Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maçın VAR hakemi olarak Onur Özütoprak'ın atandığını duyurdu. Maç, 17 Mart 2024 tarihinde saat 20:30'da başlayacak. Onur Özütoprak'ın yardımcıları Serkan Tokat, Deniz Caner Özaral ve Emre Malok olarak açıklandı. Ayrıca, maçın saha hakemi Halil Umut Meler olarak belirlendi.
17 Mart 2024

Türkiye, deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ederek UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası'na (EURO 2024) katılma yolunda önemli bir adım attı. Bu galibiyetle Türkiye, grupta liderliğe yükseldi. Eğer Türkiye, 15 Ekim Pazar günü Konya'da oynanacak olan Letonya maçını kazanırsa, diğer maçların sonuçlarına bakmadan EURO 2024 biletini alacak. Ayrıca, Türkiye'nin Hırvatistan'ı deplasmanda mağlup etmesi birçok ilki de beraberinde getirdi.
13 Ekim 2023

EURO 2024'te Türkiye'nin Portekiz ile oynayacağı maça atanan Alman hakem Felix Zwayer'in kariyerinde tartışmalı olaylar bulunuyor. Zwayer, 2005 yılında bir maçta şike yapmaktan 6 ay men cezası almıştı. Bu olay, Alman Futbol Federasyonu tarafından gizli tutulmuş ancak daha sonra basına sızdırılmıştı. Zwayer, 2012'den beri FIFA kokartı taşıyor ve kariyerinde birçok önemli maçta görev aldı.
21 Haziran 2024

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak 2024 Turkcell Süper Kupa Finali'nin hakemleri belli oldu. Maçı Atilla Karaoğlan yönetecek, yardımcıları ise Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç olacak. Dördüncü hakem olarak Mehmet Türkmen görev alacak. Karşılaşma 3 Ağustos Cuma günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.
1 Ağustos 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu ilk maçında Türkiye, Gürcistan'ı 3-1 yendi. Mert Müldür'ün 25. dakikada attığı golle öne geçen Türkiye, Gürcistan'ın 32. dakikada eşitliği sağlamasına rağmen, Arda Güler'in 65. dakikadaki ve Kerem Aktürkoğlu'nun 90+7. dakikadaki golleriyle galibiyete ulaştı. Türkiye, gruptaki ikinci maçında 22 Haziran'da Portekiz ile karşılaşacak.
18 Haziran 2024

EURO 2024 Elemeleri Play-Off C Yolu Final maçında Gürcistan, Yunanistan ile karşılaştı ve maç 0-0 sona erdi. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca maç penaltılara taşındı ve Gürcistan, 4-2'lik skorla Yunanistan'ı yenerek EURO 2024 biletini aldı. Bu sonuçla Gürcistan, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki son rakibi oldu. Avrupa Şampiyonası'nın grupları da belirlendi.
26 Mart 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemleri duyurdu. 7 Mayıs'ta Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki maçı Zorbay Küçük, 8 Mayıs'ta ise Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasındaki maçı Cihan Aydın yönetecek. Her iki maç da saat 20.30'da başlayacak. İlk maçlarda Beşiktaş ve Ankaragücü 0-0 berabere kalmış, Trabzonspor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenmişti.
6 Mayıs 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) 17 Haziran'da üç maç oynandı. Romanya, Ukrayna'yı 3-0 mağlup ederken, Slovakya Belçika'yı 1-0 yendi. Fransa ise Avusturya'yı 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Romanya, Slovakya ve Fransa turnuvaya galibiyetle başladı.
18 Haziran 2024

Eren Tutel, Türkiye'nin EURO 2024'te gruptan çıkmasının yeterli olacağını belirtti. Türkiye'nin savunma hattındaki eksikliklerin, özellikle stoper pozisyonunda, takımın performansını olumsuz etkilediğini vurguladı. Portekiz'in grup favorisi olduğunu, Çekya'nın ise sürpriz yapabilecek kapasitede bir takım olduğunu ifade etti. Gürcistan'ın ise turnuvaya katılmasının tarihi bir başarı olduğunu ve grupta zayıf halka olarak görüldüğünü belirtti.
13 Haziran 2024

