp, Üsküdar-Eyüp, Büyükada-Sedef Adası, Eminönü-Beşiktaş-Ortaköy ve Adalar-Beşiktaş hatlarında vapur seferlerinin geçici olarak durdurulduğu bildirildi. Ayrıca Aşiyan uğramalarının Bebek İskelesi üzerinden yapılacağı ifade edildi.
8 Ocak 2024

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları, özellikle lodosun etkisiyle, Şehir Hatları ve İDO tarafından işletilen bazı vapur seferlerinin iptal edilmesine neden oldu. İptal edilen hatlar arasında Maltepe-Adalar, Avcılar-Bostancı ve diğer bazı hatlar yer alıyor. İDO tarafından yapılan duyuruda da Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve Bandırma-Yenikapı-Kadıköy gibi hatlarda seferlerin gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.
19 Ocak 2023

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle Şehir Hatları AŞ tarafından Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş hattındaki vapur seferleri geçici olarak durduruldu. Yapılan açıklamada seferlerin ne zaman yeniden başlayacağına dair bilgi verilmedi ve yolcuların ikinci bir duyuruya kadar beklemeleri gerektiği ifade edildi.
22 Aralık 2023

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları sebebiyle 24 Aralık Pazar günü yapılması planlanan altı seferini iptal etti. İptal edilen seferler arasında Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) güzergahları bulunuyor. İptaller, BUDO'nun internet sitesinde duyuruldu.
24 Aralık 2023

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen BUDO'nun 14 seferi, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. İptal edilen seferler arasında Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) güzergahları bulunuyor. Ayrıca Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) ve Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) güzergahlarındaki seferler de hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.
21 Ocak 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen BUDO ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı seferlerini iptal etti. BUDO'nun sabah ve öğleden önceki İstanbul-Bursa ve Armutlu hatlarındaki seferleri ile İDO'nun Bandırma-Yenikapı-Kadıköy hattındaki üç seferi yapılamayacak.
22 Ocak 2024

İstanbul'da etkili olan fırtına ve kuvvetli yağış sonucunda meydana gelen olaylarda bir kişi hayatını kaybetti. İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar normal sürerken, İDO ve BUDO'nun toplam 17 seferi iptal edildi ve boğaz trafiği kapatıldı. Ekipler, su baskını, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi 148 olaya müdahale etti. Yakıt yüklü bir gemi karaya oturdu, mürettebatı tahliye edildi. Ayrıca, toprak kayması nedeniyle üç gecekondu boşaltıldı ve sakinleri güvenli yerlere yerleştirildi.
29 Kasım 2023

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen BUDO'nun, Bursa ile İstanbul arasındaki deniz otobüsü seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. İptal edilen seferler arasında İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ve Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) güzergahları bulunuyor. Toplamda 12 seferin iptal olduğu duyuruldu.
10 Ocak 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İptal edilen seferler arasında saat 08:00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya), 09:30 Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09:30 Bursa (Mudanya) – Armutlu (İhlas), 10:00 Armutlu (İhlas) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 10:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya) seferleri bulunuyor. Ayrıca, BUDO'nun 07:00'deki Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi de aynı gerekçeyle iptal edildi.
6 Kasım 2023

İzmir'de yaşanan olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle İZDENİZ Genel Müdürlüğü tüm yolcu ve arabalı vapur seferlerini geçici olarak durdurduğunu duyurdu. Açıklamada, iptallerin 21:30 itibarıyla başladığı belirtildi. Ayrıca BUDO'nun da 14 seferinin iptal edildiği bilgisi verildi.
21 Ocak 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen BUDO'nun 14 seferi, kötü hava koşulları sebebiyle gerçekleştirilemeyecek. İptal edilen seferler arasında İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile Bursa (Mudanya) ve Armutlu (İhlas) arasında yapılması planlanan seferler bulunuyor. İptaller, 07:00 ile 19:00 saatleri arasında yapılacak seferleri kapsıyor.
8 Aralık 2023
İşaretlediklerim