Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, takıma katkısı ve attığı gollerle dikkat çekiyor. 692 dakikada 7 gol atan Kılıçsoy için Beşiktaş yöneticisi Feyyaz Uçar, oyuncunun büyük takımların ilgisini çektiğini belirtti. Ancak, genç oyuncuların erken yaşta büyük takımlara transfer olmasının hem oyuncunun hem de mevcut takımın geleceği açısından olumsuz olabileceği vurgulanıyor. Bu durum, Fenerbahçeli Arda'nın Real Madrid'e transferi örneğiyle desteklenerek, büyük kulüplerin oyuncularını daha uzun süre tutarak hem takımın hem de oyuncunun gelişimine katkıda bulunması gerektiği ifade ediliyor.
8 Şubat 2024

A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Ersen Martin, 44 yaşında hayatını kaybetti. Aort damarı yırtılması nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşam mücadelesini kaybeden Martin, Türkiye'de ve yurt dışında birçok takımda forma giymiş bir futbolcuydu. Kariyeri boyunca Beşiktaş, Trabzonspor, Sivasspor gibi Türk takımlarının yanı sıra İspanya'nın Recreativo Huelva takımında da oynamıştı.
20 Mart 2024

MKE Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. 2023-2024 sezonunu 17. sırada tamamlayarak küme düşen Ankaragücü, Belözoğlu yönetiminde Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar yükselmişti. Kulüp, Belözoğlu'na emekleri için teşekkür ederek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. Ankaragücü, ligde 31 maçta yedi galibiyet, 13 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.
31 Mayıs 2024

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, Macaristan ile oynanan hazırlık maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 26 Mart Salı günü Avusturya ile oynanacak özel maç için belirlenen A Milli Futbol Takımı aday kadrosundan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun sol üst uyluk adalesinden sakatlandığı belirtildi. Bu sakatlık, Türkiye'nin Macaristan'a 1-0 kaybettiği hazırlık maçında meydana geldi.
23 Mart 2024

Süper Lig ekibi Ankaragücü, 18 Şubat 2024 tarihinde oynanan ve Galatasaray'ın 3-0 galip geldiği maçta, Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi'nin tribünlere sportmenlik dışı bir hareket yapması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) disiplin soruşturması başlatılması için başvuruda bulunacağını açıkladı. Olay, sosyal medyada büyük yankı buldu ve Icardi'ye ceza verilmesi çağrıları yapıldı. Galatasaray taraftarları ise görüntünün montaj olduğunu iddia ediyor.
20 Şubat 2024

Galatasaray'ın önemli futbolcularından biri olan Arjantinli Mauro Icardi, Ankaragücü ile oynanan maç sırasında gerçekleştirdiği hakaret nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Bu durum, Icardi'nin saha içi davranışları ve profesyonel futbol disiplinine ilişkin tartışmaları gündeme getirdi. PFDK'nın vereceği karar, Icardi'nin gelecek maçlardaki durumunu ve Galatasaray'ın sahadaki performansını etkileyebilir.
23 Şubat 2024

A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Vincenzo Montella, Gürcistan ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında, tek amaçlarının kazanmak olduğunu belirtti. Montella, Türk taraftarların desteğinin önemli bir sorumluluk olduğunu ve oyuncuların kararlılıkla mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, genç oyuncu Arda Güler'in performansını övdü ve takımın gruptan çıkma hedefini dile getirdi. Türkiye ile Gürcistan, EURO 2024 kapsamında BVB Dortmund Stadı’nda karşılaşacak.
17 Haziran 2024

Real Madrid'in İspanya Birinci Futbol Ligi (LaLiga) takımlarından olan oyuncusu Jude Bellingham, Valencia ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçın son saniyesinde attığı gol hakem tarafından geçersiz sayıldı. Bellingham'ın bu karara sinirlenip hakeme küfür etmesi sonucu kırmızı kart görerek iki maç men cezası aldı. Bu ceza nedeniyle Bellingham, Real Madrid'in Celta Vigo ve Osasuna ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.
6 Mart 2024

Arsenal, Fenerbahçe'nin sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmeye yaklaştı. Arsenal'in, Oleksandr Zinchenko'nun geleceğiyle ilgili spekülasyonlar nedeniyle savunmayı güçlendirmek için Kadıoğlu'nu alternatif olarak düşündüğü belirtiliyor. Arsenal gözlemcisi Romain Poirot, Kadıoğlu hakkında kapsamlı bir rapor hazırladı ve 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu da Arsenal gözlemcilerinin nisanda Kadıoğlu'nu izlemeye geldiğini duyurmuştu.
16 Mayıs 2024

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, takımın Milletler Ligi maçları için Amerika'ya ekonomi sınıfında seyahat etmesine tepki gösterdi. Karakurt, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, diğer takımlar için özel uçak tahsis edilirken kendilerinin ekonomi sınıfında yolculuk yapmasına dikkat çekti. Takım, Amerika'da oynanacak ikinci hafta maçları için yola çıkmıştı. Eda Erdem de Karakurt'un ardından benzer bir paylaşımda bulundu.
26 Mayıs 2024