Türkiye Bilardo Federasyonu, bilardo müsabakalarında dünyada ilk kez Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasını başlatacağını duyurdu. TBF Başkanı Ersan Ercan, Ankara Gölbaşı'ndaki tesislerinde her bilardo masasına iki kamera ve bir VAR ekranı yerleştirdiklerini belirtti. '3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası'nın 3. etabıyla VAR uygulamasının test edileceğini ve 2024 yılı itibarıyla sistemin tam olarak hayata geçirileceğini ifade etti. Ercan, bu sistemin maç içindeki tartışmalı pozisyonları büyük ölçüde çözeceğini öngörüyor.
7 Kasım 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) A grubu ikinci maçında İsviçre ile İskoçya 1-1 berabere kaldı. Köln Stadyumu'nda oynanan maçta İskoçya, Scott McTominay'in 13. dakikada attığı golle öne geçti. İsviçre, Xherdan Shaqiri'nin 26. dakikada attığı golle beraberliği sağladı. A grubundaki üçüncü maçlarda İsviçre, Almanya ile, İskoçya ise Macaristan ile karşılaşacak.
19 Haziran 2024

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'teki ilk maçını Gürcistan ile oynayacak. İki takım, tarihlerinde altıncı kez karşı karşıya gelecek. Türkiye, geçmiş beş maçta üç galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi aldı. Ayrıca, Türkiye'nin kadrosunda 12 futbolcu ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda oynama fırsatı bulacak.
17 Haziran 2024

EURO 2024 E grubundaki son maçlar beraberlikle sonuçlandı ve tüm takımlar grubu dört puanla tamamladı. Ukrayna ile Belçika arasındaki maç golsüz sona ererken, Slovakya ile Romanya 1-1 berabere kaldı. Averajla Romanya grubu lider tamamlarken, Belçika ikinci oldu ve Slovakya en iyi üçüncüler arasında yer alarak tur atladı. Ukrayna ise -2 averajla turnuvaya veda etti.
26 Haziran 2024

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya ile karşılaşacak. 1996'dan beri Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, çeyrek final ve yarı final başarıları elde etti. Takım, bu yıl ilk kez yabancı bir teknik direktör, İtalyan Vincent Montella ile turnuvaya katılıyor. Geçmiş turnuvalarda yaşanan başarılar ve hayal kırıklıkları, takımın bugünkü performansına ışık tutuyor.
2 Temmuz 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray maçının VAR hakemlerini açıkladı. Maçın VAR hakemi olarak Koray Gençerler seçildi. Yardımcı VAR hakemleri ise Emre Kargın, Aleks Taşçıoğlu ve Alper Çetin olarak belirlendi. Maçın orta hakemi Halil Umut Meler olacak.
3 Mart 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubunun ilk maçı olan Türkiye - Gürcistan karşılaşmasının ilk 11'leri açıklandı. Maç, Dortmund BVB Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Türkiye'nin ilk 11'inde Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Kenan Yıldız ve Barış Alper Yılmaz yer alıyor.
18 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmek isteyen Türkiye, Avusturya ile karşılaşacak. Maçın ilk 11'leri açıklandı. Türkiye'nin kadrosunda Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Arda Güler, Kenan Yıldız ve Barış Alper Yılmaz yer alıyor. Avusturya'nın kadrosunda ise Pentz, Posch, Danso, Lienhart, Mwene, Seiwald, Sabitzer, Laimer, Baumgartner, Schmid ve Arnautovic bulunuyor.
2 Temmuz 2024

2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2032) ortak ev sahipliği için sunum yapacak Türk ve İtalyan heyetlerinin futbol elçileri Volkan Demirel ve Gianluigi Buffon oldu. İki milli kaleci, Türk ve İtalyan federasyonlarının UEFA yönetim kuruluna yapacağı sunumuyla katılacak. Volkan Demirel, bu akşam Cenevre'ye gidecek ve UEFA'nın Nyon'daki merkezinde düzenlenecek hazırlık çalışmasına da katılacak.
9 Ekim 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, 2023-2024 sezonunda görev alacak Süper Lig, VAR, A, B, C klasman, kadın bölgesel, bölgesel hakem ve yardımcı hakem ile Süper Lig, A, B, C ve bölgesel gözlemci listelerini belirledi. Süper Lig, VAR ve A Klasman hakem listesi de açıklandı. Süper Lig'de görev alacak hakemler arasında Çağdaş Altay, Mert Güzenge, Mete Kalkavan gibi isimler yer alırken, VAR'da Emre Malok, Hüseyin Göçek, Onur Özütoprak gibi isimler görev yapacak.
2 Ağustos 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B Grubu'nda Arnavutluk, Hırvatistan ile 2-2 berabere kaldı. Maçta Arnavutluk, 11. dakikada Qasim Laçi'nin golüyle öne geçti. Hırvatistan, 74. dakikada Andrej Kramaric'in golüyle beraberliği sağladı ve iki dakika sonra Klaus Gjasula'nın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Maçın skorunu belirleyen gol ise 90+5. dakikada Gjasula'nın Hırvatistan ağlarına attığı gol oldu.
19 Haziran 2024
İşaretlediklerim