Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından Borsa İstanbul pozitif bir görünüm sergiliyor. Investing.com'un aktardığına göre, en çok kazandıran hisseler BRYAT, TMSN, ZOREN, SOKM ve EGEEN oldu. CCOLA, yüzde 1,4 düşüşle ekside seyreden tek hisse olurken, MGROS ve ALFAS yatay seyretti.
24 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, GESAN, IPEKE ve KONYA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GLYHO, AGHOL, AKFGY, TSKB ve SNGYO olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
13 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BUCIM, BRYAT, ECZYT ve GLYHO oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise AKFYE, CWENE, PSGYO, MIATK ve KAYSE olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
7 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler ZOREN, KONYA, GESAN, ALBRK ve ULKER oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GENIL, ISMEN, AKCNS, BIMAS ve AGHOL olarak belirlendi.
15 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, BALAT, UFUK, AVTUR, MARKA, AYES, ISBIR ve ISBTR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise BRKO, UZERB, ADEL, MEKAG, CMBTN, DOFER, TUREX, FMIZP, ARENA ve GEDZA olarak belirlendi.
4 Kasım 2023

Borsa İstanbul, ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından pozitif bir seyir izlemeye devam ediyor. Investing.com'un verilerine göre, işlem gününün son saatlerinde en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden hisse senetleri belirlendi. Ayrıca BIST 100 endeksinde en çok talep gören ve en çok düşen hisse senetleri de sıralandı. Borsada dört şirketin hisse geri alımı yaptığı da haberler arasında yer alıyor.
9 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse ULKER, ALFAS, GWIND, SMRTG ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, SKBNK, HALKB, BRYAT ve BERA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
20 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği içinde, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, ISATR, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında MMCAS, UMPAS, KUYAS gibi şirketler sıralandı. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve genel seyri hakkında bilgi verilmiyor.
9 Ocak 2024

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürerek bu hafta rekor serisine devam etti. En çok değer kazanan beş hisse arasında ALFAS tavan fiyatına ulaşırken, diğer dört hisse yüzde 5 ile yüzde 6 arasında artış gösterdi. Öte yandan, en çok değer kaybeden beş hisse ise CANTE, QUAGR, BIOEN, ODAS ve PENTA olarak sıralandı.
12 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MEKAG, QNBFB, MIATK, MRSHL, ISATR, YBTAS, AVTUR ve VKING oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EMNIS, KUVVA, UZERB, AYCES, OSTIM, BIOEN, BMSCH, MTRKS, GLBMD ve TUCLK olarak belirlendi.
21 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KSTUR, KENT, ISBIR, SUMAS, EKIZ, KLINMA, ISBTR, TURGG ve YAPRK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, ATSYH, CASA, MRSHL, INGRM, ENSRI, MHRGY, AGYO ve AVTUR olarak belirlendi.
28 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KRONT, KSTUR, QNBFL, UZERB, BRKO, MIATK, SODSN, MAALT ve ISATR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise DITAS, EMNIS, TARKM, MMCAS, VANGD, UMPAS, ENSRI, QNBFB, SARKY ve YONGA olarak belirlendi.
19 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KENT, KLNMA, MARKA, ORMA, ISGSY, SNPAM, SODSN, VANGD ve VBTYZ oldu. En çok kaybettiren hisseler ise QNBFL, KSTUR, BRKO, YBTAS, ATSYH, ISBTR, EKIZ, CMBTN, MRSHL ve SUMAS olarak belirlendi.
1 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izleyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, QNBFB, BAYRK gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında GUBRF, ATSYH, SUMAS gibi şirketler sıralandı. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
22 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, KSTUR, INGRM, QNBFB, BALAT, MRSHL, AGHOL ve MAGEN oldu. En çok kaybettiren hisseler ise SUNTK, BRKO, ADEL, ATSYH, EUKYO, TURGG, DOFER, VRGYO, AVHOL ve TABGD olarak belirlendi.
3 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yükselişini sürdüren piyasada, en çok kazandıran hisseler listesi yayımlandı. Listede ISKUR, BRMEN, MRSHL gibi şirketlerin hisseleri yer aldı. Aynı zamanda en çok kaybettiren hisseler de açıklandı ve bu listede INDES, ISBIR, SMART gibi hisseler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve genel görünümü hakkında bilgi verilmiş.
1 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler GESAN, GUBRF, KORDS, CIMSA ve AKSA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ULKER, YYLGD, AGHOL ve BRSAN olarak belirtildi.
28 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 0,13 kazançla 7.996,70 puandan tamamladı. Haftanın en çok kazandıran hissesi yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olurken, en çok kaybettiren hisse yüzde 6,93 ile Mia Teknoloji oldu. Ayrıca, Borsa İstanbul'da işlem gören en değerli şirketler sırasıyla Koç Holding, Türk Hava Yolları ve Ford Otomotiv olarak belirlendi.
20 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BRYAT, GWIND, ALFAS ve ULKER oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler EUREN, GUBRF, SOKM, HEKTS ve YYLGD olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
2 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLINMA, SNPAM, VRGYO, EUKYO, DGATE, RAYSG, KSTUR, POLTK ve INGRM oldu. En çok kaybettiren hisseler ise MRSHL, DOFER, BRKO, BASCM, TETMT, ISMEN, KENT, MIATK, CMBTN ve INTEM olarak belirlendi.
2 Kasım 2023
İşaretlediklerim