Son birkaç haftada, yabancı yatırımcıların Türk hisse senetleri ve devlet iç borçlanma senetlerine olan ilgisi artış gösterdi. Merkez Bankası verilerine göre, hisse senetlerinde beş haftalık bir çıkışın ardından son iki haftada yüklü alımlar yaşandı. Devlet iç borçlanma senetlerinde de benzer bir durum gözlemlendi. Yabancı yatırımcılar, Mart ayının ikinci yarısında hisse senetlerine net olarak 695 milyon dolar, devlet iç borçlanma senetlerine ise 112 milyon dolar yatırım yaptı.
5 Nisan 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında MARKA, ADEL, MRSHL gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
9 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, LIDER, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SONME, ISBTR, CMENT gibi şirketler bulunuyor. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
8 Aralık 2023

Zeynep Aktaş, borsada yatırımcıların radarında olan hisseleri değerlendirdi. İş GMYO, Tümosan Motor, Ülker Bisküvi, Enerjisa Enerji ve Enka İnşaat hisseleri yükselişte. Metemtur Yatırım, Tofaş Oto. Fab., Gersan Elektrik, Avrasya Petrol ve Turizm ve Politeknik Metal hisseleri ise düşüşte. Ayrıca, pay piyasasında yabancı yatırımcıların yılın ilk yarısında 1,8 milyar dolar net satış yaptığı belirtildi.
17 Temmuz 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler MIATK, CANTE, ISMEN, SASA ve OYAKC oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise ECZYT, BERA, ECILC, CIMSA ve TCELL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
31 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MEKAG, QNBFB, MIATK, MRSHL, ISATR, YBTAS, AVTUR ve VKING oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EMNIS, KUVVA, UZERB, AYCES, OSTIM, BIOEN, BMSCH, MTRKS, GLBMD ve TUCLK olarak belirlendi.
21 Ekim 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, bu görünümünü sürdürüyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler GWIND, ULKER, SNGYO, KOZAL ve SKBNK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TUKAS, BRSAN, ISCTR, GENIL ve SELEC oldu.
12 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, MARKA, UFUK, MARBL ve MIATK gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SONME, MTRYO, BRMEN, CMENT ve ISBTR gibi şirketler sıralandı.
6 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse ULKER, ALFAS, GWIND, SMRTG ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, SKBNK, HALKB, BRYAT ve BERA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
20 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, KSTUR, ORMA, KENT, ISBIR, MIATK, TURGG, EKIZ ve BORLS oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, SELEC, AZTEK, KRONT, EDATA, IZENR, TATGD, NIBAS ve ATATP olarak belirlendi.
26 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISBTR, BALAT, QNBFL ve EMNIS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında MRSHL, BRKO, TARKM, KRGYO ve SODSN bulunuyor.
8 Kasım 2023

Seçim belirsizliğinin sona ermesi ve yeni ekonomi yönetiminin belirlenmesiyle Borsa İstanbul'da olumlu bir hava esmeye başladı. Bu ortamda geçtiğimiz hafta sekiz farklı şirket, kendi hisselerini geri alım işlemi gerçekleştirdi. Piyasalar şimdi yeni ekonomi yönetiminin atacağı adımlara ve izleyeceği politikalara odaklanmış durumda. Geri alım yapan şirketler arasında Akfen Gayrimenkul, MLP Sağlık Hizmetleri ve Logo Yazılım gibi isimler bulunuyor.
19 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler BRYAT, EGEEN, KONYA, ZOREN, BRSAN ve MIATK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise KONTR, SMRTG, AKSA, HEKTS, CIMSA ve YEOTK olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
3 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse SKBNK, ISGYO, AKSA, BAGFS ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler TUKAS, BRYAT, BRSAN, ALFAS ve CIMSA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
9 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler ZOREN, GLYHO, AKSA, KOZAA ve IPEKE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TSKB, BIOEN, KCAER, TTRAK ve ULKER olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
30 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BIOEN, BRSAN, THYAO, ODAS ve AYDEM oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise SMRTG, GESAN, SOKM, KORDS ve BERA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
29 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, YBTAS, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında CASA, EUKYO, AVTUR gibi şirketler bulunuyor.
18 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftalık bazda yüzde 8,97 artış göstererek 4.795,61 puana yükseldi. Kapalıçarşı'da altının gram satış fiyatı yüzde 0,72 artarak 1267 lira, cumhuriyet altını yüzde 0,71 artışla 8 bin 488 liraya çıktı. Dolar/TL yüzde 0,46 artışla 19,5870 olurken, avro/TL yüzde 0,46 düşüşle 21,3290 liraya geriledi. Yatırım ve bireysel emeklilik fonları da değer kazandı, özellikle hisse senedi fonları yüzde 7,73 ile en çok kazandıranlar arasında yer aldı.
13 Mayıs 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, BALAT, UFUK, AVTUR, MARKA, AYES, ISBIR ve ISBTR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise BRKO, UZERB, ADEL, MEKAG, CMBTN, DOFER, TUREX, FMIZP, ARENA ve GEDZA olarak belirlendi.
4 Kasım 2023
İşaretlediklerim