Mayıs ayının ilk haftalarında yaşanan seçim beklentileri sonrasında Borsa İstanbul'da düşüş yaşandı. Bu düşüşle birlikte, birçok şirket hisse geri alımı gerçekleştirdi. Geçen hafta 11 ve üç gün önce 18 şirket hisse geri alımı yaparken, dün itibarıyla 17 şirket daha hisselerini geri aldı. Geri alım yapan şirketler arasında Meditera Tıbbi Malzeme, Ereğli Demir ve Çelik, Hacı Ömer Sabancı Holding ve Halkbank gibi önemli isimler bulunuyor.
25 Mayıs 2023

Borsa İstanbul'da seçimlerin ardından yükseliş trendi devam ediyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler GARAN, AKBNK, YKBNK, ULKER ve ISCTR oldu. Ancak DOAS, YYLGD, KCAER, GESAN ve DOHOL hisseleri değer kaybetti. Borsa İstanbul'da yeni bir rekor kırıldı ve 7900 seviyesi aşıldı.
25 Ağustos 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından Borsa İstanbul'da olumlu bir hava hakim. Investing.com'un paylaştığı bilgilere göre, Borsa İstanbul'da dün en çok değer kazanan hisseler ALFAS, BIMAS, SAHOL, CIMSA ve SMRTG olarak sıralanıyor. Buna karşılık en çok değer kaybeden hisseler ise ZOREN, SASA, PSGYO, DOHOL ve BAGFS olarak belirlendi.
17 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında MARKA, ADEL, MRSHL gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
9 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da işlem gören yedi farklı şirket, 15 Ocak tarihinde kendi hisselerini geri alım yaptı. Bu şirketler KUYAS, LKMNH, ESEN, MAGEN, MPARK, NATEN ve YYLGD olarak sıralandı. Haber, hisse geri alım işlemlerinin borsadaki etkilerine dair bilgi vermektedir.
17 Ocak 2024

Borsa İstanbul, gün içerisinde 5600 sınırını aşarak son beş ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Seçimlerin ardından piyasalar, yeni ekonomi yönetimi ve politikalarına odaklanmış durumda. Uzmanlar, haber akışına bağlı olarak piyasadaki hareketliliğin artabileceğini belirtiyorlar. Mehmet Şimşek'in kabineye girmesi piyasalarda olumlu karşılanmış ve BIST-100 endeksi yükselişini sürdürmüştür.
7 Haziran 2023

Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişe geçti ve bu hafta rekor bir seriyi sürdürüyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul'da dün en çok değer kazanan beş hisse AHGAZ, ASELS, GARAN, PSGYO ve ENJSA oldu. Buna karşılık, en çok değer kaybeden hisseler ise CANTE, TUKAS, TKNSA, QUAGR ve SELEC olarak sıralandı. Ayrıca, borsadaki dört şirketin hisse geri alımı yaptığı bilgisi paylaşıldı.
14 Temmuz 2023

Borsa İstanbul, 2023 yılının ilk işlem günlerinde büyük şirketlerin hisselerinde yaşanan sert düşüşlerle dikkat çekti. BİST100 endeksi TL bazında yaklaşık yüzde 16,5 değer kaybetti. Özellikle banka ve sanayi hisseleri düşüş yaşarken, yeni halka arz edilen şirketlerin hisseleri yükseliş gösterdi. Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa İstanbul yönetimi, piyasa bozucu eylemlere karşı denetim ve cezai yaptırımların uygulanacağını duyurdu.
12 Ocak 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izlemeye devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisse senetleri ISKUR, ORMA, MMCAS, SUMAS, YONGA, KENT, YAYLA, POLTK, PKART ve SODSN olarak sıralandı. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise KNFRT, TSPOR, SNPAM, ISBTR, VKFYO, YGYO, GARFA, RALYH, PNLSN ve ATSYH olarak belirlendi. Borsa, 29 Ocak 2024 tarihinde yükselişle günü kapattı.
30 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul'da dün en çok değer kazanan hisseler arasında ISKUR, ISATR, VAKKO gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise AKFGY, EMKEL, CMENT gibi şirketler oldu. Borsa, 14 Aralık 2023 tarihinde günü yükselişle tamamladı.
15 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında GUBRF, SUMAS, KSTUR gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 25 Aralık 2023 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
26 Aralık 2023

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da hisse senetleri yükselişe geçti. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler SMRTG, GENIL, KORDS, ULKER ve ASTOR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler CANTE, ISMEN, DOHOL, VAKBN ve AKBNK olarak belirlendi.
22 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler DOHOL, ULKER, BRSAN, ISDMR ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ALFAS, GUBRF, SMRTG ve BAGFS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISBTR, BALAT, QNBFL ve EMNIS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında MRSHL, BRKO, TARKM, KRGYO ve SODSN bulunuyor.
8 Kasım 2023

Borsa İstanbul, seçim sonrası yükseliş trendini koruyor. BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler KONYA, DOHOL, SELEC, KCAER ve SMRTG oldu. Günün en çok kaybettiren hisseleri ise BAGFS, BUCIM, BIMAS, SKBNK ve DOAS oldu.
18 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında ISBIR, EKIZ, VANGD gibi şirketler bulunuyor.
15 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da bu hafta 11 farklı şirket kendi hisselerini geri alım yaptı. Geri alım yapan şirketler arasında MPARK, YYLGD, ENERY, AHGAZ, NATEN, ESEN, LKMNH, MAGEN, DOHOL, IZMDC ve KUYAS bulunuyor. Bu hareketler, şirketlerin piyasa değerlerini ve hisse performanslarını etkileyebilir.
14 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, SELGD, SANEL, UFUK ve OZSUB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri ise SONME, CMENT, AYES, ISBTR ve SUMAS olarak sıralandı.
5 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlenmekte. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisseler arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SKBNK, SUMAS, BRKO gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıç performansı da merak konusu.
29 Aralık 2023

Borsa İstanbul'da 15 Aralık 2023 tarihinde altı farklı şirket kendi hisselerinden geri alım yaptı. Bu şirketler ve geri alım yaptıkları hisse adetleri sırasıyla Aksa Enerji 81 bin 109 adet, Albaraka 750 bin adet, Gimat Mağazacılık 115 bin 309 adet, Medical Park 38 bin adet, Kervan Gıda 230 bin adet ve Suwen Tekstil 115 bin 629 adettir.
15 Aralık 2023
İşaretlediklerim