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında oynanan Valencia-Real Madrid maçında, hakem Jesus Gil Manzano'nun 90+9. dakikada Real Madrid'in golünden bir saniye önce bitiş düdüğünü çalması büyük tartışma yarattı. Bu karar sonucunda maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı ve Real Madrid kritik bir puan kaybı yaşadı. İspanyol spor basını, yaşananları 'skandal' olarak nitelendirirken, Real Madridli oyuncular ve teknik heyetin hakeme yoğun itirazları sonuç vermedi.
3 Mart 2024

Real Madrid, Paris Saint-Germain'den ayrılan yıldız oyuncu Kylian Mbappe'yi transfer ettiğini duyurdu. Mbappe, Real Madrid ile beş yıllık bir anlaşma imzaladı. PSG'de 256 golle kulüp tarihinin en skorer futbolcusu olan Mbappe, Fransa Milli Takımı ile 2018'de dünya şampiyonluğu ve 2022'de dünya ikinciliği yaşadı. Mbappe, Real Madrid'e katılmaktan duyduğu mutluluğu sosyal medya üzerinden paylaştı.
3 Haziran 2024

Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun 6,4 milyon avro karşılığında Atalanta'ya kiralandığını duyurdu. Anlaşmaya göre, Atalanta, Zaniolo'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı ve bu opsiyonun gerçekleşmesi durumunda kesin transfer bedeli 15,5 milyon avro olacak. Ayrıca, anlaşmada maksimum 2 milyon avro tutarında şarta bağlı bonus da yer alıyor. Bu transfer, Zaniolo'nun 2024-2025 sezonunda Atalanta forması giyeceği anlamına geliyor.
5 Temmuz 2024

Inter'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, Serie A'da sezonun en iyi orta saha oyuncusu seçildi. Bu sezon 31 maçta 13 gol ve 3 asistle oynayan Çalhanoğlu, takımının şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı. Ayrıca, A Milli Takım Kaptanı olan Çalhanoğlu, İtalya'daki başarısına rağmen Türkiye'de dışlanmış gibi hissettiğini belirtti.
24 Mayıs 2024

Real Madrid, Paris Saint-Germain'den ayrılacak olan dünya yıldızı Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak için tarihi bir teklif sunuyor. BBC Sports'un paylaştığı bilgilere göre, Real Madrid Mbappe ile beş yıllık bir sözleşme imzalayacak ve yıldız oyuncuya net 15 milyon avro maaş ödeyecek. Ayrıca, Mbappe'ye imza atması karşılığında 150 milyon avro imza parası ödenecek, bu da futbol tarihinin en yüksek imza parası olacak.
20 Şubat 2024

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü bir video mesaj aracılığıyla duyurdu. Uzun süredir devam eden spekülasyonlara son veren Middleton, kanserin erken teşhis edildiğini ancak bu durumun kendisi için büyük bir şok olduğunu belirtti. 42 yaşındaki Middleton, haberi aldıktan sonra zorlu bir dönem geçirdiğini ve Ocak ayında yapılan bir karın ameliyatı sırasında kanser teşhisi konulduğunu açıkladı.
22 Mart 2024

İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth, milli futbolcu Enes Ünal ile dört yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon İspanya'nın Getafe takımından kiralanan Ünal'ın zorunlu satın alma opsiyonu kullanıldı. 27 yaşındaki forvet, Bournemouth formasıyla bu sezon 16 maçta iki gol attı. Ünal, daha önce 'yoklama kaçağı' olduğu gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.
29 Mayıs 2024

Ariana Grande ve Dalton Gomez, Los Angeles Yüksek Mahkemesi'nin kararıyla resmen boşandı. Çift, pandemi sırasında yakınlaşmış ve 2021'de evlenmişti ancak ilişkileri uzun sürmedi. Grande, Gomez'e 1,25 milyon dolar tazminat ödeyecek ve ek olarak Los Angeles'daki evin satış tutarının yarısını ve avukatlık masraflarını karşılayacak. Grande'nin yeni bir ilişkiye başladığı ve yeni albümünün başarısı da haberde yer aldı.
20 Mart 2024

Galler Prensesi Kate, 16 Ocak'ta 'karın ameliyatı' geçirdi ve ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser teşhisi konduğunu açıkladı. Ne tür bir kanser olduğu ve kemoterapi ayrıntıları hakkında bilgi verilmedi. Kate'in tedavisi hakkında çok az detay paylaşıldı ve tıbbi mahremiyetinin korunacağı belirtildi. Yıl başında geçirdiği ameliyat sonrası ortadan kaybolan ve dedikodulara konu olan Kate, son olarak eşi Galler Prensi William ile mutlu bir şekilde alışveriş yaparken görüntülendi.
24 Mart 2024

Vedat Milor, Madrid'in kültür, sanat, tarih zenginliği ve güvenli yürüyüş alanlarıyla yaşam kalitesi açısından ilk sıraya konulabileceğini belirtiyor. Ayrıca, Madrid'de deneyimlediği çeşitli restoranları ve bu mekanlardaki yemeklerin kalitesini, atmosferi ve fiyat aralığını değerlendiriyor. Milor, deniz ürünlerinden geleneksel İspanyol mutfağına, modern gastronomiye kadar geniş bir yelpazede restoranları inceliyor ve her birinin öne çıkan özelliklerini paylaşıyor.
24 Şubat 2024
İşaretlediklerim